FIV in Ungaria 34
Raspunsuri - Pagina 16
scamiy spune:
Sandica, imi pare rau de nereusita
si ma doare sufletul, dar totusi vad ca esti optimista si asta este un lucru bun daca pot sa spun asa. Fii tare si nu renunta ! Bafta multa si cine stie poate candva o sa ne cunoastem si noi daca tot suntem din Cluj amandoua.
si ai grija de tine !
Cami
adaca spune:
SANDICA imi pare rau de nereusita, ma bucur ca esti optimista si ca nu palngi.Te-am vazut in poza la CRISI si mi-am dat seama ca esti o fire puternica desi pareai mititica.
SCAMIYnu ai de ce sa-mi multumesti,dar gasca mea mi m-a prea lasat sa intru pe forum.
PATRICIAB74 sincere condoleante.
LENY pe aici agitatie maxima, nu v-am uitat.
Incepem galeria?
CRISIS ce este cu tine? ne-ai parasit?

x3
TIA, LELIUTZA,LIANA, PUSSI, ANDICU SI RESTUL FETELOR UNDE SUNTETI CA AM AJUNS IARASI PE PAG.2
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
sandica spune:
Buna fetelor!
Nu sunt chiar asa de puternica dar cu ajutorul celor din jur am reusit sa trec repede peste esec. Va multumesc pentru incurajari.
Scamiy ne putem intalni cu cea mai mare placere daca vrei.
Marush cand faci punctia?
Cris cum stati?
Va pup!
valeria72 spune:
adaca te rog sa ma treci si pe mine pe listuta: FIV 1 la Medsana cu Ancar cu sarcina oprita din evolutie la 5 sapt in pregatire de FIV 2 la Szeged cu Dr. Zadori
Aspiranta la titlul de mamica 
simonagurau spune:
FETELOR 

si eu sunt alaturi de tine
VALERIR72 Multa bafta la FIV2,sa fie cu mare rezultat
si apoi
CRISIS81 

crisis81 spune:
Desi nu am mai scris de cateva zile bune sa stiti ca citesc zilnic si chiar de cateva ori pe zi. Vreau sa va multumesc inca o data tuturor celor care au fost alaturi de mine in aceasta noua incercare. Vorbesc la trecut pentru ca am terminat si cu acest FIV nr 2 si deja ma gandesc la FIV nr 3
. Rezultatul nu ma surprinde cu nimic pentru ca am stiut de la inceput. Nu sunt nici trista si nici demoralizata asa ca va rog fara cuvinte de prisos si fara pareri de rau. Daca mie nu-mi pare rau, daca eu nu sunt trista nu aveti de ce sa fiti nici voi. Asa ca va rog fara: ![]()
![]()

... pentru ca nu-mi plac.
Eu sunt aceeasi Cristina mereu vesela, sincera si optimista care va pleca acasa peste cateva zile desi asteapta cu nerabdare sa se reintoarca la Szeged. Aici am petrecut o perioada super faina alaturi de Micky2007, de Sandica si sotul ei, Marush si alte cateva fete cu care doar m-am intalnit: Dannette, Sorina_Sz, Luck, Borzasimo, Leny, Raluna si sper ca nu am uitat pe nimeni.
Am www.flickr.com/photos/11706357@N04/2333762712" target="_blank">AICI o poza de grup: eu, Sandica, Miha si Dana si www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157604115703706" target="_blank">AICI poze de la ZOO.
simonagurau multumesc si multa bafta!

valeria72 multa bafta!
Sandica ne vedem la mare pentru ca am de gand sa ma distrez vara asta si abia la toamna sa ma apuc iar. Da mai sti? Si tu parca nu mai incercai pana la anu'
. Un
tie si un
lu' sotu'
.
Adela iti multumesc pentru tot. M-ai ajutat enorm
. Va pup si abia astept sa va vad!
Pussi
mamica si printele!
Andicu abia astept sa va vad!
patriciab74 imi pare rau pentru pierderea suferita!
Leny iti doresc din toata inima sa fie bine de data asta si sa-ti vad burtica atunci cand ne vom revedea
Borzasimo, Raluna e valabil si pentru voi.
Marush are marti punctia! Multa bafta!
Popicooo ce ma bucur ca n-ai uitat de noi. Ma bucur enorm ca sunteti bine si cresteti frumos. Si baiatul o sa vina data viitoare.
mamica si burtica!
Miha3 multumesc

valeria72 multumesc si multa bafta tie!
miha2004 imi pare rau ca nu ne vedem acum. Dar ne vom cunoaste noi. Multumesc pentru tot! 
scamiy
multumesc!
tuculucu multumesc! Ai grija de burtica!
Sper ca nu am uitat pe nimeni! Va pup!
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
valeria72 spune:
Cris 
pote ma pui si pe mine in legatura cu persoana de la care ai inchiriat apartamentul Please!!
simonagurau spune:
CRISIS81 
Dar, daca tu nu vrei lacrimi ,eu iti trimit flori 

pt. taria cu care tratezi aceasta problemaCand ai "chef" te rog sa ne spui daca se poate de ce ai stiut ca nu va fi nimic?Iti multumim pt. poze
adaca spune:
valeria72 Gata s-a rezolvat si te asteptam cat mai repede pe lista de

CRISIS noi toi te
- dar vad ca ne-ai scris o scrisoare, paraca nu ai mai intra pe forum. Ceea ce nu pot sa cred, la cum te cunosc eu. Nu stiu daca as fi putut sa reactionez asa ca tine la nereusita. Esti tare de tot.

de la baietii mei. Multumesc frumos de ajutor.
LIANA stiu ca ne citesti, am rezolvat situatia.
Multi
pentru toate fetele.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
valeria72 spune:
Mesic mult adaca si sa dea Doamne Doamne sa ne treci si pe mine si pe toate fetele de aici pe listuta cu