FIV in Ungaria 34
Raspunsuri - Pagina 19
patriciab74 spune:
Fetelor, am revenit si eu dupa o saptaman de pauza.
Leny2007, multumesc inca o data pentru programare.
Valeria72, multumesc si ne vedem la Szeged.
Scamiy, Adaca, Crisis81 multumesc pentru cuvintele frumoase, sunt mai bine acum.
Va las acum ca imi vine sotul la masa si nu i-am pregatit nimic
Patricia
Simona_ spune:
Buna fetelor,
Felicitari Tuculucu
Din pacate pentru mine totul s-a terminat inainte sa inceapa. Intradevar reusisem la Budapesta dar am pierdut sarcina la 4 saptamani de la ET. Afost ingrozitor de dureros ...si fizic dar mai ales psihic. Asta a fost si motivul pentru care nu am mai intrat pe forum.
Acum pentru mine totul se opreste aici. Nu am sa mai fac nimic...am sa ma bucur de viata asa cum mi-a dat-o Dumnezeu...cu sau fara copii.
Celor care sunt la inceput de drum le doresc sa aiba tot norocul din lume...e si al meu ratacit pe undeva ...
Pentru voi cele care aveti copii bucurati-va de ei , sunt cel mai frumos dar de la Dumnezeu.
patriciab74 spune:
Fetelor, revin cu o intrebare: este cineva care a avut FSH-ul mare? Ce v-a spus dr legat de asta? V-a acceptat pt. inseminare sau in vitro? Eu am FSH-ul 13,1 si, din cate am citit, nu e bine deloc. LH-ul e 2,49,iar prolactina e 20,7. Mai am vreo sansa?
Patricia
luck spune:
Lenny ,
Eu sunt sigura ca o sa ne si vedem nu numai o sa vorbim pentru ca o sa fim in aceeasi perioada cred.
Iti mai aduci aminte ce tratament ti-a dat de ai obtinut doar 2 foliculi si ce a zis Z ca ar fi cauza ?Cum stai cu hormonalele?
Te intreb de tratament pentru ca eu am primit o schema de tratament care nu cred ca e batuta in cuie in sensul ca se poate modifica in functie de hormonalele din z 2 , si mi se pare mult mai lejer decat cel din Romania , adica mai putine medicamente ca si cantitate?
Pupici si multa bafta !!! 

adaca spune:
CEAU! AM REVENIT ! SI MA BUCURCA NU SUNTEM PE PAG.2
TUCULUCU
ce va fac daca nu scrieti 
LENY
Se pare ca esti in focuri, iti tinem pumnii si ne
pentru tine.
CRISIS, TIA, ANDICU, LIANA, LELIUTZA - V-ati pensionat?
Nu vreti sa ne mai scrieti nimic? 
SIMONA imi pare rau, dar totusi nu renunta. 
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PENTRU TOATE FETELE.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
ioana_p76 spune:
Buna fetelor! mai intru si eu aici mai mult din nostalgie, pentru ca de facut fiv nu cred ca o sa mai fac si oricum nu la Szeged.
Si bineinteles intru daca pot sa ajut pe vreuna din voi cu vreun raspuns.
Patricia74 eu am avut la al doilea fiv FSH 13 (facut in z2 inainte de a incepe stimularea) si cu toate astea dr Zadori mi-a dat tratament, el zicea ca este cel mai puternic pe care il da (mi-a dat progresiv merional cu gonal, tot crescand doza de merional si bineinteles si suprefact) si am avut 2 foliculi mari si 2 mici, dar doar un ovocit..
Luck ce schema de tratament ai primit? Ti-a dat cumva pt primele 3-4 zile de stimulare? In functie de ce va vedea la echo pe parcursul stimularii iti va modifica doza. La Szeged se da, intr-adevar, tratament de stimulare mai usor, in ideea sa se produca foliculi mai putini, dar de calitate.
E una din cauzele pt care nu as mai merge aici, pt ca, la un FSH de 13, dr ar fi putut sa-mi dea un tratament mai puternic, ca nu ar fi fost risc de hiperstimulare. A fost un moment cand chiar am vrut sa renunt, ca doar cu un ovocit ce sanse aveam..dar nu am putut sa nu-i dau o sansa acelui embrion care s-a format.
Si ref la intrebarea pe care i-ai pus-o lui Lenny, daca a zis dr. motivele pt care a obtinut doar 2 foliculi, pot sa-ti spun ca noua nu ne dadea vreo explicatie clara..cum n-am stiut de ce la punctie din 2 foliculi mari si buni cum zicea el, a scos doar un ovocit. 
toate fetele
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
scamiy spune:
Hello fetelor!
Mariaaa, stiu si eu cum e cu sotul, am trecut si eu prin asa ceva, eram deprimata, cadeam in stari de depresii repetate, plangeam mult si nimic nu mai conta pt. mine, parca viata mea nu mai avea rost fara un bebe, dar pana la urma si-a dat seama si sotul meu cat sufeream si si-a dat acordul pt. FIV. De atunci sunt al om, parca am renascut, rad, cand si glumesc, am prins viata. Iti doresc din suflet sa reusesti sa-l faci pe sotul tau sa inteleaga. Bafta multa!
Simonagurau si mie mi-a dat aceleasi analize, doar ca nu mi-a specificat sa-i fac si sotului hepatita B si C, + HIV, asa ca nu le-am facut si pt. el. FBP ce inseamna ca nu am gasit nicaieri ce reprezinta? Referitor la medicamentatie, eu nu iau nimic pt. ca nu stiam ca pot lua ceva inainte de FIV. Imi recomanzi ceva ? 
Simona, stiu prin ce treci, si eu am pierdut o sarcina la 7 saptamani si parca viata mea se terminase atunci. STIU, STIUUUUUUUUU, E FOARTE GREU, DAR CU AJUTORUL LUI DD, INTR-O BUNA ZI AI SA VEZI "LUMINITA DE LA CAPATUL TUNELULUI" ( asta e o vorba de-a sotului meu). Ai grija de tine! 
Adaca, bine ai revenit si iarta-ne ca n-am reusit sa fim pe prima pagina 

Cami
dariaioanaxx spune:
scamy- eu m am zbatut din luna octombrie sa scap de stafilococ si coli, pt. ca nu puteam incepe FIV ul; saptamana aceasta am primit in sfarsit rezultatul la ultima cultura de col si nu mai mi s a dezvoltat nimic in afara de candida, care ar fi fost si de mirare sa nu apara dupa atatea antibiotice, pt. ca nu vreau sa te sperii dar se scapa cam greu si de coli;in leg. cu intrebarea ta daca cumva ti ar dauna unei eventuale sarcini cefuroximul, nu pot sa te ajut decat sa ti spun sa consulti medicul pt. ca este un medicament f. tare;te pup si bafta !
buna fetelor !
n am mai intrat pe la voi dar sa stiti ca v am citit mereu; pana acum n am avut noutati decat ce va spuneam mai demult, dupa tentativa nereusita de FIV din UNgaria, m au tinut pe loc chisturile foliculare, apoi problema cu cultura de col la care mi se interfera ba coli, ba stafilococ, acum in sfarsit sper sa pot incepe si sa fie totul OK pt. FIV si la FIV; o sa fac FIV la Medlife si maine merg sa vad daca pot incepe;
va pup pe toate Andicu, Pussi - va admir mereu bebelusi, Ioana, Cornelia, Liana, Cris - bafta !sa fie cu bebei!, Adaca si pe toate celelate fete mai noi !
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

gyongyi