Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-29
Raspunsuri - Pagina 15
ira79 spune:
buna fetele
am fost ieri la farmacie sa ma interesez de diphereline, costa 470ron fiola,imi trebuie 3 fiole, le cumpar azi.
Stiu ca se face prima fiola in a 2-a zi de ciclu, si urmatoarea la 28 zile. Vroiam sa va intreb: se face intramuscular sau in burtica ?
Sunt dureroase ?
unducthable spune:
eu voi zice direct
: in funduletz mi s-a facut
mi s-a spus si am facut la spital , ultima oara, am fost la Spitalul Municipal, am spus la receptie ca am o fiola de facut , m-a indrumat imediat si o asistenta tanara si dragutza mi-a facut fiola, mi se pare ca am platit
, dar am uitat , insa nu a fost mult, asta sunt sigura , am uitaaaaat
(parca 100 de mii )
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
mada23 spune:
Ira..eu am facut intramuscular, nu-s dureroase, ma ustura putin, depinde si cum ti le face. Urmeaza o perioada mai dificila dupa a 2-a injectie dar suntem alaturi de tine, daca ai nevoie de ceva si putem sa te ajutam suntem aici
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
ira79 spune:
Va multumesc mult, fetelor. O sa va mai cer lamuriri si detalii despre tratament. Sper sa nu am foarte multe efecte secunadare, si sa trec cu bine peste aceasta perioada.
katymana spune:
Buna fetelor nu am ami intrat de mult pe aici.nu stiu daca ma mai tineti minte eram speriata de op laparo pe care trebuia sa o fac in feb
am" facut-o" dupa care la cateva zile a urmat cea clasica.prin laparo nu s-a putut rezolva nimic.eu ma asteptam sa fie rau dar nu asa
am scris si la " paciente optimiste" rezultatul operatiei in urma caruia dr T mi-a recomandat sa fac 6 luni diphe.si BB sa incerc... fiv.
.pe 13 am facut prima injectie urmatoarea la 28de zile adica pe 9 aprilie?eu am numarat si ziua in care am facut prima inj.desi am vb cu dr T si stiu cum sta treaba la mine eu tot sper ca dupa tratam.am sa fac bb natural.cred in minuni.
pe mine nu m-a chemat la control dr T.e normal asa?
mi-a spus sa revin dupa tratam.6 luni sa fac analize sa vedem cum stam.
eu inainte de op am fost la o clinica si am facut un control la secretie .rezultat streptocol grup B sensibil printre altele la ampicilina.nu am facut tratam.sa vb cu dr T?
pup pe toata lumea
katymana spune:
ce perioada dificila dupa a doua injectie?
ca mie mi-a fost rau luni si nu am fost la munca si ieri sefu m-a amenintat ca daca asa se intampla dupa fiecare injectie el nu mai are nevoie de serviciile mele.
unducthable spune:
perioade dificile tot asa : de la o persoana la alta difera , eu am avut bufeuri si tot tacamul din a doua saptamana de tratament
mie domnul T mi-a spus :tratament 3 luni difereline si exact la fel ca si tie , sa nu ma duc la el decat cand imi vine ciclu , adica nu ma duc la el 3 luni de zile cat dureaza tratamentul cu injectii plus lunile pana vine ciclu , care variaza de la femeie la femeie; asa ca n luni sa nu care cumva sa ma duc la doctor
deci ce ti-a zis tie , mi-a zis si mie
legat de tratament , gandeste-te doar la copilashul care urmeaza sa il ai in burtica ta , atunci cand iti va fii rau , daca iti va fii rau ; si mie singuratatea , retragerea in familie si mai putine discutii cu altii mi-au facut mai bine, pentru ca durerile de cap sau ce am mai avut nu dispareau ; cu cat faceam efort mai putin, strictul necesar , doar serviciul si acasa cu sotul meu , atat , cu atat era totusi mai bine ; diminueaza cat mai mult efortul , stresul, alunga din cap gandurile negre, nu ai voie sa gandesti rau la nimic, ca asta contribuie sa te simti mai rau ; decat sa gandesti trist , mai bine nu te mai gandi , uita-te la natura , dormi, odihneste-te , menajeaza-te si fizic si psihic ; cand te simti mai bine , fa miscare , sport , in natura , sfatul meu , si daca crezi , roaga-te la Dumnezeu
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
Hera25 spune:
Buna fetele.
Am fost la doctor si totul e perfect.

I-am auzit si inimioara.
Totul e ok.
Va pup.
ancaoradea spune:
Va pup dragele mele, am lipsit un picut, am fost internata in spital pt inf urinara, am luat ampicilina intravenos, acum totul e bine. Azi am primit vestea definitiva, se pare ca nu mai sunt mamica de gemeni, bebe 1 e ok, in grafic si bebe 2 se pare ca nu a existat niciodata, a fost doar un saculet gol. va dati seama prin ce gama de sentimente si emotii am trecut in ultimile sapt, dar in final suntem bucurosi ca vom fi parinti si daca ne vom simti in stare si vom putea il facem si pe bebe 2 dupa aceea.
7+
Hera25 spune:
Anca ma bucur mult ca esti bine.
Inteleg emotiile prin care ai trecut, acum ar trebui sa te linistesti si sa nu te mai stresezi deloc.
Te pup.