Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-29

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Boo, sa iti traiasca feciorul.

cuvintele sunt putine in comparatie cu fericirea pe care o traiesti

Sanatate multa in continuare , si sanatate Lucialu, sa nu mai ai parte de surprize neplacute .

Anca , sanatate si tie , sarcina usoara .

numai bine, diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Boo...salut buburuzul si dau mii de pupici sa stea cumintel in burta la mami sa se faca mare. Multa sanatate

Lucialu... fetitza sa-i treaca ,offf, asa m-am saturat si eu..., numai bunul Dumnezeu stie ce e prin burtica noastra.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Boo,tare mandra sunt de predictia mea...Deci,Alexutu e ok,mamica sanatoasa si fericita...Super,m-am linistit!
Lucia,tare rau imi pare...Ce sa facem noi ca sa-ti fie mai bine?Draga te tine...te pupam c sa-ti fie mai bine,da?
Dragele mele,ma intrebati daca m-am gandit la IA.Sigur ca m-am gandit,ma gandesc la orice ma poate ajuta sa am un bebe.Daca trebuie sa mananc scoarta de copac ca sa raman gravi,nu-i problema ca mananc.Dar daca mi se tot spune ca se va intampla in mod natural,ca nu exista motiv pt care sa nu se intample...eu ce sa mai zic?O sa vad cum sta treaba si luna asta,dupa care cred ca voi merge si la alt medic.Acum am dat de alta belea:sunt in plina criza de sciatic.Am facut un efort fizic considerabil,neincalzita fiind si ma doare mijlocul de nu pot sa stau nici pe scaun...Asta este,ma ung,pun plasturi...incerc sa nu inghit nimic care ar dauna cauzei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Boo, sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi!
Magdita, Ioanatugs mersic! Sper sa reusesc sa ma mai relaxez si sa fie totul bine! Sincer, pentru mine e cel mai greu lucru, mai greu decat orisice regim, dar nu e imposibil; cu mai multa stradanie trebuie sa reusesc sa ma relaxez... e si primavara...
Mada23, sa te auda Doamne-Doamne! Mersic pentru lista de ceaiuri!
Lucialu, imi pare rau ca treci prin toate astea. Chiar nu stiu ce sa zic...
Mersic pentru lista de ceaiuri; inca ma intereseaza. Trebuie neaparat sa fac ordine si la acest capitol. Daca suplimente pap si regim am tinut, la ceaiuri am cam chiulit, si sigur nu e bine.

pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Boo sa-ti traiasca baietelul drag - Alexandru si felicitari inca o data!! Data viitoare faci o fetita si vei avea formatia completa!!
Lucialu m-am tot gandit la tine zilele astea si am si incercat sa te sun, insa fara succes, era inchis. I-mi pare tare rau ca nu te simti bine si nu stiu cu ce putem sa te ajutam. Un gand bun cred ca face cat 10 pastilute, un pupic dulce si o imbratisare, i-ti trimit cu drag, si sper sa te simti mai bine!
Ralu_t cum mai stai cu raceala???
Aerlilian scuza-ma iubita, ca nu ti-am raspuns pina acum! Cearta-ma daca vrei, dar nu te supara pe mine! Pupici si multa sanatate!! Nu mai ridica greutati, stai cumintica!!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

Multumesc mult, fetelor, pentru raspunsuri!

Mada23...ti-am raspuns tot pe PM. Multumesc!

Sper sa ne intalnim la "mamici de....." cat mai curand!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ana-Alexia uite aici: pentru curatarea sangelui,purificare si mai ales pentru ficatelul nostru care are un cuv de spus legat de hormonei avem ceai din frunze de papadie,de frunze de nuc(intareste si organismul);
-salvia are efect de activare a circulatiei sangvine di sustine sist.nervos(reduce glicemia din sange),contribuie la cicatrizarea ranilor...pentru femei are efect de reducere a pierderilor inutile de sange in menstruatie,tonifica uterul si vindeca leucoreea;
-cretisoara este indicata la tratamentul tulburarilor de menstruatie,menopauza,menstre neregulate sau leucoree...curatarea sangelui,iritatii ale vezicii urinare...inectii si inflamatii ale organelor genitale.
-traista ciobanului ...trateaza si hemoragiile interne,metroragii,se bea 2 cesti/zi cu 10 zile inainte de venirea CM pentru cele ce au CM abundent;
-troscotul pe langa num. prop. actioneaza asupra menstr.abundente
-dragaica/sanzienele sunt bune pentru sistemul limfatic daca este tulburat(parca prin asta se inmultesc/deplaseaza celulele endometriale)si pentru afectiuni uterine.este o legenda cu Maica Domnului legat de ac planta;
-urzica moarta(galbena) pentru dureri pelvine,tulburari si dureri menstruale...efect depurativ,f. bun pt rinichi si vezica;
-urzica vie excelenta detoxfianta!!!curata sangele ca nimeni alta si se pare ca vindeca anumite afectiuni tumorale(Maria spune ca cineva cu tumori la stomac s-a vindecat si e recomandata si in cazurile de leucemie),buna la ficat,scoate apa din corp pentru cele cu retentie hidrica....enorm de multe intrebuintari.De preferat sa facem suc din urzici proaspat oparite cat timp gasim si ceai din frunze uscate 1 cana/zi tot restul anului;
-turita mare:tulburari ale intestinelor(eu ma balonez de la porcaria asta de boala),anemie,rani,efect astringent,ficat...;
-coada soricelului pentru reglarea CM se recomanda la orice varsta si indif dacaavem CM ab.sau redus,influentiaza in mod fav organele pelvine;
-coada calului f bun in multe afectiuni,opreste hemoragiile de orice fel, are rol bun in rani necrozate si afectiuni canceroase,ff buna pt vezica si rinichi,
-mai adaug aici musetelul si galbenelele pe care eu le folosesc si ale caror efecte sunt supercunoscute.Eu am personalizat si pe mine la simptomele pe care le am.
_naprasnicul nu l-am gasit la ea in carte dar se ia ca progestativ,bun in sterilitate pentru ambii parteneri.Stiu ca tu il cunosti dar mai postez aici ce am gasit ca ex. tot la noi pe forum despre el http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=43361
Ioana n-am incarcator,urmeaza sa-l recuperez zilele astea.Iertare
Si normal ca fac bine la sufletel gandurile bune.Va multumesc pentru gandurile voastre bune.Mi-au dat lacrimile.Si va doresc si eu sanatate in primul rand ca-i mai buna decat toate!
Aerlilian imi pare rau de spate,sa te faci bine!
Mada tu cum stai cu durerile?
Boo eu zic ca BB-le tau este Praslea,cum i-ai spus tu,eu asa simt si felicitez mamicul pentru carucior albastru!Ma, sa nu fiti soacre acre tu cu Ralu,bine?Si l-am vizionat si eu cum misca si cred ca are talente fotbalicestiSa nu ma bati,dar serios vorbind e taaaaaaare dulce cum misca ghemotocu'acolo.
Diana iti multumesc si iti doresc si tie sanatate maxima!
Noapte buna!KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Lucialu,

am citit zilele astea despre moartea unei femei tinere de 33 de ani, Florys , mama a doi copii , sotie, sora , fiica , si , desi de mult timp gandesc asta , pe zi ce trece constientizez si am inceput sa ma comport asa cum sunt de fapt in interior , adica , imi pasa si ma doare cand vad ca exista asemenea situatii, sau femei care asteapta sa devina mame, sa ofere iubire nu numai sotilor si familiei , ci si unor pui de oameni pe care sa ii creasca frumos.

la doctorul meu venisera doua femei , aratau chiar mai in varsta decat mine, care am 34 de ani, ambele gravide . Una din ele, am aflat , avea 39 de ani , a zis ca de 17 ani nu a ramas gravida si natural s-a trezit acuma ca a ramas gravida. Arata foarte bine , m-am bucurat pentru ele , si ce aud ??? ea sangera acolo si nu stia de ce ..., si se vedea bine sarcina . Deci tot timpul ne mai trezim cu ceva , din pacate asa e viata . Eu am incurajat-o, mai ales ca mi-a spus ca nu o doare nimic, dar totusi sangera ...

Probleme sunt de tot felul ... , nu cred ca exista cineva care le are pe toate ... , cred ca cel mai mult conteaza dragostea si sprijinul celor dragi si , de ce nu , o ruga la Dumnezeu .

sunt situatii si situatii grele, care de multe ori, prin credinta in Dumnezeu si speranta multa, se termina cu bine , vindecari exista si in cazul nostru ramanem gravide fara doar si poate.

cand am citit ca te doare m-a durut si pe mine ... nu stiu detaliile , de ce te doare ..., dar nu inteleg de ce ???

in sfarsit , sa te ajute Dumnezeu sa gasesti solutia si sa pui capat durerii si sa ramanem gravide , sa nastem copii sanatosi

am fost la doctorul meu , controlul dupa venirea ciclului, am ovulat deja , mi-a aratat situatia , e bine acolo, folicul mare , endometru mare, dar nu are rost sa mai spun valori si altele pentru ca pana la urma conteaza daca raman sau nu gravida , poti sa ai valori bune , ce folos daca nu ramai, asa ca mai bine sa revenim toate cu vsetile cele mari

iar tu vezi ce e cu durerea aia, eu nu cred ca ai deja aderente ... , dar nu stiu nici ce sfaturi sa iti dau ... pana la urma tot doctorul are menirea sa stie cel mai bine ce se intampla

la bine si la greu , din cand in cand , tinem legatura

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Diana... sa fie cu ochisori, e un pas important ca ai inceput sa ovulezi, incredere in Bunul Dumnezeu si poate se intampla minunea.
Lucialu...de cateva luni iau vitex fruit, female hormone blend si un cocteil din ceiutzuri si m-am trezit cu rusii peste mine asa pe nepusa masa fara dureri, doar a-2 zi am putine dureri cand nu le mai iau.Daca fac pauza de pastilutze apar iar durerile ,so treaba e cam nashpa asa ca m-am programat sa fac inseminare, timpul trece in defavoarea mea.
Sanatate multa va doresc si sa auzim de bebei!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Mada , cand zici dureri , cat de mari ? e normal, toate femeile au dureri la ciclu , dar nu dureri mari, insa indispozirie si durere exista ; asa ca de ce te ingrijorezi ? sunt mari durerile ?

poze cu noi

Mergi la inceput