Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-29
Raspunsuri - Pagina 16
mada23 spune:
Ancutzule...mi-am facut griji pentru tine, Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa te ajute, sa ajunga bebe cu bine la linia de sosire. Multa sanatate iti doresc 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
ana-alexia spune:
Lucialu

, multumesc tare mult pentru lista de ceaiuri!
Anca
, bine ca sunteti sanatosi acum! Doamne ajuta si in continuare, sa ajungeti cu bine la termen!
Hera
, ma bucur pentru tine si bebele tau! Sa fiti sanatosi si sa ajungeti cu bine la termen!
ancaoradea spune:
Boo Felicitari pt Alexandru, sa-ti traiasca, sa fie sanatos impreuna cu mamica lui!
Lucia Imi pare nespus de rau ca nu te simti bine, iubita, ma gandesc ca nu e o fericire sa ai dureri, dar nici eu nu cred ca s-au refacut aderentele...mai ti minte cand te gandeai la ce-i mai rau, ca s-a refacut endo si cand colo ii dadusesi in cap cum te-ai priceput mai bine.Pupic sa fie bine!
Mada, Magdita, Ioana, Diana, Ralu, Aerlinian Multumesc fete dragi, ca v-ati gandit la mine, sunt bine si prin cate am trecut pana sa astept bebe, acum e floare la ureche.De fapt voi stiti, ca sunteti toate luptatoare.
Hera pupici pt bebe care se dezvolta bine si pt mamica.
7+
magdita spune:
Buna fetele frumoase,
Lucia

, imi pare rau ca nu te simti prea bine. Sanatate multa iti urez! Eu nu cred ca se pot reface aderentele in 3 luni de la laparo.Fii optimista, nu cred ca e ceva grav.
Boo
, bravo, sa creasca bebe Alexandru mare la mami in burtica ![]()
Aerlilian
, pup fata luptatoare, ai grija de spatele tau![]()
Diana
, ma bucur mult ca ovulezi natural si totul merge bine. Doamne ajuta!
Ira
, Katymana
, suntem alaturi de voi !
Hera
, felicitari pentru inimioara ! Sarcina usoara in continuare si la termen !
Ancutzule
, ma bucur ca esti mai bine acum, imi inchipui prin ce emotii ai trecut, dar fii optimista, sunt sigura ca va fi bine!

Ralu, Mada, Ioana, Ana-alexia si toate celelalte fete 

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
unducthable spune:
Magdita
Doamne ajuta ! si sa aud si de la tine vestea cea mare cat de curand !
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
Ioanatugs spune:
Buna fete dragi!!
Ancaoradea felicitari pentru bebicul sanatos si in grafic! Multa sanatate in continuare!
Lucialu multa sanatate i-ti doresc iubita si abia astept sa ne auzim la un tel.!
Ralu_t sanatate iubita!
Boo am rezolvat cu progesteronul, m-am lamurit pina la urma, multumesc!
Pot sa va anunt ca de ieri sunt o fericita matushica de fetita: O cheama Ana-Maria, s-a nascut ieri pe 19.03.2008, la ora 10:30 dimineata, are 2.800 kg. si 51 cm, s-a nascut la 8 luni si doua saptamani si e blonda cu ochii albastri. Fratele meu e in culmea fericirii, iar parintii mei sunt fericiti ca sunt bunici la 50 de ani. Saptamana viitoare plec si eu la Braila sa-mi vad cumnata si nepotica mea, abia astept!!!![]()
Astept fiv-uletul meu
norocos de martie-aprilie 2008 
mihailescu teodora spune:
Hai ca dau chiar buzna peste voi![]()
Stiu ca sunt multe tutunarese la topicul asta,noaptea trecuta am finalizat povestea nasterii lui Mihnea,daca sunteti interesate de impresiile pe care mi le-a lasat mie personal Mr.Tutunaru puteti citi mai jos Nasterea minunii mele,ratoiul macanit
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Si sa nu uit:va multumesc din suflet pentru complimentele primite la adresa lui Mihnea!Ma simt chiar magulita!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
Ioanatugs spune:
Teo draga mamica de Mihnut dragut, poti sa dai buzna ori de cate ori doresti, chiar ne bucuram! Cat despre aprecierile la adresa lui Mihnea sunt pe buna dreptate, pentru ca e un dulce si abia astept sa-l cunosc!
Am citi si povestea ta si m-a impresionat foarte mult.
Felicitari mamico inca o data!!!
Astept fiv-uletul meu
norocos de martie-aprilie 2008