ORADEA (cap.26)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Multa sanatate lui Edy !
Cylyche, daca nu esti multumita de doc, schimba-l. Teoretic, pana bb implineste un an, pediatrul ar cam trebui sa ti raspunda de cate ori suni. La noi asa a fost. Eu sunt multumita de pediatra noastra ca stie ce inseamna sa fii mama, sa fii paranoica, etc :-)
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
cylyche spune:
Sunt suparata ...
Azi ii 18 martie !!!Mama mea ar fi sarbatorit in ziua de azi 64 de ani.
Dar acum 2 ani chiar de Pastele Catolicilor a murit.Altii sa-u pregatit sa sarbatoreasca pastele ,numai eu ma pregateam sa-mi inmormantez mama.
Oare cand va trece sentimentul asta ..."nu vreau paste "?Cred ca tre ceva timp.Imi vine sa plang ,pe cand altii vobsesc oua eu imi aduc aminte de momentele acelea,si nu mai am chef sa fac nimic.
Va multumesc ca pot sa-mi plamg supararea.
adi2003 spune:
Cylyche, ieri mi-a inflorit prima lalea in jardiniera. E firava caci s-a nascut dintr-un bulb nou, lasat puiut de anul trecut de o alta planta.
In mod normal dintr-un bulb foarte mic nu ar fi iesit decat o plantuta, fara floare, caci abia e la inceput de drum. Dar nu a fost asa.
Uite, laleaua asta mica si gingasa o dedic mamei tale.
Album 1 + Album 2
AdelaP spune:
Buna dimineata, fetelor dragi. Io in sfarsit am revenit printre pamanteni.
Am citit din urma, recunosc asa pe diagonala, dar m-am oprit si v-am admirat in pozele de sambata.
Marius felicitari pentru cele trei fete ale tale, pentru implicarea sufleteasca si pentru organizare.
Simina io ma inscriu la tine la un curs intensiv despre gradinarit adica, florarit mai bine zis. Ma primesti? Imi pare rau ca n-am reusit sa vad pozele cu Maria da acuma incepe sa fie vreme frumoasa si peste ceva timp o poti scoate la plimbare. Sugestie: incercati sa gasiti un carucior de firma care sa va tina , chiar daca e mai scump isi merita fiecare leut.
Cristina no in sfarsit te-am "cunoscut", in poze vreau sa zic. Io ma laud cu o memorie foarte buna vizuala dar sa stii ca nu-mi amintesc sa te fi zarit prin zona(noi suntem, sau am fost, vecine).
Dariaati apucat sa mergeti la salina? Daca nu zi-mi si incerc sa va scriu cate ceva poate mai intereseaza si alte persoane.
Gabi
abia astept sa ne intalnim la gradi ca sunt apta de o mica poveste.
Cylyche mie mi se apare aberant sa schimbi medicul de familie al copilului numai pentru ca nu ti-a raspuns la telefon. Da io poate sunt subiectiva.Am vrut sa mai intervin de cel putin 2 ori si te atentionez in legatura cu 2 aspecte medicale in privinta lui Edy. Unul era ceva legat de un tratament (dar chiar imi scapa acum si nu pot sa frunzaresc arfiva), unul era legat de "la 6 luni jumate...papam ficatei".Nu mi-am permis sa spun nimic ca nu este colegial sa judec activitatea altcuiva. Dar cu acordul tau pot sa-ti trimit pe privat eventual de acum inainte daca mie mi se pare ceva ciudat. Si inca ceva: trebuie sa fi compatibil cu medicul de familie, e cel mai important, sa puteti comunica si sa nu simti nevoia sa mai ceri inca o parere.
PS: Intrebare:
- am facut proiectul pentru mobila de bucatarie din MDF la o firma din Rogerius, de langa Patiseria franceza (parcul Magnolia)nu stiu acuma cum ii zice dar mai vreau cel putin inca o oferta de pret. Stiti voi ceva firme de proiectare mobila?
- trebuie sa fac un cadou chiar de multumire (nu din obligatie)unui domn intre 55-60 ani, bine implicat pe scena politica. Ajutor!
- vrea sa-mi infintez o societate (oare bine zic?)nu stiu nimic despre hartagorii, timp , implicare financiara. Bine macar ca stiu domeniul principal de activitate, nu?
Va pup pe toti si va doresc o primavara insorita.
szivarvany spune:
Adela, bine ai revenit, sa nu mai pleci asaaa ! 
Noi la salina mergem la Praid, luna viitoare, 7 zile. Atat. In Oradea ne a interzis pediatra.
Insa mergem la o doamna alergolog in Cluj, sper in maxim 2 saptamani ! E vb de dr.Nadia Gherman-Ionica, o sa intru pe la clujence sa intreb, poate a fost cineva.
Siminel, si io vin la curs 
Va pup. Revin de la scarbici. 

Daria &
cristina22 spune:
helou!
Daria-io o tin p-a mea!!Adik, te agiti degeaba!! D-ra n-are nimic, da' nimic!! Vei vedea, iar tusea e apanajul primului an de "gradinarie".Asculta la batrana, ca-i versata![]()
Adela-financiar iti trebuie maxim 1000 lei, cu capital social cu tot, ma refer la minimul la srl, adica 200 lei.
Io mi-am facut mobila la un simplu tamplar, dupa ce am umblat, cred ca, la toate firmele. Poti intra la staer si la http://www.firme.oradea-online.ro/id1347.html, unde am vazut lucrari faine, da' si scumpe.
Cadou pt VIP a cam trebuit sa iau si io, chiar de curand. As zice:icoana argint sau alte obiecte de argint, ceas perete din lemn masiv.
O zi faina, ca vad ca s-a'ntors doamna iarna...![]()
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Cris, la noi e o problema mai veche ... a mostenit teren alergic de la amandoi parintii denaturati :-), a tras si Giulik pe cand avea 5 luni cu rinitele alergice, iar eu am o problema psihica cu astmul bronsic...
Daria &
cristina22 spune:
Daria-atunci sa umblati cu folos!!!
a fost o pana de curent cand io lucram mai in verva la un document. Acuma mi-e si groaza sa vad ce-am avut si ce-am pierdut...
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
Cylyche, imi pare rau pt mama ta:( Cat despre pediatra, nu stiu daca e de schimbat, dar nici la cantarit nu se merge in plin sezon de viroze...
Adela, sper sa ne vedem:)
Marius, in primele poze am vazut-o pe vecina mea Anca (are o fetita de 2 anisori), nu stiam ca va cunoasteti:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!