ORADEA (cap.26)
Lista oradenilor...
adana (Sebastian)
AdelaP (Tudor)
adi2003
alinaalex (Marc)
AllyMcBeal (Alexia si Medeea)
BlagaNadia (Rares)
Carla28
Cristina22 01.10.76 (Andrei 22.11.02)
cylyche (Edy)
daraban(Delia)
FlorideCires (Andrei, Maria)
gabi_j 04.12.77
gabi_k 07.05.67(Robert 20.05.97 si Lili 17.05.02)
goodmommy24 (Cati)
laurahadade (Diana)
lilach
lz_cecilia
mamagiuliei 24.07.78(Giulia 16.08.04)
marius 03.12.67(Daria 26.04 si Ioana 24.04)
ramonzca79
sileriki (Erik)
Trixi
Albumul DC Oradea
Raspunsuri
szivarvany spune:
Buna seara !
Sper k nu supar pe nimeni k am ddeschis io cap nou, dar zici ca ne a lovit lenea in grup :-)
Siminel, atunci uram de pe acum bun venit fetelor acasa !!!

Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Gabi_K spune:
scuzeeeee, am vrut sa deschid capitolul ieri... sau alaltaieri? si am uitat...
o fi varsta, sau primavara, sau hormonii, cine stie?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Gabi_K spune:
na, am recitit sfarsitul capitolului trecut, deci ieri dimineata am zis ceva de un nou capitol, insa mi-a ramas gandul la prajeli... si am avut mult de lucru.
Cris, spor la mutat, Siminel, pupici la fetele eroine!
Eu incep sa-mi revin, nu mai tusesc asa de des, nasul nu-mi curge deloc (ieri in 8 ore am folosit vreo 50-60 de batiste, aproape jumatate de cutie) deci se pare ca totusi voi supravietui. Acum singura mea problema e urticaria, dar trece si asta odata...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
cristina22 spune:
Daria-multumim pt capitolul nou!!
Azi ne-am dus la gradi cu punga de martisoare grupate pe categorii de gagici. Foarte incantat soricelul meu!! Doar sunt cumparate de el, pe gustul lui
.
No, sa vedem reactii de la fetite!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
blaganadia spune:
Buna dimineata, sau buna ziua, ce deja nu mai stiu ce este.
Si noi am mers la gradi cu punga de martisoare si am impartit pe acolo, dar asta bineinteles dupa o gramada de peripetii acasa-adica pus martisoare pe bulza ptr. gradi sa-l vada colegii, pe geaca ptr. ca trebuie sa vada si altii, in loc sa se incalte isi scoate sireturile de la adidasi; eu nu stiam cum sa ies mai repede din casa.
In consecinta am ajuns tarziu la serv., ca sefu se plimba deja pe coridor in asteptarea ceaiului, iar colaboratorii ma asteptau la usa cu hartoagele.
Eu va doresc inca de azi un wd placut si o primavara frumoasa, cu multe 
http://lilypie.com/pic/070207/zNTy.jpg
http://b3.lilypie.com/CmyWp2.png
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Am dus si noi 17 martisoare la copii si cate una la doamne.
Ce bucurie, ce nebunie k erau broscute testoase de 4 culori ...
Si am trecut prin piata, tipul ce vinde pantofi "Melania" a primit marfa, poate va intereseaza !
Gabik, sanatate multa la tine !
Nadia, cand ne vedem ??????????
Cris, spor la trebi, pupam gentlemenul tau !
Mercedes, cum sunteti ?
Daria &
cristina22 spune:
Daria- ieri intrebai de idei de mancare. Mie mi-a venit instant una. Deeeci, azi mamaliga cu branza si smantana. Sper sa fie amatori.
Ioi, deja mi-e foame...
e vineri, tralalala!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Cris, asta e meniul fix de sambata , la noi
Foarteeee buuun !
Io as manca papanasi ... 
Daria &
blaganadia spune:
Daria-nu stiu cand ne vedem, maine merge mama inapoi si trebuie sa o conducem, unde mai pui ca Rares 2 zile sapt. asta a fost cu diaree- ieri si marti, iar aseara ca sa fie tacamul complet a mai si vomitat.
Nu stiu cum va fi azi si au si mers cu gradi la teatru , sper sa nu fie ceva evenimete pe acolo.
http://lilypie.com/pic/070207/zNTy.jpg
http://b3.lilypie.com/CmyWp2.png
cylyche spune:
salut tuturor!
De mult nu am mai scris dar cu vremea asta buna preferam sa-l scot pe Edy sa doarma afara ,asa ca nu m-am mai instalat in fata pc-ului.
Reportez ,la 6luni jumate avem 7,150 kg si 67 de cm .Eu zic ca e bine.Papam ficat cu cartofi ,branza si gris cu lapte.
Am fost si la ecograf pt displazia de sold ,nu avem alte probleme decat ,ca nu e osificat capul femural,dr ne-a dat calciu si vigantol mai mult.
Stam in sezut dar dintzisor inca nu avem.
Cu somnul destul de bine seara se culca pe la 10 doarme jumatate de ora dupa care nu mai vrea ,numai la mami pe burta...pana pe la 12.Dupa aia in patut.Ne trezim de 3 ori sa papam pana dimineata la 10.
Am facut vaccinul de 6 luni ,a urlat ca niciodata ,adevarul e ca nu il las sa planga ,daca se pate deloc.La facut in piciorul ,mi-a spus doctorita ca doara rau.Am mai facut si un pic de febra,dar nimic grav.
In general si bebe si mami sanatosi.Atat cu raportul![]()
Simina....

imi cer scuze ca am dat cu capul inainte in capitolul vechi...Am inteles ceva gresit.