ORADEA (cap.26)
Raspunsuri - Pagina 13
cristina22 spune:
cum a fost targul de la cetate??
noi am fost nevoiti sa mergem sa culegem toporasi si branduse, ca altfel n-aveam loc in casa de gura lui Andrei. No, ne-am dus, da' de gasit floricele...pauza.
O saptamana faina, faina, chiar daca saptamana incepe cu ploaie!!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Gabi_K spune:
multzam de poze!!!
Daria nu veti fi singure, ca vor mai fi si copiii mei:) Si poate vine si trupa lui Mercedes:))
Mai vrea cineva la carnaval joi?
Spor la treburi, sa avem o saptamana super-faina!!! Eu voi avea oricum, ca vineri nu lucrez
joi si duminica ne chefuim...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Gabik, de sambata numai asta aud, sa fie fluturas, sa o vopsesc pe fata, etc. Lily si Robert vor fi si ei echipati, da ? Ca ma si vad aterizand cu Giulik echipata si restul pauaza :-)))
Cris, am fost pana acolo, Giulia a admirat animalele, mare senzatie pt ea. Batea un vant ... Apoi ne am dus la McShit, am mancat mai ales inghetata :-)
Restul ce ati facut, pe unde umblati ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
cristina22 spune:
Daria-cum au iesit analizele Giuliei??
ioi, ce vreme, simt ca ma apasa fix in crestet...
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Cris, sar`na de intrebare, analizele sunt gata dupa pranz, am trimis delegatu`, sa vedem ce inteleg io, maine mergem la pediatra. Cert e ca nu mai tuseste atat de urat, dar o mai apuca. Suntem chiar in a doua tura de BronchoVaxom, luam siropurile cu mare zel (Ketof vom lua 2 luni de zile).
Mey, restul pe unde umblati ???
VA ROG SA VA FACETI 5 MINUTE PT A TRIMITE UN MAIL :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117821&whichpage=4
Multumesc !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
adi2003 spune:
Fetelor, ati vazut albumul DC actualizat? Marius a facut o gramada de poze...
Dar tot astept povestea lui.
Album 1 + Album 2
marius spune:
N-am stare sa scriu Siminel, nu sunt deloc in forma si atunci nu scriu. Am atatea probleme ca nu am stare.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Eu sper sa-ti revii.
Ai vazut ce frumos sunt infloriti pomii?
A venit primavara, primiti-o in suflet!
Album 1 + Album 2
cristina22 spune:
Marius!!
Da, e primavara. Duminica, mi-am cumparat panselute colorate si inca ceva plantute foarte dragute. Omu' din piata le-a numit "banutzei".
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
cylyche spune:
Poate credeti ca sunt o neserioasa....
M-am uitat cu invidie la pozele din Lotus.As fi vrut si eu sa ma duc si tare rau imi pare ca nu am putut ...uite ce sa intamplat.
Joi am fost la pediatra la cantar .Un prunc tusea in sala de asteptare .M-am dus eu cu Edy de langa el dar degeaba.Vineri seara a inceput calvarul.Nu am dormit toata noaptea saracul Edy nu dormea numai la mine in brate intro singura pozitie ca avea nasul innfundat.
Sambata dimineata am sunat-o pe pediatra pe telefonul mobil la care imi inchide in nas.Asa de nervoasa am fost ca imi venea s-o
.Si in timpul asta ma gandeam si la voi.Uite cum mi sa stricat mie planurile.
Asa ca in loc de Lotus noi ne-am distrat cu nurofen ,spray cu apa de mare si para pt desfundat nas.
Acum e mai bine ,dar sincer nici nu stiu ,cred ar trebui sa schimb medicul pediatru.
Nu stiu daca voi mai intra, incep pregatirile pt paste .
Tot odata as vrea sa va doresc un Paste Fercitit celor care sabatoriti saptamana asta.