Nasterea la Medlife (cap.7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

criss, Mendez ce a zis despre cezariana?..eu zic ca e prea devreme sa vorbeasca despre asta, intai faci tratamentul temeinic si vezi dupa aia...Streptococul iese la secretie, se repeta la 10 zile cel putin de cand ai terminat tratamentul.

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sake spune:

Va multumesc frumos pentru incurajari:)).. ma simt ca un mielut dus la taiere ... (exagerez de frica) ...
Am sa incerc sa intru cat mai repede dupa ce revin acasa, ca sa va povestesc cu lux de amanunte experienta mea..sper sa ajute si alte viitoare mamici (speriate asa ca mine) .
Cat despre preturi ..sper sa nu imi umfle nimeni "nota de plata", asta daca tin cu adevarat la viata lor :))
Oricum puiutul meu merita toti banii din lume.
Tin minte ca in saptamana 35 am fost la control, ma simteam rau..si binenteles ca ma uitam urat (stare naturala), cand m-a vazut asistenta a uitat sa-mi faca "nota de plata" ...am cerut-o eu din bun simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Cristina, multam de incurajare.
Luny, Mendez n-a zis nimic de cezariana legat de streptococ. L-am intrebat ce facem daca nu trece si el e convins catrece. Mi-a zis sa fac tratamentul.
Cat despre E-coli, abia ieri am luat analizele, nu le-a vazut, pe 13 ma duc la el.
In ziua in care mi s-a recoltat am fost si la el dupa si mi-a prescris augmentinul, deci am inceput tratamentul inainte de a afla rezultatul analizelor. Cred ca o sa-mi zica sa le repet dupa tratament.
Oricum mi-a placut ca au fost prompti. Marti seara au zis ca-s gata, marti seara au fost gata. Urocultura nu era listata si, ca sa nu mai vin azi, mi-au listat-o si mi-au adus-o.

Cristina32+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyorgi spune:

Ccris am vazut fotografiile cu hainutele bebelusului. Sunt foarte frumoase! De unde le-ai luat? Eu nu am luat pana acum nimic, dar as vrea sa merg sambata. Numai daca poti sa-mi spui...sa nu fie interpretat ca si reclama...
Multumesc.

Gyorgi 35 sapt + Raluca Maria

Mergi la inceput

criss mie mi-a zis Popa ca exista ceva pericol sa ajunga streptococol la bebe si la cezariana, dar pana la urma nu sunt si alte indicatii pentru cezariana si nasc normal..si mie mi-a zis ca procedam asa: am terminat tratamentul, si cu cateva zile inainte de nastere, incep sa mai iau antibiotic pt a naste pe antibiotic, si sigur nu vor fi probleme..asa ca de vineri ma apuc iar sa iau Zinnat!..asta trebuie sa lamuresti si tu cu Mendez, cum procedati!...data viitoare intraba-l!

DPN 14.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Buna fetele. Felicitari in priml rand pentru cele care au nascut deja la Medlife si nastere usoara celor ce urmeaza sa nasca in curand.
M-am sfatuit cu sotul si am decis sa nasc si eu la Medlife, desi mai e ceva timp pana atunci, DPN fiind 13 septembrie. Sper sa fie totul bine pana atunci cu sarcina. Nu stiu insa la ce medic sa merg, eu am deja un doctor de la Municipal cu care voi merge in paralel in caz ca intervin urgente Doamne fereste (am inteles ca e o problema cu prematurii) - deh, paranoia, dar as vrea sa incep in paralel si controalele la un medic de la ML, ca sa nu ma duc in luna a 8-a si sa fie prea tarziu. Din ce am citit pe la voi as inclina catre Luis Mendez si vreau sa va intreb cam cu cat timp inainte trebuie sa imi fac programare si daca stie cineva cand are concediu, ca daca are in aug-sept trebuie sa ma reorientez.
Va pup.

Andreea 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

buna!

as vrea sa stiu daca aveti idee Mirela Popa cu cine face echipa la cezariene? cumva cu dr. Mendez? Am citit in capitolele anterioare ca de garda fac rezidentii. Oare ei sunt si mana a doua? Parca m-as simti mai confortabil sa stiu ca si cusaturile sunt duse pana la capat de doctorita mea.

Merci mult!

Miri si bebe de 39 de saptamani

Miri2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri2007

buna!

as vrea sa stiu daca aveti idee Mirela Popa cu cine face echipa la cezariene? cumva cu dr. Mendez? Am citit in capitolele anterioare ca de garda fac rezidentii. Oare ei sunt si mana a doua? Parca m-as simti mai confortabil sa stiu ca si cusaturile sunt duse pana la capat de doctorita mea.

Merci mult!

Miri si bebe de 39 de saptamani

Miri2007

eu asa stiu ca e cu Mendez in echipa.Tu nasti cu ea? si eu, dar normal..pe cat te-a programat la cezariana?

DPN 14.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

buna lunny!

Sunt programata la ceza pe 14.03.2008. Am vazut ca si tu tot in aceeasi zi. Sper sa faca fata d-na doctor!

Si oare tot ea face cusaturile? Sau rezidentii...ca la stat...

Miri2007

Mergi la inceput

Ea face cusaturile stai linistita, asa povesteau fetele care au facut cezariana la ea...si fii sigura ca vor fi mai multe nasteri in acea zi, m-as mira sa fie doar 2, s-a cam aglomerat ...sa vedem dak ma nimeresc si eu, nu se stie..

DPN 14.03.2008

Mergi la inceput