Nasterea la Medlife (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
Softurela, iti multumesc inca o data pt raspuns!...tu esti cam singura care a nascut la Medlife normal, urmez eu, cat de curand, si e o nebuloasa pt mine, iti imaginezi...te-as ruga daca ai timp, stiu ca bebica ta te solicita, sa ne mai povestesti cum a fost, nu mai stiu sa fi citit povestea nasterii tale...ai nascut ziua sau noaptea? cum a fost travaliu? erai singura in sala, ca ma gandeam ca dak s-ar mai nimeri cineva, poate nu mi-ar lasa sotul acolo...cum s-au comportat medicii si asistentele, te-au ajutat cu sfaturi, te-a apasat pe burta cineva?.....hai ca te-am ametit, dar sunt sigura ca-mi intelegi emotiile, majoritatea fiind cezariene, e grreu sa gasesti si sa vorbesti despre nastere normala cu cineva...
LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
softurela spune:
quote:
Originally posted by luny
Softurela, iti multumesc inca o data pt raspuns!...tu esti cam singura care a nascut la Medlife normal, urmez eu, cat de curand, si e o nebuloasa pt mine, iti imaginezi...te-as ruga daca ai timp, stiu ca bebica ta te solicita, sa ne mai povestesti cum a fost, nu mai stiu sa fi citit povestea nasterii tale...ai nascut ziua sau noaptea? cum a fost travaliu? erai singura in sala, ca ma gandeam ca dak s-ar mai nimeri cineva, poate nu mi-ar lasa sotul acolo...cum s-au comportat medicii si asistentele, te-au ajutat cu sfaturi, te-a apasat pe burta cineva?.....hai ca te-am ametit, dar sunt sigura ca-mi intelegi emotiile, majoritatea fiind cezariene, e grreu sa gasesti si sa vorbesti despre nastere normala cu cineva...
Ti-am trimis PM.
AAA, si nu m-a apasat nimeni pe burtica. Uitasem sa-ti precizez.
Multa bafta..o sa fie foarte bine, stai linistita.
Daca medicii ti-au recomandat naturala si au stabilit ca, copilul e asezat bine, favorabil unei nasteri usoare...chiar va fi o nastere usoara.
anka.san spune:
Ce mai faceti dragele mele?
Am intrat rapid sa vedem ce mai faceti, daca a nascut Claudelul.... si ce-mi vad ochii ? o frumusete de fetita (Andrei vrea sa o cunoasca si o invita la o plimbare si la un laptic )
FELICITARI MAMICO !!!!!
Ma bucur ca sunteti bine amandoua. Cu operatia nu te ingrijora, cele mai grele sunt primele zile, dupa aceea esti ca noua.
si mai povesti despre voi. Eu va mai citesc cand am timp din umbra...
Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)
poze Andrei
luny spune:
Am fost la control si colul meu nu mai e cat nasturele,ca ultima data, s-a lungit si e inchis, bebe nu e coborat de tot, asa ca DPN ultimei eco se respecta, cica 14 martie!! asa ca mi-a zis dra ca nu se intampla nimic zilele astea, si ne revedem pe 11!...m-a cam certat dr ca nu mi-am facut programari saptamanale din timp..dar nu mi-a dat prin cap..ma ia printre programari..asa ca sa stiti si voi sa va faceti, cand sunteti aproape de termen...
LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Sake
Buna,
Ma bag si eu in seama cu voi:)) .. dupa 5 luni in care v-am tot urmarit m-am gandit sa scriu si eu (pe ultima suta de metrii).
Voi naste o fetita, prin cezariana, pe data de 7 Martie 2008 (mai am putinnnnn) la Medlife cu Dr. Luis Mendez.
Ce sa va spun sunt coplesita de emotie..frica..si Dumnezeu stie ce,,
ca imi vine sa raman cu burtica o viata de frica :))..nu sunt nebuna (cred) am doar o mare problema cu durerea:)
Sper ca nu v-am socat ...asa din prima!!!
Bine ai venit pe !
Nu ne sochezi, stai linistita...doar ca imi pare rau ca nu ai scris mai devreme, te-am fi incurajat mai demult!
Oricum, esti pe maini nu bune, ci de aur, si ti-o spun in cunostinta de cauza.Pe 7 fac 3 luni de la nastere si de multe ori uit ca am fost operata...si asta nu de acum, ci de la cateva zile dupa cezariana.Primele 24, hai 48 de ore sunt mai grele, dar, avand in vedere ca poti cere calmante de cate ori ai nevoie, vei trece cu bine si de asta.
Iti doresc sa ai nastere usoara.Mergi cu incredere, ai un medic f. bun.Sanatate multa, refacere rapida si un bebe sanatos...Si, daca vrei, dupa ce nasti te asteptam sa ne povestesti, sa intri in gasca nostra!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
MikyM spune:
Iubu, vezi ca tsh-ul ala marit inseamna de regula hipotirodie, e hormonul hipofizei care comanda tiroida, si daca e prea mare inseamna ca comanda in gol. e foarte complex, si poate sa varieze in timp, dar trebuie obligatoriu corelat cu free t4 si t3, care sunt hormonii proprii tiroidei, si impreuna iti arata daca ai dereglare...de regula la hipotiroidii puternice nu ai nici ovulatie si nici nu ramai insarcinata...parerea mea e sa iti repeti analizele si sa mergi la dr bun care sa ti le interpreteze.
scuze, fetele, ca nu e la subiect, vreau sa ajut ca stiu ce nasoale sunt problemele astea
Luny, tine-ne la curent, iti doresc sa fie totul bine!
MikyM, 23+ cu Raluca, DPN 20.06.2008
ccris_ccris spune:
fetele,
Mi-am luat analizele de la Medlife, iar la urocultura mi-a iesit E-coli. L-am mai avut inainte de sarcina, in urma cu vreo 2-3 ani, dar imi trecuse, cu antibiotic, bineinteles, acum vad ca-l am iar. Chestia e ca nu mai stiu ce antibiotic am luat atunci.
Pe antibiograma vad ca e sensibil la Augmentin, pe care mi l-a dat Mendez pt. streptococul B, ca-l am si pe ala. Abia pe 13 ajung la el la control. Stiti cumva streptococul B iese si la urocultura sau doar la secretie?
E-coli poate da nastere prematura sau impune cezariana?
fetele.
Cristina32+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
M&M spune:
quote:
Originally posted by Sake
Buna,
Ma bag si eu in seama cu voi:)) .. dupa 5 luni in care v-am tot urmarit m-am gandit sa scriu si eu (pe ultima suta de metrii).
Voi naste o fetita, prin cezariana, pe data de 7 Martie 2008 (mai am putinnnnn) la Medlife cu Dr. Luis Mendez.
Ce sa va spun sunt coplesita de emotie..frica..si Dumnezeu stie ce,,
ca imi vine sa raman cu burtica o viata de frica :))..nu sunt nebuna (cred) am doar o mare problema cu durerea:)
Sper ca nu v-am socat ...asa din prima!!!
Sake, mai e putin pana pe 7 martie!!!Nastere usoara!!!O sa fie bine, te asteptam sa ne povestesti.
Cristina 16+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Cris, infectia cui E.coli, induce nastrea prematura doar daca ramane netratata. Din cate stiu eu , nu impune cezariana. Ar trebui ca tratata cu antibiotic, in 2-3 zile sa treaca. Multa sanatate.
Cristina 16+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"