Nasterea la Medlife (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
pe 16 martie la ora 18,28 a venit pe lume puiul meu Matei!..am plecat la spital dupa ce v-am scris ultima data, cu contractii nasoale, dar neregulate, la 3 eram colo, la 5 mi-au pus epidurala, si la 18,28, dupa 3 contractii, am nascut!..epiziotomia e criminala, nu stau pe scaun nici acum...
am stat o noapte in plus pt ca bebe a avut niste analize modificate din cauza streptococului, si i s-a administrat antibiotic!slava Domnului, e sanatos, nu l-a afectat si suntem de ieri acasa si ne adaptam la viata in 3!
in rest, totul a decurs minunat, dr Popa este o profesionista si am colaborat superbine, tot respectul, la fel si dr Ghinea, de l;a neonatologie! o sa revin cu detalii, cat de curand pot...
va pup pe toate!
LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
M&M spune:
Luny, felicitari inca o data!!! Ma bucur ca sunteit bine si tu si bebe Matei!!!
Ihhh...asa rau e cu epiziotomia asta????Vindecare rapida si te asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel si www.youtube.com/watch?v=7pA5UhNaYw0&feature=related" target="_blank">Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
carmen71 spune:
acum am si eu cateva intrebari:
1.e vreo problema daca folosesc crema epilatoare?
2.mai fumeaza vreo mamica de aici? eu nu am reusit sa ma las[
bang]
M&M spune:
quote:
Originally posted by carmen71
acum am si eu cateva intrebari:
1.e vreo problema daca folosesc crema epilatoare?
2.mai fumeaza vreo mamica de aici? eu nu am reusit sa ma las[
bang]
Carmen, eu folosesc crema epilatoare. Cu ceara nu ma impac deloc bine... NU e nici o problema.
De fumat , nu fumez!!!!Aaaa... a fost o perioada la incepututl sarcinii cand am fumat pasiv, din cauza colegilor nesimtiti...
Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel si www.youtube.com/watch?v=7pA5UhNaYw0&feature=related" target="_blank">Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
puk spune:
buna, sunt noua pe acest forum, practic este primul mesaj.Sunt insarcinata in 36 saptamani si urmeaza sa nasc la medlife cu dr. luis mendez pe data de 08.04.2008, prin cezariana.
Daca a mai nascut prin cezariana cineva la medlife cu luis mendez, sunt interesata de mai multe informatii.
puk spune:
buna, sunt noua pe acest forum, practic este primul mesaj.Sunt insarcinata in 36 saptamani si urmeaza sa nasc la medlife cu dr. luis mendez pe data de 08.04.2008, prin cezariana.
Daca a mai nascut prin cezariana cineva la medlife cu luis mendez, sunt interesata de mai multe informatii.
Raluca_07 spune:
Tot scriu si eu dar cred ca atunci cand veti vedea si mesajele mele, subiectul respectiv va fi de mult "fumat"...
Si a propos de fumat, eu am reusit sa ma las imediat ce am aflat ca sunt gravida - la o saptamana. Stiu, veti zice ca nu am fost o fumatoare inraita. Va contrazic! Fumam 1 pachet pe zi!!! La cafea 5 tigari, iar restul dispersate pe parcursul zilei. Daca mai si ieseam la bar, undeva, depaseam cu muuult un pachet! Si am reusit totusi. Totul e in mintea noastra! Nu mai cred acum, dupa ce m-am lasat, decat in dependenta psihica, nu si fizica. Ce bine suna... :)
LUNY, de-ai sti cate intrebari am pt tine... De ce ai stat inca o zi?! Ce analize au irsit aiurea? Si eu am streptococul B si tocmai de aceea ma bate gandul sa nasc prin cezariana, stiu ca asa scade riscul de a se transmite la bebelul meu... Doamne, cat sunt de ingrijorata cu strptococul asta... :(((
Va pup pe toate!
Raluca_07 spune:
A, iar in legatura cu creme epilatoare, am mai auzit ca sunt burtici care o folosesc fara nicio problema. Eu ma epilez la salon cu ceara dar cred ca e mai comod acum crema epilatoare... Oricum, nu vreau sa se "ocupe" de mine asistentele...
Jackie spune:
Luny, bine ai venit acasa...Ne bucuram ca sunteti Ok si ai rabdare trece si buba aia...Pupici la bebe!
Carmen, ca sa nu te simti singura, marturisesc ca nici eu nu am reusit sa ma las total de fumat (la primul bebe am avut mai multa vointa!). Am redus la 2-3 pe zi si din cele mai slabe...Bine, in momentul de fata sunt in pauza fortata ca sunt racita si am gitul varza...Cred ca e pedeapsa de sus... Cum tu ai burtica mai mica ai inca timp...
Jackie 31+