Nasterea la Medlife (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Luny, bine-ai venit acasa cu bebe Matei si ca sunteti bine, sanatosi. Si mie dr. Ghinea mi-a lasat o impresie super buna, ca sa nu mai zic de dr Popa.
Asa este fetelor, e mult mai bine sa stati in rezerva de 2 paturi, altfel va plictisiti tare. Eu am stat cu o colega de-a noastra de aici ( Kiki ) si a fost super bine. Chiar vorbeam ieri pe mess cu ea si spuneam amandoua ca ne e dor de zilele petrecute in maternitate unde toata lumea ne-a rasfatat si s-au purtat super frumos cu noi. A fost tare fain acolo, am amintiri asa de frumoase!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
puk spune:
buna, clauclau
vreau sa te intreb daca, in afara de nastere ai mai dat ceva in plus la medici?
din cate am inteles nu primesc banii, dar mici atentii da.
eu sunt pacienta lui luis mendez si tre sa nasc pe data de 08.04.2008, prin cezariana.
vroiam sa stiu cine este mana a doua la opertie, cumva dr. popa mirela?
Raluca_07 spune:
Mesajele mele sunt inca "ne-moderate"!!! Cred ca pana am sa reusesc sa intru si eu in randul vostru oficial, am sa nasc...
clauclau spune:
Puk, nici gand sa mai dai altceva pe langa, nici bani ,nici atentii!!! Platesti factura la externare si atat!
Da, cred ca mana a doua este dr Popa, stiu ca ei colaboreaza.
Nastere usoara!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
CameliaBianca spune:
ce fel de "atentii"?! eu n-am dat nimic nimanui desi cateodata mi se pareau atat de draguti incat parca as fi vrut sa fac si eu sa le multumesc cumva. asta dupa ce am avut ghinionul sa am ceva experiente de stat probabil de-asta mi se parea sa deosebit sa se poarte lumea frumos.
platiti factura si asta e, sa nu stricati "piata" .
Raluca_07 spune:
Puk, si DPN-ul meu este tot 8 aprilie. Inteleg ca tu faci cezariana? Eu nu m-am hotarat inca. Trebuie sa repet analiza pt streptococul B sa vad daca mai e activ si apoi hotarasc... daca nu nasc intre timp!
Luny, zi-mi si mie, te rog, cum a decurs nasterea. Ti-au facut perfuzii cu antibiotic tot travaliul? Eu asa stiu ca se face in caz de streptococ B si mi-a confirmat si dr Mendez. Offf, am atatea temeri! Tu ai facut tratament cu antibiotic dupa ce ai aflat de acest streptococ? Si apoi ai repetat analiza? Si ce ti-a iesit a doua oara? Cred ca te omor cu intrebarile...
Mai am atat de putin! 15 zile... Sunt stresata...
Va pup!
Dana M. spune:
Raluca07, uite ca te vedem in timp real !
Intai, sa-nteleg ca scrie sotul tau pentru tine? ca ti-ai pus semnul de 'baiat' ...nu-i nimic, nu conteaza....
Sa nu te-astepti sa raspunda imediat Luny (pe care o felicit aici, sa va bucurati de bebe sanatos si papacios ! ), in primele zile bebele iti rapeste aproape tot timpul, pana te obisnuiesti cu el si el cu tine si va faceti un program, o sa vezi tu ;).
Mai ai putin asa ca bafta multa, nastere super usoara si bebe sanatos si voinic ! Si muuuuulta rabdare !
Dana M. 33+ si Raluca (6 ani si o luna)
pucca spune:
Fetelor va mai amintiti de mine?
Am scris foarte rar aici. Dar va citesc de fiecare data. Sunt la curent cu toate noutatile.
DPN-ul meu este 7 aprilie, dar voi naste prin cezariana pe 2 aprilie,cu dr Mirela Popa. Si cum au mai ramas doar 9 zile, m-am gandit ca ar fi cazul sa va scriu. Sper sa nu va suparati pe mine ca va scriu asa tarziu, dar uneori chiar mi-era frica sa scriu din superstitie. Mi-era ca nu ajung atat de departe. Stupid me!!!
+37, Bianca Maria
AMR 9 zile!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!
http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw
carmen71 spune:
multumesc fetelor ptr raspunsuri.
cand se face aceasta analiza pt streptococ B,si in ce consta?mie nu mi-a zis pana acum medicul nimic despre asa ceva.
ma scuzati ca nu sant prea activa,dar bb ar dormi non-stop.credeam ca pe la 4 luni iti trece,dar mie vad ca nu.
CARMEN71 21 SAPT