Nasterea la Medlife (cap.7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

oricum la nastere cred ca e ok sa stai in camera dubla. chiar asa cred ca o sa fac. macar nu esti singura si te mai iei cu una alta. mie cand imi era rau am preferat sa stau singura pt ca sa nu deranjez si pe alta femeie cand stateam eu cu degetul pana in stomac...

18+

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MikyM spune:

Salut fetele, n-am mai intrat de mult si vad ca s-au intamplat o groaza!

Lunny, felicitari si sanatate multa tie si la bebe, asteptam vesti si povestea nasterii!!

Gyorgi, si tie felicitari, si mai ales sanatate multa multa ca am inteles ca ai nascut putin mai devreme...sper ca sunteti ok si tu si bebe! cand ai putin timp poate intri sa ne povestesti peripetiile tale, daca bebe a avut nevoie de ceva tratamente speciale, cum a decurs totul, a venit medicul tau la operatie...etc.

Eu am fost saptamana trecuta a 2-a oara la consult la dr Predoi si a fost foarte foarte dragut, si in plus mi s-a parut si foarte profi, ca imi daduse sa imi fac niste analize de coagulare, si pt ca ceva nu imi iesise bine, mi-a dat sa iau un tratament special, si ma tine sub observatie atenta...

pup fetele,

Miky, 25+ cu Raluca, DPN 20.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscris spune:

quote:
Originally posted by Marina_1609

criscris
eu am stat la Medlife de pe la jumatatea lui decembrie pana pe la jumatatea lui ianuarie 2008. situatia a fost un pic mai delicata pt ca initial eram la alt medic care s-a dovedit a fi incompetent si a reusit sa ma aduca intr-o stare destul de nasoala atat fizic cat si psihic. Eu am avut greturi foarte mari la inceput si am ajuns la medlife cand deja nici nu ma mai puteam tine pe picioare. a durat destul de mult pana sa ma refac... Oricum nu prea aveau ce sa-mi faca pt ca eram alergica la medicamentele de greata... m-au tinut in viata doar cu perfuziile care inlocuiau mancarea ca eu nu puteam sa inghit nici un strop de apa. Adevarul este ca m-a costat foarte mult dar nu a fost trecut pe factura nimic dubios sau in plus... In decembrie era cazarea 350RON (am stat in camera de o persoana), iar de la 1 ianuarie 2008 s-a scumpit la 450RON. deci la externare mi-a picat fata un pic pt ca nu am stiut. In pretul de cazare a intrat si tratamentul si analizele , si vizitele altor medici si mancarea si tot... Deci nu am avut probleme de genul acesta

18+

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Marina, multumesc mult pentru raspuns. Oricum eu nu imi mai pun prblema sa nasc in alta parte, oricat m-ar costa in ceea ce priveste banii. E vorba de sanatatea noastra si fizica si, de ce nu, si psihica...
Eu ma mai tin si tare pe pozitie ca vreau sa-l fac repede si pe al doilea bebe (desi, recunosc, nu poti sa stii niciodata, poate, dupa ce il faci pe primul, ajungi sa zici ca nu-ti mai trebuie... ) tocmai de aceea parca imi doresc si mai mult sa am parte de cele mai bune maini, doamne fereste... mai ales in Ploiesti... se aud atatea povesti terifiante...

Iti multumesc inca odata si va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_07 spune:

Multumsc ca m-ati lamurit si pe mine de ce nu apare ce am scris si eu... Ma apuc de scris repede repede atunci, ca pe 6 aprilie nasc si mi-e ca nasc inainte sa apuc sa va pun cele 1000 de intrebari care ma banuie... :)

Mergi la inceput

Nu mai stiu care din voi intreba de concodiul dr Luis Mendez. Sigur lipseste luna august! Stiu sigur pt ca la ultimul control a venit o colega de-a dumnealui si l-a intrebat daca poate sa primeasca o prietena de-a ei care vrea sa nasca neaparat cu dumnealui. Iar el i-a raspuns ca numai sa nu nasca in august, ca e plecat! Asa ca aveti grija cum va organizati!

Mergi la inceput

Luny, FELICITARI!!!
Abia astept sa revii ca sa-mi povestesti si mie cum a fost! Cum ai nascut, normal sau cezariana? Stiu ca amandoua avem aveeasi problema cu streptococul B si de aceea am atatea intrebari sa-ti pun!
Dar inainte de toate, sa-ti traiasca Matei, sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana4r spune:

buna fetelor!a intrebat cineva de dr mendez daca e in concediu in august.eu stiu ca da.dpn -ul meu este la inceputul lui mai si imi era teama sa nu fie plecat atunci asa ca l-am intrebat.mi-a zis ca atat timp cat nu e luna august e disponibil.
poti insa intreba la receptie, poate obtii un raspuns oficial.mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Marina, asa am zis si eu, ca e bine sa mai stai cu cineva in camera, macar iti mai omori timnpul. Acum sper sa nu ma fi inselat in privinta asta...Poate nimerim impreuna, avem DPN-uri apropiate...
Miki, succes cu tratamentul.

Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Da, si eu m-am tot intrebat cum e mai bine: sa stau singura in camera sau cu inca cineva. Mie imi place sa socilaizez mult, as innebuni singura dar, pe de alta parte, la mine o sa fie agitatie, o sa vina rude, prieteni, nu as vrea sa deranjez colega de camera...
Inca mai cantaresc decizia asta. In fond, la toate o sa vina multa lume, nu doar la mine, nu?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

nici un semn de la luny? sunt asa curioasa!!!

sa stiti ca e mai bine sa mai stai cu cineva. mai schimbi un cuvant, mai ai o colega de suferinta. E tare nasol sa stai singur in camera, eu am fost superincantata ca n-am fost singura, as fi murit de plictiseala altfel...

puuup!

Ana-Maria de David pufosu' si cel mai fericit tati, Andrei

Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput