Nasterea la Medlife (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 14
gyorgi spune:
Buna fetelor,
Eu aveam DPN pe 08.04.2oo8, numai ca duminica 09.03.2008, ora 6.50 mi s-au rupt membranele si am ajuns la Medlife, unde, spre linistea si fericirea mea m-au primit si mi-au facut cezariana de urgenta. Spun asa pentru ca aveam doar 35 sapt si 5 zile si exista posibilitatea sa fiu transferata la un spital de stat...Nu au facut asta pentru ca aveam deja dilatatie si contractii foarte dese si pentru ca din ecografii reiesea ca bebele ar fi mai mare cu 5 zile (adica greutatea ei era mai mare);
O sa va povestesc alta data exact ce s-a intamplat!
Va pot spune ca sunt acasa de ieri si ca bebele este foarte bine!
Am fost foarte multumita de spital si de personalul de acolo!
Va pup!
Gyorgi + Raluca Maria
luny spune:
m-am trezit de pe la 4...contractiile incep sa doara ca lumea, doar ca sunt tot neregulate, nu prea inteleg..apar unele nasoale si tin ca 15 sec, apoi la 2 min asa, inca una ceva mai slaba..iar pauza 7,8 sau 6 min, iar una tare, urmata de una mai slaba...cred ca s-or fi fisurat si membranele, avea pijamaua putin uda, am simtit 2 picaturi, apoi gata... :plang: ..nu stiu ce sa fac, am luat 40 ml de ulei ricin..cred ca o sa fac diaree ca asa mi-a zis dra, dar mai stau acasa???...mai stau..este cineva p-aici???.
Fetelor, cele noi, nu sunteti cenzurate, sunteti moderate pana la cel de-al 10-lea mesaj postat!..de aia apar mai tarziu, iar noi nu prea le-am vazut, asa ca bagati repede pana la 10 mesaje ca apoi sa va apara in timp real, si repati-va intrebarile, vor vedea fetele!:))
LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Marina_1609 spune:
salut mamicilor!
si eu o sa nasc la Medlife cu dr. Pelinescu-Onciul. DPN 14.08.2008
Sa nu va faceti griji, acolo o sa aveti parte de toata atentia. eu am stat internata aproape o luna la ei la inceputul sarcinii. si medicii si asistentele s-au purtat f frumos. am auzit lucruri bune despre fiecare medic de acolo si am vazut si eu cum sunt. cat timp am stat internata cred ca i-am cunoscut pe toti care erau de garda.... si ma gandesc ca daca s-ar intampla ca medicul meu sa fie in concediu sau sa nu poata ajunge cand va fi momentul sa nasc...nu-i nici o problema ca am incredere si in ceilalti
18+
Jackie spune:
Of, Luny, nu pot decit sa-ti tin pumnii!! Intrasem pe forum convinsa ca ai nascut deja, dar se vede ca bebe n-avea chef...Nu pierde optimismul. Mai e putin si o sa il poti tine in brate...Iti tin pumnii!
Gyorgy, felicitari pt. bebe. Refacere usoara si te asteptam cu povestea!!!
Jackie 31+
luny spune:
fetelor, care ati nascut cu Mirela Popa, ati sunat-o vreuna vreodata pe mobil duminica??..parca as vrera sa ii dau un tel, daca o tine tot asa contractiile astea, sa nu ma duc la spital degeaba, e destul de departe de mine...sunt tot neregulate, in general la 8 min, dar si la 4,5 sau la 10-15 min...
DPN 14.03.2008
M&M spune:
quote:
Originally posted by luny
fetelor, care ati nascut cu Mirela Popa, ati sunat-o vreuna vreodata pe mobil duminica??..parca as vrera sa ii dau un tel, daca o tine tot asa contractiile astea, sa nu ma duc la spital degeaba, e destul de departe de mine...sunt tot neregulate, in general la 8 min, dar si la 4,5 sau la 10-15 min...
DPN 14.03.2008
Lunny, eu am mai sunat-o pe d-na doctor si am prins-o si in momente nepotrivite, am intrebat-o daca poate vorbi daca nu revin cu un telefon si de obicei a fost draguta , mi-a vorbit frumos. Asa ca sun-o fara nici o jena, mai ales ca s-ar putea ca azi sa nasti.
NASTERE USOARA!!!!
Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Fetele noi, Marina, Raluca, Sake, Gyorgi.. ( sper ca nu am omis pe nimeni) , primele 10 mesaje va sunt moderate, apar mai tarziu. Asa ca scrieti repede 10 mesaje si dupa aceea ce veti scrie va aparea in timp real. Abia astept sa ne povestiti experintele vostre cu Medlife!!!
Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"