Nasterea la Medlife (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 13
freshanana spune:
clau acum 7 ani am nascut in constanta
cred ca de aici vine diferenta
ce iti face fetita ?
luny nastere usoara
Sake spune:
In primul rind Luny iti doresc nastere usoara si sa-ti spun ca ai sa fii foarte bine tratata, atat tu cat si bebe. Sa nu-ti faci griji si recuperare usoara..
Si acum .. DA am nascut o bebelusa frumoasa si sanatoasa, vineri pe 7 Martie la Medlife...cu Dr. Mendez.
Suntem bine amandoua...acasa...:))
Am sa intru zilele acestea sa va povestesc cu lux de amanunte,acuma fug la printesa pt ca este ora de baita ..:))
iubu77 spune:
Luni nastere usoara si sa ne dai vesti buune cat de curand!!! si curaj!!!!
Fetelor aveti vreuna asigurare de sanatate la medlife? adica nu card ci asigurare prin asilife..Ca ma bate gandul sa fac pt asta mic.
Oare intra si nasterea gratis daca suntem asigurate?!!
luny spune:
mersi mult! am inceput de ieri sa pierd dopul, azi dimineata a fost ceva mai mult!..
Eu m-am interesat de asigurare pt bebe, trebuie facuta impreuna cu unul dintre parintyi si se calculeaza in functie de varsta parintelui, si era scumpa, ajungea la 3mil si ceva pe luna, a, si e mai scump la mama decat la tata... nasterea parca nu era inclusa, ci ecofrafii si consulatii ginecologice..
LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
HAI LUNYYY!!!
Alina 33+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 6 SAPTAMANI!!!
Marina_1609 spune:
salut mamicilor!
si eu o sa nasc la Medlife cu dr. Pelinescu-Onciul. DPN 14.08.2008
Sa nu va faceti griji, acolo o sa aveti parte de toata atentia. eu am stat internata aproape o luna la ei la inceputul sarcinii. si medicii si asistentele s-au purtat f frumos. am auzit lucruri bune despre fiecare medic de acolo si am vazut si eu cum sunt. cat timp am stat internata cred ca i-am cunoscut pe toti care erau de garda.... si ma gandesc ca daca s-ar intampla ca medicul meu sa fie in concediu sau sa nu poata ajunge cand va fi momentul sa nasc...nu-i nici o problema ca am incredere si in ceilalti
18+
Marina_1609 spune:
nastere usoara Luny
sa ai un bebe sanatos si astepam cu nerabdare sa ne zici cum a decurs totul...
18+
luny spune:
ma pregatesc sa merg la control, am pierdut iar din dop si am ceva dureri slabe de burtica!..asa ca s-ar putea sa raman acolo, m-am dusat, aranjat, iau gentuta cu mine si...DOAMNE AJUTA!! va pup pe toate, sa va rugati pt noi, dau de stire ce si cum!
DPN 14.03.2008
M&M spune:
quote:
Originally posted by luny
ma pregatesc sa merg la control, am pierdut iar din dop si am ceva dureri slabe de burtica!..asa ca s-ar putea sa raman acolo, m-am dusat, aranjat, iau gentuta cu mine si...DOAMNE AJUTA!! va pup pe toate, sa va rugati pt noi, dau de stire ce si cum!
DPN 14.03.2008
Lunny, nastere usoara si bebe sanatos!!!!
Asteptam vesti!!!!
Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
luny spune:
inapoi acasaaaa!
Colul e scurtat dar inchis, bebe a mai coborat putin, dopul e eliminat aproape tot!..am facut test nonstress, bebe e bine mersi, contactiile sunt zdfravene, cu ceva dureri de burtica, deci in max 2 zile se intampla ceva!!..daca nu mi se rupe apa azi, la noapte, maine dimi mi-a dat sa iau 50 ml ulei de ricin pt declansarea travaliului!..cica si-ar face efectul cam in 12 ore, mai mult sau mai putin!..Dr Popa a fost super dragutza si funny, asa, avea chef de glumite si tare mi-a placut, mi-a ridicat moralul!..asa ca stau bine la caspitolul asta, nu am niciun stress!
DPN 14.03.2008