Nasterea la Medlife (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 15
M&M spune:
quote:
Originally posted by Marina_1609
vad ca luny nu mai zice nimic....
cred ca deja se distreaza...
18+
Marina, asa se pare!!! DE ce nu intri la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani( un capitol mai sus de " NAsterea unei stele") si acolo sa intri la " MAMICI DE IULIE-AUGUST". Avem DPN-uri apropiate.
Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mami_papatot spune:
seara buna mamici...eu sunt colega de odisee cu luny...pe la 13 spunea ca pleaca la spital si de atunci nu a mai postat nimic...se pare ca e in focuri, daca nu chiar cu Mateias in brate!Doamne Ajuta!
Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
carmen71 spune:
fetelor,stie cineva daca dr MENDEZ este in concediu in august?
vreau sa-mi fac abonament la dansul,si toti doctorii care i-am vrut l
a nastere sant in concediu....
20
ccris_ccris spune:
Buna, fetelor,
Luny a nascuuuut!
FELICITARI, LUNY, SA-TI TRAIASCA MATEI, SA FIE PAPACIOS SI DORMICOS, IAR TU SA TE REFACI RAPID!
Carmen, Raluca si celelalte fete noi, primele 10 mesaje va sunt moderate, asa ca scrieti repede 10 mesaje, ca sa putem vorbi in timp real pe urma.
GYORGI, FELICITARI, SA-TI TRAIASCA PUIUL! ASTEPTAM NOUTATI!
Cristina34+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
M&M spune:
Luny, felicitari!!! Sa va traisca Matei, sa fie cuminte si mancacios !!!Refacere rapida si te asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Cristina 18+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
criscris spune:
quote:
Originally posted by Marina_1609
salut mamicilor!
si eu o sa nasc la Medlife cu dr. Pelinescu-Onciul. DPN 14.08.2008
Sa nu va faceti griji, acolo o sa aveti parte de toata atentia. eu am stat internata aproape o luna la ei la inceputul sarcinii. si medicii si asistentele s-au purtat f frumos. am auzit lucruri bune despre fiecare medic de acolo si am vazut si eu cum sunt. cat timp am stat internata cred ca i-am cunoscut pe toti care erau de garda.... si ma gandesc ca daca s-ar intampla ca medicul meu sa fie in concediu sau sa nu poata ajunge cand va fi momentul sa nasc...nu-i nici o problema ca am incredere si in ceilalti
18+
Buna, Marina
Am citit ce ai postat tu despre Medlife si as vrea sa te intreb ceva... Ai scris tu ca ai stat o luna internata... Cat a putut sa te coste? Nu te-a costat cazarea la ei mult? Practic ce fel de problemutza ai avut si ei cum au facut? Ti-au facturat costul interventiilor plus cazarea???
Imi pare rau ca ridic o astfel de problema, e pacat ca in Romania punem si pretul printre cele mai importante lucruri... dar eu sunt umpic "speriata" de ce va insemna costul nasterii la Medlife (nu ca m-ar mai da ceva inapoi, eu sunt super hotarata sa nasc la ei, mi se pare locul ideal). Pe scurt ma interesa:
daca am vreo problema, eu sau bebe, si va trebui sa stau mai mult in spital... m-ar putea duce la vreo suma pe care sa nu o mai pot plati sau sa fac un efort financiar cu mult mai mare decat mi-am propus, asta in conditiile in care, oricum, sunt foarte multe cheltuieli pe care va trebui sa le facem, dupa cum stim toate...
M-am gandit in ultimul timp la asta mai mult decat oricand din cauza faptului ca o cunostinta de-a mea a nascut acum 2 saptamani la Euroclinic. Initial si-a facut socoteala ca o va costa natural 60 mil (clar mai mult decat la Medlife, dar in fine...), cu doua saptamani inainte au anuntat-o ca nastrea naturala s-a scumpit si va fi 80 mil, ca apoi ea sa aiba probleme, a trebuit sa nasca prin cezariana... si a costat-o, in cele din urma, 100 mil!!!
Totusi... sa iti propui 60 si sa platesti 100... sunt 40 de mil diferenta cu care poti sa faci orice altceva...
Ma scuzati, fetelor, ca v-am rapit atata timp, chiar imi doresc sa aflu si parerile voastre si mai ales tu, Marina, sa-mi raspunzi, in cazul unor probleme, cum se procedeaza cu facturarea...
Va multumesc!!!
P.S. Marina, dr. Pelinescu e un super om, eu sunt la dr. Mendez, dar l-am cunoscut si pe dansul si are fan club in Ploiesti, de unde sunt eu :):):)
carmen71 spune:
[size=6][red] FELICITARI LUNYYYYY!
MULTA SANATATE SI REFACERE RAPIDA!
ABIA ASTEPT SA VA VAD,SI SA NE POVESTESTI.
UN SANATOS SI FRUMOS,SA-TI DEA DOMNUL!
Anandrei spune:
N-am mai intrat de mult, dar mi-am adus aminte ca termenul lui luny se apropie si eram cu sufletul la gura sa vad care e situatia.
Felicitari Luny!!!Bine ai venit bebe Matei!!!
Nu stiu ce sa iti urez,decat toate cele bune si eu! Am mari emotii pt ca noi ne-am si vazut in ziua in care am nascut eu si pur si simplu am imaginea ta in fata si imi vine sa te imbratisez si sa te sarut! Imi dau si lacrimile de emotie! Sper ca sunteti bine amandoi si te asteptam sa ne povesteti cum a fost. Pupi multi!!!
Ana-Maria de David pufosu' si cel mai fericit tati, Andrei
Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta