Nasterea la Medlife (cap.7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Luny, multumesc de raspuns!!! Cum stai cu moralul?? Au mai ramas 3 zile....

Cristina 16+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Felicitari Clauclau si sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bine!

Alina 32+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 8 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

cam o saptamana, nu doar 3 zile...cu moralul stau cand bine, cand prost, astept...

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by luny

quote:
Originally posted by cristina_26

cam o saptamana, nu doar 3 zile...cu moralul stau cand bine, cand prost, astept...

DPN 14.03.2008

Scuze, nu stiu de ce am avut eu impresia ca pe 11, desi tu ai scris si data ...
Pentru bebe trebuie luate hainute, cosulet, ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyorgi spune:

ccris multumesc pentru raspuns. O sa merg maine sa-i mai iau cate ceva de la Piciul. Abia astept si eu sa o vad, a inceput sa fie destul de greu acum, obosesc mereu si parca nu mai am rabdare! Te pup si ai grija de tine si de bebe!

Gyorgi 35 sapt + Raluca Maria

Mergi la inceput

clau m-a emotionat ce ai povestit tu..Ma bucur ca sunteti bine amandoua! Si mie imi este foarte frica de tot ce inseamna spital, in general. Sper sa am putere si curaj sa nu intru in panica (eu sunt mai panicoasa...si fricoasa!). Iti doresc numai bine!

Mergi la inceput

luny cred ca abia astepti sa vezi bebele! Ma gandesc cat de putin mai ai...Sa ne scrii cum a fost, poate ne mai incurajezi si tu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_07 spune:

Bine v-am gasit! Eu sunt si voi naste si eu la Medlife cu dr Luis Mendez, natural, avand DPN-ul 4 aprilie 2008. Mai sunt deci 28 de zile. De vreo doua ore citesc ce ati scris voi, imi pare foarte rau ca abia acum v-am descoperit... Mi-am facut mai de mult cont pe acest forum dar nu stiu de ce nu am mai intrat...
ClauClau, sa-ti traiasca fetita!!! Culmea este ca am impresia ca te-am vazut la Terapie Intensiva. Ai fost cumva colega de camera a Cristinei? Eu am venit sa o vizitez pe ea, pe data de 25 si imi povestise de tine. Tot ea mi-a zis atunci ca te-ai internat noaptea si ai facut cezariana la urgenta. Poate fac o confuzie, dar este o coincidenta prea mare! Daca-i asa, ce mica-i lumea! Poate iti amintesti de o gravida care a trecut pe langa tine in acea zi dureroasa...

Sa va spun ce ma roade pe mine. Am si eu Streptococul B. Am facut tratament cu antibiotic, prescris de Luis Mendez si ovule Meclon 7 seri. Numai ca ce am citit eu pe net despre acest streptococ m-a infiorat!!! Mortalitate la nou nascuti, cazuri de surzenie, retard, etc. Ca sa nu va mai zic ca am intrat si pe site-uri de specialitate straine (in engleza) ca sa ma mai linisteasca, dar efectul a fost invers! Sunt tare crizata din cauza acestui streptococ blestemat!!! Am vazut ca Luny, tu ai aceleasi problem si inca cineva. Voi ce stiti? Nu e mai indicata cezariana?
Offf, e prima oara cand scriu si deja cred ca va dau dureri de cap...

Puteti sa ma treceti si pe mine in listuta voastra (nu ca as sti unde este, dar ati tot vorbit de ea :)) )?

_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Cristina, pai cred ca vazusei bine, initial era 11 martie, dar s-a 'mutat' pe 14 si am modificat si la semnatura!..nu-i problema oricum, tot aia e, 11, 14, nu-i mare diferenta!
Hainute iti trebuie doar pt externare! noi avem scoica de masina, crewd ca in ea il luam acasica pe bebe!

DPN 14.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cristina, este exact cum ti-a zis Luny. Bagajelul consta in : periuta si pasta de dinti, cosmetice si creme de fata pentru tine, peria de par, telefonul si incarcatorul. Eu mi-am mai pus si aparatul foto sa-i fac poze printesei. Atat ! Si hainute pentru bebe la iesirea din maternitate. Plus scoica auto, cum a zis si Luny.

Ursuleata, Luny, Cristina, multumesc tare mult!

Mcrissa, , multumesc. Imi aduc aminte de perioada cu testele de sarcina, cum sa nu!!! Doamne, ce-a trecut timpul. Acum printesa mea doarme linistita in patut!

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput