Nasterea la Medlife (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 11
miri2007 spune:
Buna
Clauclau merci mult de raspunsuri. Imi pare tare bine ca sunteti bine si puteti impartasi din experienta voastra si altor mamici.
Oare completarea o dau bebelusilor la biberon sau la seringa? Mi-e frica sa nu se invete cu bibe... pana da de san.
Toaleta zilnica de dupa ti-o faceai tu la dus sau asistentele? Si mai am o intrebare: la recuperare pana la urma trag ele de tine sau depinde de cata ambitie, putere si vointa ai tu.Mie mi-e tare frica de perioada de dupa pentru ca stiu ca atunci cand ma doare ceva din proprie initiativa nu prea ma pot mobiliza.
merci mult!
pupici
Miri2007
carynna28 spune:
salut toate mamicile si viitoarele mamici!in legatura cu nasterea prin cezariana am gasit aici destule informatii de la voi,insa in legatura cu aspectul operatiei("broderiei")
doar anka si clau ne-au dat informatii,ele fiind pacientele domnei popa.pt ca mi-e teama si de acest lucru va rog pe cele care ati nascut la medlife si cu alti medici sa imi scrieti si mie cateva randuri(eu nu am fost acolo decat pt o eco la dr cheles)urmeaza sa nasc la sf lunii mai si as vrea sa ma hotarasc cat mai rpd asupra unui medic. astept raspunsurile voastre cat mai curand si va doresc numai bine
clauclau spune:
Miri, cu mobilizarea, initial te lasa pe tine sa ai initiativa , dar daca tu nu dai semne deloc, trag de tine si te mobilizeaza. Vrei, nu vrei, a doua zi e musai sa te ridici ca sa mergi la rezerva. O sa treci cu bine peste asta, o sa vezi! E greu, dar nu imposibil, stai linistita ca vei reusi. Nu a ramas nici-o mamica in pat la terapie intensiva prea mult...
Laptele formula il dau la bebei cu biberonul, dar e prea putin timp sa se invete numai cu bibe, mai ales ca ti-l aduc tot timpul la san inainte sa-i dea completarea de lapte.
Toaleta zilnica ne-o faceau asistentele, nu-i chiar asa de rau precum pare...Iar in ultima zi, ne-au spus ca putem sa ne-o facem singure la dus si normal ca nu am mai mers sa ne-o faca ele.
Pupici si stai linistita ca va fi bine! Esti pe maini bune...
POZE
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
iubu77 spune:
Clau ce povezte frumoasa!! Sa-ti traiasca Rebeca si sa va aduca numai bucurii?
Cu Mirela Popa ai nascut cumva? ca ea stiu ca sta aproape de Medlife:))..sau poate or mai sta si altzii..
Uff io astept sa vad luna asta ce se intampla..
Pupici la burtici
clauclau spune:
Iubu, da, cu Mirela Popa am nascut! Deci, de-asta a ajuns asa repede la spital, chiar m-am mirat cand am vazut-o langa mine asa repede.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
M&M spune:
Luny, cum te mai simti??? Cum stai cu moralul???
Cristina 17+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
lulut spune:
buna fetelor,
sunt si eu noua pe aici... si am nevoie de ajutorul vostru! Tot la Medlife vreau sa ajung si eu- (inca nu am ajuns la doctor, si dupa calculele mele sunt in sapt7)- si problema este ca pana in 4 aprilie nu am gasit loc la dna Popa Mirela. Asa ca... mi-am facut programare la dna dc Dincaref Luiza de la Unirii, dar nu stiu nimic despre dansa... Aici am nevoie de ajutorul vostru... stie cineva ceva??
multumesc mult
freshanana spune:
eu nu inteleg ce reprezinta toaleta asta ? ca si eu am nascut prin ceza acum 7 ani si nu mi s-a facut nicio toaleta. toaleta se facea mamelor care nascusera natural
14+
puiutz
pui
rayababy spune:
buna ziua, mamici si burtici! am 32 saptamani, sunt din provincie si doctorita mea mi-a recomandat-o pe dr. Carmen Cheles pentru eco si nastere la medlife. Dar nimeni de pe aici nu vorbeste de dansa, e de bine, e de rau? sa0mi fac programare? ma poate ajuta cineva cu vreo referinta? multumesc din suflet!