FIV 165
Raspunsuri - Pagina 12
Blanche25 spune:
Dragelor va doresc cea mai frumoasa primavara cu indeplinirea tuturor dorintelor!!!!!!!!
Goggi, Gabita78, bine ati venit pe
!!!!! Sedere cat mai scurta!!!!
Rubia 

embrionasi frumosi si lipiciosi pentru urmatoarele 9 luni!
Mihaele bafta in continuare!
Cristinici, Miki, Teli suntem cu pumnii stransi!!
Sisey FELICITARI si multumim ca ne-ai scris povestea ta.
. Sa cresteti mari, frumosi si destepti.
LucaLuca, pana acum s-a adeverit, da Doamne sa fie o primavara plina de bebelusi si gravidute! Pupici pentru fata optimista
tuturor multa bafta si primavara frumoasa!
Blanche25 spune:
Gabita, nu ati incercat si un tratament naturist? in multe cazuri da rezultate foarte bune. Si sotul meu avea astenoteratospermie, cu 55% morti sau imobili, mobilitate reducita, forme anormale, si dupa 3 luni de tratament naturist a ajuns la o spermograma NORMALA, chiar foarte buna (din pacate la mine era problema si mai mare). Daca oricum sunteti decisi pentru FIV nu tre sa gandesti negativ, trebuie sa fii POZITIVA, e foarte important. Gandeste-te ca acest FIV iti va aduce indeplinirea dorintei, deci fii POZITIVA!! 
iazminn spune:
Buna fetelor. Am fost si eu sa-mi fac din nou colposcopia si am avut o rana pe care mi-a cauterizat-o( a 2 a in decurs de 5 ani).Habar nu am avut , la prima colposcopie dr nu mi-a zis nimic iar acum a decis sa ma cauterizeze(am intrebat eu ce-mi face cand eram pe masa, ca nu mi-a dat nici o explicatie inainte, si mi-a zis ca-mi scoate portiunea care nu-i place, dupa care am simtit o arsura) Cand ma pregateam intens pt al 2 lea FIV mi s-au dat toate planurile peste cap. Acum 6 sapt nu am voie sa fac nimic, apoi daca considera dr ca colul este OK demarez procedura pt FIV 2.Pupici si o primavara frumoasa tuturor.
maria78 spune:
quote:
Originally posted by maria78
Fetelor, ajutati-ma si pe mine care stiti mai bine, va rog !!!
Am avut punctia in data de 19 FEB si ET in 22 FEB.
Mi-au spus ca CEL MAI DEVREME pot sa incerc un bHcg in 03 MAR ... Bineinteles ca nu am avut rabdare si ca sa nu innebunesc in week-end am fost azi dimineata si am facut un bHcg si rezultatul e .... 1.72
Avand in vedere ca l-am facut mai devreme (vineri in loc de luni sau marti), cu valoarea asta credeti ca am vreo sansa? ...
Multumesc mult !!!
Fetelor o primavara frumoasa

Am postat ieri mesajul de mai sus, dar pentru ca sunt nou venita a fost postat mai tarziu ...
Aveti vreo idee careva daca are sens sa mai sper? Oricum in seara asta m-am hotarat sa ma binedispun
elenada spune:
Buna fetelor
Va doresc o primavara minunata si plina de reusite
Eu azi am fost la punctie si din 20 de foliculi au iesit 10 ovocite inegale ceea ce inseamna ca nu sunt mature toate.
Dna doctor a zis ca minim 2 se vor prinde ea asa spera
Asa ca stau linistita in pat si astept embrio transferul
maine o sa afu ce a iesit si cate ovocite s-au fertilizat
Important e sa scap de nenorocita asta de hiperstimulare ca nu mai suport durerea.
Mi-au dat sa iau antibiotice
Asa se da in mod normal?
Cam atat despre mine.
Va pup si va tin pumnii sa fie bine la toate.
elena
goggy spune:
Multumesc pentru primire, sunteti foarte dragute.
Kittyke felicitari pt reusita, sper ca te voi prinde si eu din urma cat de curand!
Miki01 dr embriolog m-a sfatuit sa pun doar doi. A spus ca au 8 celule ( sunt de calitate, spunea, nu stiu, nu ma pricep ) si ca sunt destul de tanara ( am 30 de ani ). Probabil ca a pus la socoteala si faptul ca la decongelare nu rezista prea multi, sa ramana macar 2 cum s-a intamplat la tine.
Ziceai ca te duci marti, crezi ca se poate "vedea" ceva? Nu e prea devreme?
kineta spune:
ELENADA,tu unde faci FIV-ul,nu am citit cu atentie,defapt am citit dar numai retin,poate ca o sa ai mai mult de 2 ovocite,cu ce ai facut stimularea,si ce ai facut protocol scurt sau lung?
mihaele spune:
Fetelor va doresc o primavara frumoasa si cu multe burtici si bebici.
Eu sunt tare nelinistita mi-e frica de hiperstimulare ma doare burta si sunt imbalonata in rest ce sa va ami zic ce o vrea Dumnezeu si cu mine mai am putin.
Cristal1995 
cristinici
felicia
elenaraluca
miki01
Teli
manumanu
elenada
luck spune:
Fetelor mele dragi ,
saptamana asta vreau sa fac secretia si culturile de col , hepatitele B si C.Marea mea problema este ca sunt varza , ma doare in gat tare si imi e frica sa nu trebuiasca sa iau antibiotice.
Intrebarea mea este sunt relevante analizele daca incep da maine cu antibiotice?
Am incercat astazi cu tot felul dar parca acum imi e mai rau decat de dimineta.
Multumesc
pupici