FIV 165
Raspunsuri - Pagina 11
maria78 spune:
sisly, foarte utila informatia ta 
poti se ne spui si cat a fost la final nota de plata? Doar sa stim daca ne putem macar gandi la o varianta ca asta... Mai ales ca numai biletele de avion cred ca te costa cat un FIV la Giuly :-(
Nu ma intelegeti gresit... O minune in viata noastra merita toti banii din lume, dar cat stii cat e te gandesti poate ca decat 2 FIV in Romania, mai bine strangi banii si incerci afara. Hai ca m-am lungit... Deci cam la cat te duce o asemenea aventura?
Poate posteaza una din fetele care stiu informatia asta pe prima pagina ![]()
KoraPop spune:
Primavara a sosit!
Va doresc un 1 MARTIE plin de bucurii si cele mai frumoase martisoare sa le primiti azi sau in aceasta primavara...!
Bun venit noilor aspirante si bafta multa in continuare!
FELICITARI proaspetelor gravidute!
sysly FELICITARI si multumim ca ne-ai impartasit povestea voastra!Sanatate multa tie si baietelului vostru!
Tn pumnii stransi fetelor in asteptare si celor in tratament!Am auzit ca acest an este anul gravidutelor!Doamne ajutaaaa!
Kora
CARPE DIEM!
gabita78 spune:
Multumesc pentru primire fetelor si sper ca vom veni toate cu vesti bune.Eu abea astept sa intru cu adevarat in randul aspirantelor insa mi-e frica teribil ca nu vom reusi din prima. Tocmai de aceea am nevoie de experienta si de sustinerea voastra. problema e ca fiind toata ziua acasa nu fac altceva decat sa ma gandesc si sunt zile in care vad totl negru si parca timpul nu mai trece.
Spermograma sotului meu arata jalnic, are un nr. foarte redus de [gica nici macar un milion 0,48 din care doar 15% foarte mobili. S-a mai confruntat vreuna din voi cu un nr. asa mic? Ma gandesc ca scad sansele din aceasta cauza.
LucaLuca spune:
Fivettes, hihi, la un search banal am gasit explicatia (desi nu asta cautam). Deci, iata de ce avem numai vesti bune: primavara e responsabila, dragalasa de ea!
Sintetizez pentru cele care nu inteleg franceza: s-a facut un studiu in Israel si s-a constatat ca primavara este cel mai fertil anotimp si cu cea mai mare rata de reusita pentru FIV. Explicatia este pusa pe baza ciclurilor naturale de fertilitate (stiti voi, chestia aia "ce se-abate si la paseri de vreo doua ori pe an").
quote:
Les bébés-éprouvette fleurissent au printemps
Les saisons influent sur la reproduction animale. On le savait déjà. Mais, pour la première fois, des chercheurs ont montré que le printemps serait la meilleure saison pour procéder à une fécondation in vitro. Toutefois, ces travaux méritent nuances et confirmation.
Selon une étude réalisée sur 657 femmes engagées dans des cycles de fécondation in vitro (FIV) depuis 4 ans, des chercheurs israéliens de l'université médicale de Jérusalem ont pour la première fois mis en évidence l'incidence des saisons sur la fertilité et la qualité des embryons obtenus lors d'assistance médicale à la procréation. Le succès des FIV dépendrait donc des saisons auxquelles elles sont réalisées.
Restul aici: http://www.doctissimo.fr/html/sante/mag_2000/mag1103/sa_2845_fecondation_printemps.htm
So, girls, desi sunt la randu-mi cercetator si am ca deformatie profesionala sa fiu tare reticenta cu studii despre care citesc, asa, pe net - de data asta, in plan personal, nu ma mai intereseaza cat de fundamentata si articulata e cercetarea asta, atata timp cat imi serveste interesul.:)) Si cat timp vad dovezi. ...Care este, vorba lu Marean.
Deci, fivettes, sa profitam maxim si fertil de primavara!
miki01 spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA SI PLINA DE BUCURII VA DORESC!
Rubia, bafta multa la embrionasi lipiciosi.
Luca Luca, referitor la procedura FIV+ICSI sau FIV simplu, se poate opta chiar la momentul prelucrarii probei la una din variante. Se poate ca toate spermogramele sotului din trecut sa fi fost mai "proste" decat proba pt FIV. Nici eu nu am stiu daca va fi FIV sau FIV+ICSI pana in ziua punctiei.
Sisly, multumim pt povestea ta frumoasa. Si eu tot cu ET cu decongelati am facut acum si poate te urmez....
kineta spune:

FETELOR SA aveti o PRIMAVARA Frumoasa ,presarata cu bucurii,si in special cu ceea ce ne dorim toate cu 

,bun venit FETELOR NOI care ati intrat pe Forum ,si sedere cat mai scurta
sisly spune:
lavinia,
Ti am trimis un PM cu adresa mea de mail. Te rog trimite un replay sa te pot contacta. Adresa mea de pe acest site nu cred ca mai este valabila. Nu am mai folosit o demult.
Mihaela- Sisley
miki01 spune:
Goggy, felicitari pentru embrionasi. Frumoasa "productie". De ce nu ai pus 3 embrioni? Asa ti-a recomandat dr.? Tot 7 embrioni am avut si eu la FIV si am congelat tot 5, din care, din pacate au rezistat doar 2 acum la decongelare.
Eu nu cred ca voi rezista pana joi, ma voi duce marti sa fac testul si in functie de valoare sper sa ajung si joi. 
ladyxe spune:

KITTYKE, NUSY, FELICITARI, SARCINA USOARA SI LA TERMEN 
rezulatul vostru mi-a mai dat sperante, va multumesc 
mihaele mergi fara grija, ce ti-au spus fetele e valabil, iti zice baba care are deja 2 punctii cu anestzie, facute in locuri dif si de dr diferiti. 
kora bune rezultate, mai ai un pic si o sa ne anunti startul.
Nico