FIV 165
Raspunsuri - Pagina 13
Moniland spune:
elenada, pacat ca nu ai putut merge pana la capat cu stimularea (asa am retinut). Iti tin pumnii ca toate cele 10 ovocite sa se imperecheze. Sa ne tii la curent cu evolutia embrionasilor tai.
Blanche, probabil ai mai scris despre tratamentul naturist al sotului. poti sa-mi spui unde. Tare ma intereseaza.
Haideti fetelor cu vesti bune!!!!!!
iana_mari spune:
Cu intarziere va doresc o primavara frumoasa si plina de bucurii
Sisly sa-ti traiasca baiatul si sa fiti fericiti!
Rubia felicitari si tie pt. et.Nu ne zici si noua cati puiuti ai transferat?
Goggi si Gabita78 bine ati venit pe forum
Elenada insanatosire grabnica si cat mai multi embrioni de ce numai 2?
Cristal ,iubita cum esti?
Moniland un pupic special pt. tine.Nu ti-am spus niciodata ,dar te-am simtit foarte aproape in perioada asteptarii rezultatului de la fiv.
mihaele spune:
Buna fetelor 
fetelot e normal sa ma doara burta ma dor ovarele si cand merg si cand satu in fund nu esete o durere nesuportabila dar persista am luat nospa am mainile umflate nu mai zic de burta ca ziceti ca ma 5 luni ma sperie si mie tare frica de hiperstimulare dr. mi-a zis ca dupa punctie sar putea sa ma bage la perfuzi ajutati0ma ca sunt tare bulversata voi stiti mult mai bine ce este cu mine poate nu este asa grav pe cat ma speri eu.
Of Doamne va-m mai spusp si vo mai spun de o mii de ori asa e realitatea daca nu ereati voi eu nu ajungeam pana aici si va multumesc din suflet pentru incurajari si pentru toate sfaturile bune pe care mi-leati dat.Va pup pe toate si va inbratises cu drag.
Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toate si sa vada suferinta si dorinta la fiecare in parte si sa ni-le indeplineasca.
kittyke spune:
Mihaele, nu stiu ce sa zic si eu m-am umflat si tot umflata sunt dar numai dupa punctie.Nu poti sa suni pe Claudia eventual sa intrebe pe dr. ce sa faci in situatia asta???
mihaele spune:
kittyke iubita dr mia zis ca sunt foarte multi fuliculi si exista riscul de hiperstimulare mi-a zis ca o sa ma doara burta si ca o sa ma umflu mai rau dupa ce fac pregnylul eu nu cunosc simptomele hiperstimulari si va intreb pe voi nu sunt dureri foarte tari dar sunt am mai luat un no-spa azi mai am de facut diphereline si gonal la noapte fac pregnylul si maine nu mai a fac nimic iau decat acidul folic narti la punctie .Nu stiu ce sa zic te pup si sa ai grija de bb 

Moniland spune:
Mihaela, inearca sa mananci albus de ou, fiert bineinteles. Contine albumina, si perfuziile pe care le faci dupa punctie (in caz de hiperstimulare) sunt de albumina. Asa ca, acum preventiv, ar fi de bine. Cantareste-te zilnic, sa nu ai cresteri bruste in greutate (un simptom de hiperstimulare). Iar daca dr. e de acord sa continue procedura inseamna ca nu e grav. Daca era ceva grav sigur se oprea. Sper sa ia decizia corecta.
Iana
,fac si eu ce pot.
elenada spune:
buna fetelor
vin si eu cu o veste buna
din cele 10 ovocite ale mele s-au fertilizat 8
nu imi vine sa cred sunt foarte fericita
acum ma rog sa supravietuiasca si sa creasca mari
Kineta: eu sunt la giulesti la d-na doctor Dracea
am facut stimulare cu gonal
trebuia sa fac 10 zile dar am facut doar 8 zile cu cate 2 fiole pe zi si in ziua a 9-a am facut doar o fiola pt ca am facut hiperstimulare si nu am mai continuat tratamentul.
Am avut ceva emotii dar se pare ca e foarte bine
astept cu nerabdare et
MULTA MULTA BAFTA SI NOROC LA TOATA LUMEA SI SA VENIM NUMAI CU VESTI BUNE
CA VORBA AIA A VENIT PRIMAVARA SI NATURA SE TREZESTE LA VIATA
ASA CA O SA FIE VIATA SI IN BURTICILE NOASTRE.
vA PUPACESC DULCE SI VA TIN PUMNII
elena
elenada spune:
MIHAELE: si eu am facut hiperstimulare
s-a manifestat prin dureri mari abdominale si prin balonare cum zici tu parac sunt in luna a 5 a
stai linistita in patut bea lichide multe 2 - 3 litri pe zi si eu zic ca o sa fie bine
conteaza mult sa te linistesti si stai in pat
capul sus ca o sa fie bine ai sa vezi
DOAMNE AJUTA
elena
mihaele spune:
Elenada felicitari pentru embrionasi tai o sa fie bine eu ma-m mai linistit manac albusi de ou si beau apa lulta de stat in pat nu am stare.Ma bucur pentru tine sa dea dumnzeu sa fie bine la toate fetele.

kineta spune:
ELENADA,ai vazut ca totusi au fost mature ovocitele,daca din 10 ai avut 8,supeer,ma bucur pt tine,si eu tot la GIULESTI sunt la Marinescu,iar azi am inceput PRIMA INJECTIE CU DIPHERELINE,fac protocolul,lung deci mai am destul pana la punctie ,nici nu stiu cu ce imi va da sa fac stimularea,si eu la primul tratam.am facut tot cu Gonal,.AM o curiozitate,maine treb sa sun sa ma programez pt ziua 14 de inhibare,care cade intr-o sambata (14),banuiesc ca ma va chema cu o zi mai devreme -vineri pe 13,si tot atunci se va stabilii tratam.si probabil o ecografie,stie cineva daca ati mai trecut prin asta,daca imi vine ciclul intre timp,(mai mult ca sigur)va venii in sapt aceea ,si daca nu imi trece ,ce fac????? IMI mai face ecografie asa,(banuiesc ca nu),sau imi da doar tratam de stimulare,ce nasol,acum mai ma stresez si pe tema asta.VA pup pe toate.