*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata, lumeee!!!
Haideti la o cafea, ca m-am trezit cam dimineata, asa ca bantui pe-aici pana plec la serviciu...
Afara ploua...ar trebui sa ma ia somnul, dar uite ca nu...
Kriss, ce mai faci mamico, ce face Alessia?
Mathilda, nici tu n-ai mai intrat demult...ce-ti face domnisoara?
Eva, Claudiu e bine? Merge la gradinita?
Claudela, ce mai faci? Cum merge serviciul?
Irina, tu esti bine? Nu te-am mai auzit demult...
Luna, Eva, cum se zice in ungureste pensiune? Vreau sa caut cazare pentru cand ne intoarcem din Italia pe site-urile unguresti, dar nu as vrea la hotel, ci o pensiune mai linistita, cu loc de joaca, langa granita cu Romania. M-ati putea ajuta?
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
lora, cand plecati in Italia?
suntem bine..si aici ploua..maine facem 6 luni si suntem domnisoare!tocmai mai puneam niste poze in album..ultimele de la 5 luni

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Kriss, pe 14 iunie plecam - vrem sa stam 1-2 nopti si-n Budapesta, 3 in Torino, 7 la mare si la intoarcere vrem sa mai dormim o noapte in Ungaria, dar in apropiere de granita cu Romania...numai ca nu ne hotaram unde...am vrea ceva cu loc de joaca pentru copii si nu prea gasesc..nici rabdare prea multa n-am sa caut pe net, ce-i drept.. Ce mare s-a facut Alessia...deja are 6 luni... La cat mai multe lunite sanatoase in continuare!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna ziua, doamnelor!
Eu nu am mai intrat, dar v-am urmarit.
Nu vad inca luminita de la capatul tunelului...si m-am gandit ca nu sunt noutatile la care va asteptati.
Oricum, cred ca cel mai important este ca suntem sanatosi. Claudiu merge la gradinita, dar, probabil in curand va baga o noua vacanta, ca asa e acum, o tinem din vacanta in vacanta.
Voi ce faceti? Remarc o absenta masiva pe forum. Or fi motivate?
Kriss??? Claudela nici o veste? Irina, nici tu nu ai vesti?

Va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Kriss, acum am vazut ca mesajul tau este de azi

Lora, parca pensio era cuvantul pentru cazare.

Mergi la inceput

Kriss, este frumusica foc scumpica lui mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

lora,facem bine .putin ocupate in ultima vreme
fetelor n-am apucat sa citesc din urma sa vad ce mai faceti.va pup pe toate

Mergi la inceput

La multi ani ALESSIA!

Mergi la inceput

Luna si Lora va multumesc din suflet pentru mesaje. Cu intarziere pentru amandoua. Explicatie: inainte cand aveai mesaje private te anunta cand deschideai in josul paginii, chiar insistent. Abia azi am observat chestia asta cand m-am uitat, intamplator, in stanga paginii ceva scris cu rosu. Nu imi venea sa cred. Am intrat si am vazut abia acum mesajele voastre.

Lora de primit nu am primit si cred ca stiu de ce. Am pierdut parola de la email-ul vechi si am deschis o alta adresa pe care ti-o voi comunica tot prin mesaj privat. Oricum, multumesc din suflet pentru ajutor. Chiar ma gandeam ca ai avut probleme. Sper sa nu existe asa ceva pentru nimeni.

Luna eu mi-am facut cont acolo, dar nu am explorat si nu stiu inca sa il folosesc. Promit ca atunci cand am timp explorez locul si ... nu mai sunt blonda... deci se presupune ca, in final, ma voi descurca.

Mergi la inceput

Va rog sa nu criticati coerenta frazelor mele. Am si o explicatie: ma grabesc sa il iau pe Claudiu de la gradinita si mai si tuna afara pentru ca se apropie ploaia si eu nor de frica la tunete.

Va doresc la toate numai bine!

Mergi la inceput