'Neata!
Va invit la un pahar cu apa, ca altceva nu am voia, iar cafeaua am baut-o deja acasa, pe la 7..![]()
Eva, ti-am trimis pe ambele adrese, spre sa si intelegi, trebuie sa inlocuiesti tu diacriticile, ca io n-am avut timp, scuze.
Ieri n-am mai avut timp sa intru ca am fost la Iasi cu treburi si-am ajuns acasa pe la 9 seara.
Va pup pe toate si pe copiluti si va doresc o zi cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina
salut
multumim
Noi suntem ok, o doare gingia si e cam agitata..asa ca voi intra si mai putin..mai intru cu ea in brate, dar nu stiu in ce masura mai pot si scrie.
trebuia sa mergem la vaccin,dar s-a amanat pe maine.
La Iasi e targ de copilasi, poate Lora e interesata..incepand de azi pana duminica.kids mania cred..la sala polivalenta, in podu ros.
va pupam!
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
panzio si daca nu imi joaca feste memoria am si salvat pe "undeva" cateva recomandate cu "caldura" de fetele de pe DC - nu promit ca azi-maine dar ma uit peste "date" - unele sunt sortate altele stau la coada
toate cele bune si va trimit si putin soare caci am vazut la stiri ca e "prapad" in tara 
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)