*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Va invit la un pahar cu apa, ca altceva nu am voia, iar cafeaua am baut-o deja acasa, pe la 7..
Eva, ti-am trimis pe ambele adrese, spre sa si intelegi, trebuie sa inlocuiesti tu diacriticile, ca io n-am avut timp, scuze.
Ieri n-am mai avut timp sa intru ca am fost la Iasi cu treburi si-am ajuns acasa pe la 9 seara.
Va pup pe toate si pe copiluti si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
multumim
Noi suntem ok, o doare gingia si e cam agitata..asa ca voi intra si mai putin..mai intru cu ea in brate, dar nu stiu in ce masura mai pot si scrie.
trebuia sa mergem la vaccin,dar s-a amanat pe maine.
La Iasi e targ de copilasi, poate Lora e interesata..incepand de azi pana duminica.kids mania cred..la sala polivalenta, in podu ros.
va pupam!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

panzio si daca nu imi joaca feste memoria am si salvat pe "undeva" cateva recomandate cu "caldura" de fetele de pe DC - nu promit ca azi-maine dar ma uit peste "date" - unele sunt sortate altele stau la coada
toate cele bune si va trimit si putin soare caci am vazut la stiri ca e "prapad" in tara

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

capitol nou

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput