*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna ziua!
Va rog frumos poate cineva sa ma ajute cu Decizia III/2002 (M. of. nr.113 din 24 februarie 2003)? Nu am gasit-o nici la biclioteca, nici pe net.
Multumesc anticipat.

In alta ordine de idei, am votat! Sunt mai bune regulile astea.
Va doresc un week end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Eva, pana luni n-am cum sa te ajut cu Decizia, imi pare rau...
Am votat si eu, dar n-am votat pozele cunoscutilor, pentru ca as fi facut discriminare...nu-mi ajungeau 50 de stelute...sorry.
V-am pupat, ca trebuie sa-i citesc fiica-mii fata babei si fata mosneagului...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Multumesc mult, Lora!
Este bine si atunci, daca ma poti ajuta.

In privinta consursului... mi se pare mie sau intr-adevar nu mai am regasit multe poze pe care le votasem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by eva03

In privinta consursului... mi se pare mie sau intr-adevar

S-a reluat votarea !

de data asta insa avem doar 50 de puncte de distribuit - cam greu... dar... incercam

Traiasca obiectivitatea dar si subiectivitatea!

conteaza votul sau punctul?!
cacu uite degeaba am fost pe front aproape 3 saptamani ca tot nu m-am... dumirit
eu deja am cheluit 25 de puncte pe 5 stele dar am facut...o pauza pentru a ma lumina

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76

CENIA, daca citesti, ieri am vrut sa-ti scriu de acasa, dar n-a mers netul... La multi ani si tie si lui David si pupici bebelinei din burtica!!!

desi "te-am uitat" caci daca nu intri nu toata lumea re timp de PM-uri
bebelina din burtica suna bine de tot

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Lora uite ce citesc

NOROCOSII SAPTAMĀNII
sunt toti cei nascuti: intr-o zi de 3
in luna IUNIE

da'de ce nu detaliezi ce si cum ?!

cei de pe 2 - ce ?! nimic - nimic ?!

Mergi la inceput

S-a reluat votarea !

de data asta insa avem doar 50 de puncte de distribuit - cam greu... dar... incercam

Traiasca obiectivitatea dar si subiectivitatea!

Opinia mea: ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust.
Explicatie: dupa atatea controverse ma indoiesc ca sunt persoane care si-au pastrat obiectivitatea si generozitatea de la prima votare.

Mergi la inceput

1 steluta = 1 vot - fara suparare
explicatii detaliate copy-paste

[quote]Originally posted by Aralia

De ce poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=19" target="_blank">foame are atat de putine voturi? [quote]

cred ca raspunsul il stii si tu...nu se stie cine e mama - mare pacat -la fel si cu alte poze super
nu le mai citez ca am facut-o cu alte ocazii iar topul meu a fost gustat doar de persoane cu simtul umorului desi nu s-a dorit a fi gluma ci adevarul in forma lui cea mai simpla cu mentiunea ca fiind om pot gresi si intr-adevar cu arta nu stau bine deloc insa...ochi am

[quote][ E preferata mea, si este intr-adevar "O clipa de viata"![quote]

de asta am votat-o desi bugetul e foarte limitat

[quote][ Nu stiu a cui este, dar e superba![quote]

de acord si ar merita sa stea in top 10 ca si alte cel putin 10 poze care raman nevotate acum mai mult ca niciodata datorita "restrictiilor" si subiectivitatii caci la o adica cum ne justificam fata de prietenele "dintotdeauana"

eu am gasit metoda si sper sa nu fie cu suparare daca cineva stie ca are in ochii mei 5 puncte pentru o clipa de viata dar in realitate ii dau 1 caci asta va insemna de fapt 5 voturi=5 puncte si nu cinci voturi = 25 de puncte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ce mai faceti, fetelor?
Eu sunt cam in graba..in week-end n-am fost acasa si de la serviciu n-am prea putut intra decat f. putin...s-au adunat cam multe pe capul meu.
Luna, da, a fost o zi norocoasa, dar care zi nu e norocoasa pentru mine??? Toate sunt!
Va pup pe toate!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eva03

Opinia mea: ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust.
Explicatie: dupa atatea controverse ma indoiesc ca sunt persoane care si-au pastrat obiectivitatea si generozitatea de la prima votare

lumea nici nu prea voteaza -gata cu sutele de voturi pentru o poza insa observ ca nici parintii nu isi voteaza propria poza

halal concurs!
iar cele 50 de puncte sunt de-a rasu'si de-a plansu'caci eu automat as da la vreo 40 de poze 5 puncte

ei...dreptate,egalitate,fraternitate etc.numai in cartile de drept

acum ca mi-am varsat amaru'eu mi-am terminat oficial... campania si de acum incolo ma linistesc,numai lupt pentru drepturile nimanui si nici petitia aia cu discriminarea romancelor nu o mai lansez - eu ma pot apara singura daca e cazul sa o faca si altii si asa pace si armonie forever

Mergi la inceput