*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)
Raspunsuri - Pagina 18
eva03 spune:
Buna ziua!
Va rog frumos poate cineva sa ma ajute cu Decizia III/2002 (M. of. nr.113 din 24 februarie 2003)? Nu am gasit-o nici la biclioteca, nici pe net.
Multumesc anticipat.
In alta ordine de idei, am votat! Sunt mai bune regulile astea.
Va doresc un week end placut!
LoraG76 spune:
Salutare!
Eva, pana luni n-am cum sa te ajut cu Decizia, imi pare rau...
Am votat si eu, dar n-am votat pozele cunoscutilor, pentru ca as fi facut discriminare...nu-mi ajungeau 50 de stelute...sorry.
V-am pupat, ca trebuie sa-i citesc fiica-mii fata babei si fata mosneagului...
Lora, mami de Iustina
eva03 spune:
Multumesc mult, Lora!
Este bine si atunci, daca ma poti ajuta.
In privinta consursului... mi se pare mie sau intr-adevar nu mai am regasit multe poze pe care le votasem?
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by eva03
In privinta consursului... mi se pare mie sau intr-adevar
S-a reluat votarea !
de data asta insa avem doar 50 de puncte de distribuit - cam greu... dar...
incercam 
Traiasca obiectivitatea dar si

cacu uite degeaba am fost pe
front aproape 3 saptamani ca tot nu m-am... dumiriteu deja am cheluit 25 de puncte pe 5 stele dar am facut...o pauza pentru a ma lumina
Cu gandul la
emotia copilariei
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
CENIA, daca citesti, ieri am vrut sa-ti scriu de acasa, dar n-a mers netul...La multi ani si tie si lui David si pupici bebelinei din burtica!!!
desi "te-am uitat" caci daca nu intri nu toata lumea re timp de bebelina din burtica
suna bine de totCu gandul la
emotia copilariei
Luna75 spune:
Lora uite ce citesc
NOROCOSII SAPTAMĀNII
sunt toti cei nascuti: intr-o zi de 3
in luna IUNIE
da'de ce nu detaliezi ce si cum ?!
cei de pe 2 - ce ?! nimic - nimic ?!
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei
eva03 spune:
S-a reluat votarea !
de data asta insa avem doar 50 de puncte de distribuit - cam greu... dar...
incercam 
Traiasca obiectivitatea dar si
subiectivitatea! 
Opinia mea: ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust.
Explicatie: dupa atatea controverse ma indoiesc ca sunt persoane care si-au pastrat obiectivitatea si generozitatea de la prima votare.
Luna75 spune:
1 steluta = 1 vot - fara suparare
explicatii detaliate copy-paste
[quote]Originally posted by Aralia
De ce poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=19" target="_blank">foame are atat de putine voturi?
[quote]
cred ca raspunsul il stii si tu...nu se stie cine e mama - mare pacat -la fel si cu alte poze super
nu le mai citez ca am facut-o cu alte ocazii iar topul meu a fost gustat doar de persoane cu simtul umorului desi nu s-a dorit a fi gluma ci adevarul in forma lui cea mai simpla cu mentiunea ca fiind om pot gresi si intr-adevar cu arta nu stau bine deloc insa...ochi am
[quote][ E preferata mea, si este intr-adevar "O clipa de viata"![quote]
de asta am votat-o desi bugetul e foarte limitat
[quote][ Nu stiu a cui este, dar e superba![quote]
de acord si ar merita sa stea in top 10 ca si alte cel putin 10 poze care raman nevotate acum mai mult ca
niciodata datorita "restrictiilor" si subiectivitatii caci la o adica cum ne justificam fata de prietenele "dintotdeauana"
eu
am gasit metoda si sper sa nu fie cu suparare daca cineva stie ca are in ochii mei 5 puncte pentru o clipa de viata dar in realitate ii dau 1 caci asta va insemna de fapt 5 voturi=5 puncte si nu cinci voturi = 25 de puncte
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei
LoraG76 spune:
Ce mai faceti, fetelor?
Eu sunt cam in graba..in week-end n-am fost acasa si de la serviciu n-am prea putut intra decat f. putin...s-au adunat cam multe pe capul meu.
Luna, da, a fost o zi norocoasa, dar care zi nu e norocoasa pentru mine??? Toate sunt! ![]()
Va pup pe toate!
Lora, mami de Iustina
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by eva03
Opinia mea: ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust.
Explicatie: dupa atatea controverse ma indoiesc ca sunt persoane care si-au pastrat obiectivitatea si generozitatea de la prima votare
lumea nici nu prea voteaza -gata cu sutele de voturi pentru o poza insa observ ca nici parintii nu isi voteaza propria poza
halal concurs!iar cele 50 de puncte sunt de-a rasu'si de-a plansu'caci eu automat as da la vreo 40 de poze 5 puncte
ei...dreptate,egalitate,fraternitate etc.numai in cartile de drept
acum ca mi-am varsat amaru'eu mi-am terminat oficial... campania si de acum incolo ma linistesc,numai lupt pentru drepturile nimanui si nici petitia aia cu discriminarea romancelor nu o mai lansez - eu ma pot apara singura daca e cazul sa o faca si altii si asa pace si armonie forever
Cu gandul la
emotia copilariei

La multi ani si tie si lui David si pupici bebelinei din burtica!!!