*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)
Raspunsuri - Pagina 17
kriss79 spune:
salutare
Am intrat mai putin zilele astea..sotului i-au murit 2 unchi imediat dupa ziua lui, unul fiind si nasul lui de botez si atmosfera e cam naspa la socrii mei..
in fine..
eva, sper ca a fost ok la infatisare..
claudela, cum e serviciul nou?te-ai acomodat?
Lora, nu am mai vb ..imi pare rau ca nu ne/am putut vedea in parc..eu am stat pana pe la 17 atunci..ca a venit si mama si o prietena si vremea ne/a permis..
Luna, eu nu m-am ambalat tare cu concursul..stiu ca pozele mele nu sunt artistice..doar ma laud cu printesa mea si atat..nu am nevoie de premii samd..
Nu mi-a placut ca am primit PM in care se milogea sa votez, desi nu era vb de o poza artistica..pana la urma am votat..nu cu maximul insa![]()
intr-adevar romanii nu stiu ce e fair play-ul..s-a luptat atat pt. un biet aparat foto..dar daca era vb de o masina sau mai stiu eu ce? bataie nu alta![]()
cat despre topul tau ...beyyy, ai incins spiritele pe acolo
nu zic ca unele optiuni erau in asentimentul meu![]()
va pup
o zi minunata!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
eva03 spune:
Buna ziua!
Ramasesem la ziua de luni, dar nu prea am avut dispozitie. Prima infatisare a fost ok. Nimeni nu s-a opus, ne-am inteles cu privire la tot: nume, copil, pensie. Ramane sa tranzactionam asupra bunurilor, asa cum am anuntat si in instanta: mi-am suplimentat cererea si cu partajul ca sa nu o lungim. Mai vedem ce o mai fi, sa speram ca ramane asa.
Va pup pe toate si va sfatuiesc sa fiti mai active, ca am ajuns pe pagina 3, mi-era teama ca nu va mai gasesc.

kriss79 spune:
LA MULTI ANI CENIA!!!
LA MULTI ANI DAVID!!!
EVA, nu stiu ce sa iti spun..multa putere mai departe cu procesul..Claudiu cum e? stie ceva...? i-ai explicat ceva..sau..?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
claudela spune:
Si eu va imbratisez cu mult drag pe fiecare in parte!
Eu mai greu accesez internetul in ultima perioada pentru ca sunt prinsa cu noul loc de munca...Ma familiarizez cu activitatile desfasurate...Si nici calculator nu am...deocamdata...
Oricum, nu scapati de mine!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
ca-s la DIETAAAA...si-o beau acasa.Serios. Tre' sa mai slabesc vreo 6 kg si e a doua zi din dieta...sunt cam ametita, dar greu nu e...sper sa nu uit c-o tin si sa ma apuc de mancat...a, tine si sotul si o colega de birou, din fericire...
e mai usor asa.
mai exista si un grup de suport mult succes - primele 2-3 zile sunt mai grele dar apoi incep sa apara niste rezultate timide care nu te mai lasa pana nu ...ajungi unde iti doresti
Cu gandul la
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
La gemanute nu pot sa intru, sorry...am incercat, dar...nu merge.

Cu gandul la
in
, si lupt neinfricat
Luna75 spune:
O zi buna si mult succes ...
o cafea fierbinte pentru unii 
un ceai verde pentru altii cu grapefruit/lamaie fara zaharina 
si
pentru Eva -
mai bine nu se putea ...in conditiile date insa Viata e frumoasa si o dedicatie muzicala pentru tine Gloria Glaynor -I will survive si It's a beautiful life o,o,o - cine canta habar n-am (o trupa aparuta ca ciupercile dupa ploaie dar ce canta e
)
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
LoraG76 spune:
'Neata, lumeeee!!!
Am slabit 2 kg deja, in 3 zile...azi dimineata imi era cam rau, insa, adica eram cam ametita, mi se facea negru in fata ochilor, imi tremurau mainile (ce sa fac daca organismul meu era obisnuit sa mananc o pizza mare chiar si la 10 seara...
), dar acum sunt mai bine. Ma ajuta faptul ca dieta o tine si nasa mea, si sotul si o colega de birou si sotul ei, asa ca suntem mai multi...ne ajutam reciproc...![]()
Eva, ma bucur ca esti bine, atat cat se poate...stiu ca nu-i usor, dar sunt langa tine. Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, sunt aici! Te pup si ai grija de tine si de Claudiu, e important sa fiti alaturi unul de altul si sa va bucurati de micile impliniri si lucruri bune de care aveti parte zi de zi! Copacii au inflorit, rasare soarele, viata e frumoasa, traieste clipa! 
Kriss, vazui pozele noi, Ale e o scumpa! Imi pare si mie rau ca n-am reusit sa ne vedem, insa Iustina pe la 16.30 s-a trezit atunci si eu cum scapasem prin magazine greu m-a scos cineva...![]()
Claudela, spor la treaba! O perioada iti dam scutire...da' nu mutl! ![]()
Mathilda, ce faci? Ce-ti face Bubulina? A mea e fan Banica, mai nou..canta mereu Bubulina, gospodina si se amuza copios.
Irina, tu??? Cum merge serviciul? Ce faci? Cum te mai simti?
Luna, Rana ce face? Cu ce va mai umpleti timpul? Noi facem desene dupa sabloane, mai nou...am descoperit un joc "Invatam sa desenam" si asta am facut aseara...
CENIA, daca citesti, ieri am vrut sa-ti scriu de acasa, dar n-a mers netul...
La multi ani si tie si lui David si pupici bebelinei din burtica!!!
Pup si restul fetelor care n-au intrat demult, dar poate ca citesc!
O zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
Luna75 spune:
eu
nu imi vad capul de treaba
bine mi-ar prinde un melcusor prin casa
Rana a iesit nu demult cu tata "la exercitii"
iar maine avem program la mare
in rest citim,facem puzzle,urmarim (ea)caci eu citesc intre timp Smile TV - incerc sa o conving sa se uite la naumite filme gen Nemo,Jungle book dar la un moment dat ii este frica -am cumparat recent Alba ca zapada - ii si placea pana in momentul cand "vrajitoarea"bate la usa A c Z cu marul fermecat...oricum ma uit eu mai tarziu caci mie imi place
se reia votarea - deci eforturile anumitor membri nu au fost in zadar
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
Buna dimineata!
Cu gandul la
in
, si lupt neinfricat
PENTRU EGALITATE