*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Kriss, bravo, te-ai gandit sa faci un gest frumos!
Si noi vom boteza in toamna - cumnata mea din Bucuresti va naste pe la mijlocul lui august si suntem f. fericiti ca doresc sa ii fim nasi bebelului.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

'Neata, lumeee!!!
Haideti la o cafea - precum vedeti, in week-end dau cafea.
Ce mai faceti? Vad ca n-a mai trecut nimeni pe-aici...
Claudela, Luna, Kriss, Eva, Mathilda, Irina, unde sunteti? Ati plecat in week-end deja? Si eu as pleca undeva, dar, din pacate, ploua...mare necaz...
Pup toate fetele, chiar si celelalte care n-au mai intrat demult...le si invit pe aici, daca citesc...
O zi cat mai frumoasa sa aveti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Ba da. Eu am trecut de ieri de zeci de ori, dar cum nu era nici o miscare...
Multumesc de cafeluta.
Astazi am de lucru, iar diseara am programata o iesire cu prietenii intr-un club. Sincer, nu prea imi arde, dar... Luni am infatisare, asa ca mai bine incerc sa uit.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Eva, e bine ca iesi, ai sa vezi c-o sa-ti faca bine. Distractie placuta! Sa nu te mai gandesti la probleme diseara! Bafta pe luni! Pupici lui Claudiu!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

in zona -de acum incolo mai des caci nu imi mai risipesc energia acolo unde nu merita si nici Ducu Bertzi nu sunt -sa cant fara ca nimeni sa nu ma asculte- sa fie sanatosi cu concursul lor,pozele lor,nici nu mai postez in zone fierbinti dar de sunt intrebata voi spune ceea ce cred eu ca e corect (desi nu e intotdeauana dar ceva...ceva)
Lora,am vazut ca tu ai fost pe front - are dreptate panseluta?! si de-i dai dreptate motivat chiar nu ma supar...caci din greseli invata omu...
daca nu in public pe privat
Eva si toate fetele - o zi cat mai placuta

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eva03

Sincer, nu prea imi arde, dar... Luni am infatisare, asa ca mai bine incerc sa uit.

...daca nu eram juriste sigur imi sarea in ochi mai devreme...deja a trecut luni -sper ca a fost bine -deci nici o sansa pentru impacare?!
trist pentru ca vazandu-ti pozele din vacanta nu mi-as fi imaginat ca aveti probleme...pacat dar viata merge inainte si decat sa caram cu noi poveri grele mai bine...le pierdem pe drum...caci la ce ajuta sa suferim fara sens...

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinadel
prin lumile arabe, care dupa cum se stie e o lume a barbatilor...

aparent DA - insa femeile conduc cu brio chiar daca sunt acoperite,invaluite si inmanusate
de ex.tu ai putea sa iti inchizi sotul _ mare vip - in emirat - in beci?! pentru cateva ore ca sa-i vina mintea la cap?! (nu o fac eu - ci beduine neinfricate,oropsite si vai de capul lor_ dupa unii...)

Mergi la inceput

sau la SALE fiind - ai putea sa iei din cosul cuiva un banal ghiveci de flori ?!
SALE,SALE dar si fara SALE nu e diferenta mare de pret si totusi...beduinele nu se lasa...dar nici in trafic nu ezita sa ceara partie cu orice pret asta in Golf...(mai cu seama Emirate,Bahrein,Qatar) dar nu si in Arabia Saudita...unde nu au voie sa conduca...de ce? nu pentru ca musulamanele nu au voie...ci mentalitatea ...epocii de piatra
masina = libertate = destrabalare
si chiar ca e un gram de adevar caci la o adica daca iti conduci cu brio masina in general la viteze peste 80 - iti conduci si viata si atunci... who... rulz?
oricum din surse de incredere stiu ca si in Arabia Saudita sunt femei care au un cuvant de spus...si lupta si..lupta ...si vor reusi...am semnat si eu o petitie...pentru ca ele sa fie libere la condus

Mergi la inceput

'Neata!
Ce mai faceti? Eu cafea nu mai am, ca-s la DIETAAAA...si-o beau acasa. Serios. Tre' sa mai slabesc vreo 6 kg si e a doua zi din dieta...sunt cam ametita, dar greu nu e...sper sa nu uit c-o tin si sa ma apuc de mancat...a, tine si sotul si o colega de birou, din fericire... e mai usor asa.
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Mesaj pt. Luna, stie ea: Viata e frumoasa! (si chiar cred asta, indiferent de incercari) La gemanute nu pot sa intru, sorry...am incercat, dar...nu merge.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput