*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinadel spune:

Luna draga.... am citit cateva dintre mesajele tale..... imi place ca esti cu adevarat o luptatoare.... ma intreb cum te descurci prin lumile arabe, care dupa cum se stie e o lume a barbatilor... sajnos, vagj tevedek?
mamica a trei baietei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neatza!!
ce fac fetele? pupici multiii
azi e ziua sotului.
sunt bucuroasa ca Ale a inceput sa pape..suculetul il papa si cum laptele praf nu il doreste de nici un fel am trecut la cereale..pe care le papa
acum sta pe birou si asculta cutiuta muzicalasi se gandeste!(oare la tatza?)
o zi minunata!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

La multi ani! Sa iti traiasca sotul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nu e tzeapa, multa lume are probleme cu reteaua orange, inclusiv eu - si culmea, ei recunosc ca e problame la ei, dar...trebuie sa investeasca in noi antene...or sa o faca..ramanem doar cu promisiuni, insa..

1 aprilie Orange ne-a tras o gluma-jumate de Romanie nu a putut vorbi la tel mai bine de o ora.Explicatiile lor- puerile. Din cauza lipsei de respect de care dau dovada cei de la Orange, vineri de la ora 13 la 14 alatura-te noua si inchide-ti tel. In feul asta o sa piarda niste sute de mii sau milioane de euro. DA-L MAI DEPARTE LA CAT DE MULTI UTILIZATORI ORANGE !

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Buna dimineata!
O zi noua... sperante noi...
Ce mai faceti? Ce proiecte de we aveti?

Kriss, cum ai petrecut?

Eu sunt programata astazi pentru alte implanturi dentare. Sper sa fie bine. Nu stiu ce va decide medicul. In functie de cum vede ca au evoluat celelalte. Unul dintre ele mi-a cazut, dar vad ca este doar surubul. Stiti, implanturile astea sunt facute din doua parti, una se afla in interior, in os, si este ca o piulita si cealalta este afara, ca un surub. Din cate am observat, la mine a cazut acel surub. Sa vad ce spune medicul despre chestia asta, daca afecteaza sau nu situatia piulitei, sau e vreun semn...
Oricum, zilele astea iar stau cu gheata pe fata, cu vanatai cu umflaturi. Dar la sfarsit...

Claudela, m-am hotarat impreuna cu un prieten sa ne continuam si noi aventura INM. O sa incepem de azi pregatirea intensiva. Sper sa pot sa pastrez si ritmul de lucru, ca mai sunt si celelalte lucrari.

Va imbratisez pe toate si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luna75

continuati... va rog ...la obiect si... la subiect

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by adlemi

S-a transformat in ceva urat concursul acesta si e pacat.Mare pacat.

--------------------------------------------------------------------------------

altfel nici nu imi permiteam sa indemn lumea la fel de fel de actiuni care mie personal nu imi plac insa...orice participant la forum trebuie sa vina cu idei,solutii pentru un vot corect si egal,in care sa se interzica semnaturile publicitare,aparitia userului in dreptul fotografiei,eliminarea din start a fotografiilor care nu au legatura cu subiectul concursului,"spamul"pe pm si nu in ultimul rand egalitate de sanse la concurs - caci daca o poza nici nu apare in concurs cum sa o voteze lumea...si persoana respectiva a trimis-o de doua ori...eu cred ca e vorba de o greseala - sa nu uitam numarul imens de poze intrate in concurs si timpul limitat al celor care se ocupa cu organizarea concursului...oricum e momentul sa actionam si sa nu lasam lucrurile la voia intamplarii caci degeaba toata lumea stie ca ceva nu e in regula daca nimeni nu face nimic ?!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Am si eu o sugestie si daca tot am fost provocata... Cred ca ar fi fost bine, nu stiu daca si practic s-ar putea realiza pentru ca nu ma pricep la programe, daca o persoana putea sa voteze acordand numai o singura data 5, 4, 3, 2, 1 puncte, la poze diferite si nici un punct propriei poze intrate in concurs. Atat.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Vrea cineva un ceai?
Eva...ce probleme ai cu implanturile alea...imi pare rau.. Multa sanatate sa sper sa se rezolve!
O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Eva, ai 10 puncte! Asa as fi vrut si eu sa fie cu votarea...din nefericire, nu a fost, iar la nervi am votat si eu multe poze de aiurea, pentru ca nu mai suportam, insa acum imi pare rau...trebuia sa las ce am votat initial, adica ce mi-a placut ca si clipa de viata...mare pacat ca fetele alea au luat-o ca pe ceva personal - adica nu-i votezi poza, nu-ti place copilul...mare pacat!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Sa nu ma certati pentru postarea anteriora, ca nu am gresit subiectul. Numai ca aici dialoghez cel mai bine cu Luna. Pentru mine ea este persoana pe care o intalnesc zilnic aici si stam la o .

Lora, implanturile astea presupun o operatie de 2-3 ore. Dupa aceea te umfli cateva zile, dupa care te invinetesti. Pe urma scos fire, tratament cu antibiotice si antiinflamatoare, rani in gura de la niste aparate care ti le baga ca sa nu misti in timpul operatiei etc. Acum, la cele vechi nu mai am nimic, decat ca se mai desurubeaza din cand in cand, aproape ca le pot folosi ca pe propriile mele masele, dar este bine sa eviti pana nu fixeaza si lucrarea pe ele.

Va spun astea pentru ca tot am apucat sa vorbesc aici despre ele si sa cer si informatii, si cum nimeni nu stia nimic, va informez eu, care am simtit-o pe propria piele. Poate intr-o buna zi aveti nevoie si e bine sa stiti ce va asteapta, asa cum imi doream si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
poze de la petrecere
Nu au iesit calumea..se vad cam naspa..
Am fost la un local cu totii. Fata s-a comportat ok! si a dormit bine noaptea
da, era mai bine sistemul asta de votare..de care zicea eva..
eva, succes cu implanturile..la cat mai putin dureri!
si felicitari pt. initiativa INM!!! iti doresc mult spor la invatat!si la toamna sa te vedem pe lista!
Lora, eu vreau cafeluta sau un capucinno!
Aici ploua de mama focului..e asa de urat si intunecat..
In weekend vom petrece cu finii si cu cumetrii nostri..una din finele noastre(cei cununati in Chisinau in 2006) este insarcinata si va naste in noiembrie..si poate nasim noi:)vom propune..daca vor, bineinteles..
acum cand stiu cum e, ce sacrificii faci pt. copil, cum se schimba cu totul programul tau, viata, samd..imi este oarecum mila de ea..e inca studenta in anul 3, stau cu chirie in Iasi, e tanara(are vreo 22-23 de ani)..dar sotul ei isi dorea f mult un copil, el fiind mai in varsta ca ea cu vreo 7 ani..
va las..
weekend placut!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput