*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Kriss, sigur nu e pacaleala!
Vroiam sa precizez ca sotul va incerca la INM in toamna pentru ca nu are vechimea necesara sa participe acum, in aprilie...Asa ca are suficienta vreme sa se pregateasca...Ce-o face la vara?

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Una bucata pacala dormind:
http://www.dropshots.com/LoraG76#date/2008-03-30/14:00:22

Iustina si iedutii - film si poze:
http://www.dropshots.com/LoraG76#date/2008-03-30/12:19:01

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by claudela
Astea sunt noutatile mele..Pentru mine, schimbari majore...
Tot astazi ne pleaca si musafirii...A fost o perioada mai stresanta, dar uite ca se mai limpezesc apele...
Va pup cu mult drag si va doresc un weekend de exceptie!

felicitari! si multe realizari...
o asemnea postare mi-as fi dorit si eu de la anumite fete
zodia ti-o stiu dar ascendentul?!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79

Luna, am uitat pana acum..mii de scuze..am vazut cateva poze cu printesa ta

sa nu eziti sa imi deschizi si albumele 9 la numar - si daca timpul iti permite mai invita tu prietene ...pana voi avea eu timpul necesar si la randul tau fa-ti albume caci nu stiu daca ai citit ca avem spatiu pana la 5 bilioane de poze si nr.nelimitat de videouri care totusi nu se incarca.... sau nu am descoperit eu metoda

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76

Iustina si iedutii - film si poze:
http://www.dropshots.com/LoraG76#date/2008-03-30/12:19:01

mi-o si inchipui pe Rana fugind dupa ieduti---nici nu a mai vazut asa ceva - de o vacanta autentica (casa taraneasca)ce sa mai vorbesc...
dar Iustinei ce ii dai sa manance?! o vad mult mai inalta decat Rana desi au aceeasi varsta
imi fac si eu cont la drop..si punem si noi niste filmulete - insa ale mele sunt mai mari ...sper sa ma descurc - tu resusesti sa faci videouri asa scurte din start sau ....

Mergi la inceput

Analiza lunii martie

Luna martie a trecut cu bune si rele -pentru mine a fost o luna deosebit de grea,in care m-am redescoperit si nu neaparat sunt multumita de ceea ce am facut si nu ma refer neaparat la atitudinea adoptata pe forum (caci desi mi-a crescut rata de popularitate prin anumite postari si am primit n.si n.de pmuri in care lumea era pur si simplu socata si sigur nu pentru ca nu au citit lucruri mai haioase sau mai bine le-as analiza ca tragice pe forum insa pe mine personal nu ma credeau capabila de asa ceva si nu stiu de ce ...oricum ca o concluzie ca totul se intampla cu un scop si mi-am dat sema ca la o adica as putea deveni o scriitoare cu un anumit succes mai ales ca anumite remarci au venit de la persoane competente si care de altfel ma cunosc mai putin si daca trec pe aici -nu neaparat sunt de acord dar ma flateaza si cine stie cand ma voi plictisi si de ceea ce am in cap acum -ma dau pe spate si cu laptopul in mana (caci pe hartie chiar nu as putea... voi scrie si voi scrie lejer caci la o adica grijile materiale vor fi duse si nimic nu va stea in calea creatiei... si revenind la ideea initiala ca nu ma deranjeaza neaparat ce am facut pe forum ci acasa...dar nu comentez pentru ca a fost de bun augur pentru viata de cuplu ...prea linistita si de acum incolo sotul meu stie ca... am potential si la o adica sunt capabila de multe dar raman in faza de pampersi pentru ca el nu e de acord cu asta si cu aia...si fara acordul lui degeaba as incepe caci daca el nu e multumit,nici eu si atunci la ce mi-ar folosi asa zisele recompense materiale
ceea ce ma bucura cel mai mult este ca in luna martie am reusit sa ma impun si in viata de zi cu zi cu remarci subtile si nu numai dar in limita bunului simt pentru a mi se intelege nevoile,aspiratiile desi exercitiul de lb.maghiara nu ma caracterizeaza si nici atitudinea adoptata pe un site who is who...maghiar ( cei cu cont stiu)insa nu se putea sa tac caci bine stiu cei de acolo ce si cum - indiferent daca am mai calcat peste capete,am scos de pe lista de asa zisi prieteni si cunoscuti 34 de persoane desi lucrasem mult ca sa ii adun...insa i-am sters fara mila si le-am si spus de ce .... insa nu asa de dur ca exercitiul... caci la o adica unii mi-au gresit cu putin...dar de ce sa accept anumite remarci nelalocul lui ...

...ei... insa ca o concluzie omul mai si greseste,se lasa dus de valuri prea inalte pentru el ,viseaza prea mult dar cum nimic nu se intampla fara scop in viata inca mai cred ca viitorul suna bine

si ma bucur ca deja ieri am simtit o briza racoroasa - unu'o postare pe gustul meu + hor.zilei de ieri Esti intr-o mare cumpana, avand de ales intre doua directii diferite. Cantaresti totul foarte bine, pentru ca nu ai vrea sa dezavantajezi nici una din alternative, dar se pare ca amandoua sunt la fel de bune. Pe care s-o alegi? Iti este greu sa te decizi, de aceea ar fi bine sa mai amani concluzia finala, ca sa nu te pripesti. Daca ai gasi o cale de mijloc care sa le impace pe amandoua, ca sa n-o pierzi pe nici una, ai fi cel mai castigat! + o discutie aprinsa cu sotu'si sa nu va ganditi la caci nu ne caracterizeaza insa de-a rasu'si de-a plansu' (eu da ,el nu) dar totul cu rezultat - pentru mine si un accept tacit ca viata familiei depinde numai si de mine
ritmul zilei de ieri Ich lieb Schnappi/Schnappi...(caci in luna martie am descoperit ce bine e sa asculti muzica pentru copii si nu numai ...Vivo per lei,Egy jo asszony mindent megbocsajt dar si Ya Mustafa,ya...mustafa si chiar in anumite circumstante o melodie te poate ...inalta insa melodia lunii ramand totusi
I like to move it,move it...cu animalutele haioase din Madagascar si cu papusica mea ...nebuna aflata saptamana trecuta in vacanta - caci desi eu am invitat multa lume la dans unii au dansat foarte frumos,altii ...au refuzat (poate nu era timpul potrivit)...

Mergi la inceput

'Neata!
Luna, esti o adevarata gemanuta! Cool!!! Imi place ce scrii! Cat despre ieduti si casa taraneasca, ma crezi ca acolo isi doreste cel mai mult Iustina sa mearga? Se simte libera, probabil...si e atat de fericita!!!! Iar iedutii sunt "bestiali"...Ranei i-ar placea cu siguranta! Eu de lucruri din astea nu vreau sa o privez pe Iustina, pentru ca tot are ocazia sa aiba parte de ele...imi amintesc cu placere si nostalgie de copilaria mea, de bunici, de toate pasarile si animalele cu care am crescut...de cum mancam cu Matza in brate de-l isterizam pe tata, cum ma ascundeam dupa soba sa nu ma vada (cu matza, ma refer....avea un fix cu microbii)...era tare frumos...ca-n povestile lui Creanga...mi-e asa dor de vremurile alea...
Gata, trezirea din visare, ca am de lucru...
O zi cat mai frumoasa va doresc, faceti-i in ciuda vremii de afara!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

'Neata, fetelor!
Ce mai faceti? Dau iar un ceai, dar s-ar parea ca n-are cine-l bea...
Claudela, cum e la noul loc de munca?
O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna seara dragele mele!
Da, intr-adevar am timp mai putin mai nou...Ca avocat nu timpul era problema ... era cateodata excedent...
Lora la noul loc de munca ma familiarizez cu activitatile desfasurate... Ma acomodez cu colectivul, care din fericire e unul tanar...Incerc sa ma pun la curent cu absolut toata procedura...Deocamdata sunt multumita...Sa vedem pe viitor cum voi reusi sa ma descurc...
Eu va pup pe toate fara exceptie!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

continuati... va rog ...la obiect si... la subiect

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by adlemi

S-a transformat in ceva urat concursul acesta si e pacat.Mare pacat.

--------------------------------------------------------------------------------

altfel nici nu imi permiteam sa indemn lumea la fel de fel de actiuni care mie personal nu imi plac insa...orice participant la forum trebuie sa vina cu idei,solutii pentru un vot corect si egal,in care sa se interzica semnaturile publicitare,aparitia userului in dreptul fotografiei,eliminarea din start a fotografiilor care nu au legatura cu subiectul concursului,"spamul"pe pm si nu in ultimul rand egalitate de sanse la concurs - caci daca o poza nici nu apare in concurs cum sa o voteze lumea...si persoana respectiva a trimis-o de doua ori...eu cred ca e vorba de o greseala - sa nu uitam numarul imens de poze intrate in concurs si timpul limitat al celor care se ocupa cu organizarea concursului...oricum e momentul sa actionam si sa nu lasam lucrurile la voia intamplarii caci degeaba toata lumea stie ca ceva nu e in regula daca nimeni nu face nimic ?!

Mergi la inceput