*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)* (13)
Raspunsuri - Pagina 13
kriss79 spune:
buna seara
eva, cum e? ref la Pm.. felicitari pt. schimbarea de look.meritai!
Luna, superbe pozele!!abia astept sa citesc jurnalul tau..ai talent
Lora, maine as vrea sa iesim pe la pranz...suna-ma cand ajungi si vedem ..ca mai vroia o tipa sa iesim singurele la un suc..dar vad ca nu a mai sunat..daca e cald, ca azi..iesim putin in Copou.ai nr meu nu? iti trimit pe PM din nou oricum..
claudela, ce ai facut?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Luna75 spune:
fetelor ma scuzati ca v-am uitat dar campania asta...insa am trecut sa cititi o perla nascuta la ora 2 noaptea si n uputeam sa nu v-o impartasesc caci
zice lumea de la Caragiale nu au mai vazut asa ceva...nu se refera la postarea asta si daca prin absurd ajung scriitoare nu va uit nici pe voi....dar nici voi in caz ca ma intorc in Ro.fara faima,fara succes,fara bani,si nu vrea sa ma angajeze nimeni...caci desi nu am lucrat la o firma obscura cand mi-am trimis cvul la o alta companie nu pentru pozitia de consultant legal cum eram la firma mea ci asistenta a consultantului legal de la o alta agentie e adevarat cu
renume,renume am fost desfiintata rapid cu fel de fel de tertipuri si sigura sunt
ca intr-un an de zile ii luam locul persoanei respective pentru ca desi el cerea asistenta,respectivu'de preferat trebuia sa aiba diploma de la o facultate cu rezonanta dar si master desi el nu avea si poate ca araba o stia dar engleza eu mai bine si m-a intrebat din start cum proced la infiintarea unei companii
nu SRL ...am raspuns fara gres la urmatoarea intrebare daca as fi capabila sa fac si contractul de infiintare care cere sute si sute de clauze si amendamente am raspuns sarmant...ca
da cum sa nu daca ma ajuta si el ...dar el cica e ocupat cu treburi mai importante (in timpul interviului citea ziarul deci poate in timpul lucrului e chiar Guestus
in persoana dar nu ca ar avea importanta insa faptul ca nici el nu avea master si nici de la o facultate du reputatie da...+ sa va mai spun si un alt secret un baiat tanar care trebuia sa ma initieze in tainele comercialului e adevarat cu doua mastere absolvite cu nota 10 in SUA ma punea sa il ajut la corectarea unui contract la vremea aia de cam 3 milioane de dolari desi eu stateam in biblioteca pentru a citi ce si cum in dreptul international daca nu imi joaca memoria feste ceva dupa care chiar nu ma omoram dar citeam caci in biblioteca nu era calculator si nici mebru DC nu eram dar am devenit dupa ce baiatul despre care vorbeam a fost "rapit"de o alta firma si i s-a oferit un alt post
de 5 ori mai bine platit iar seful om care are incredere in "tanara genratie"ma instaleaza pe mine sef de comercial fara sa-mi fi vazut vreodata CV-ul (incredibil dar adevarat)caci ce se intampla nu in Dubai ci in RAK nu se intampla nicaieri in lume dar asta doar la firma mea unde seful nu stie unde ii este mana dreapta...desi mana nu avea unde sa si-o piarda dar nu ma suapr ca-i nascut pe 3 iunie zapacit ca si mine cu 100 de idei dar in aplicare nici una...dar viseaza si viseaza si bine face caci daca mie imi v merge bine ii va merge si lui caci uratu'desi candidat la primarie nu avea cum sa castige din moment ce
afisele electorale sunt asa de scumpe dar si brosura firmei la care Adriana a tot consultat webul - si copy-paste dar am schimbat pe aici pe acolo caci la o adica toate firmele fac mai acelasi lucru
insa am gasit si un slogan perfect ...a firm you can trust si i-a placut omului ideea si ce scria in prezentare dar vroia si niste imagini pe cinste
aici am apelat la cineva si cand in final brosura era gata de aruncat pe piata impreuna cu o pagina web toata munca mea intelectuala la care a participat o
armata intreaga s-a dus pe apa sambetei cand a afalt ca 100 de brosuri ...costa cat 2 nopti la un hotel din Paris cand merge el la conferinte si merge des ca-i dr.in dr.international comparat si distins membru in "100"de asociatii dar va jur ca speech-urile nu le scrie el desi sunt cu tinta si la obiect (nu va ganditi la mine)dar si eu eram sa imi iau campii cand termin doua cursuri de mare viitor pe care le-a promis ca mi le va plati si a
uitat ba nu-si amintea nici ce curs am inceput cand i-am spus ca am terminat...nu va suparati daca veti citi asta din nou la jurnal
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
PENTRU NEDISCRIMINARE
Luna75 spune:
dar sa revin la perla - am pierdut-o pe drum copiind altceva pentru jurnal meu deci va va ajUta Lora ..la clipe de viata
Cu gandul la
copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">
emotia copilariei m-am transformat din
in
, si lupt neinfricat
PENTRU NEDISCRIMINARE
mathilda spune:
fetelor,
va multumesc mult mult mult de intrebare.eu fac bine. un pic ocupata ca sunt socrii la mine dar vor pleaca luni si apoi e liniste din nou. va mai tin la curent.
claudela spune:
Dragele mele va salut si eu...dupa absenta asta prelungita!
Vroiam sa va spun ca am reusit la concurs si de la 1 aprilie incep lucrul la noul loc de munca...Vreau sa va marturisesc si voua ca sunt foarte fericita pentru schimbarea asta...Din simplul considerent ca pentru noi, ca familie, ne era destul de dificil sa ne descurcam cu meseriile astea liberale...E nevoie de stabilitate financiara macar din partea unuia...
Oricum, dorinta de a reusi macar unul dintre noi in magistratura a ramas...Il voi sprijini pe Laurentiu sa se pregateasca asa cum se cuvine pentru INM anul asta...
Astea sunt noutatile mele..Pentru mine, schimbari majore...
Tot astazi ne pleaca si musafirii...A fost o perioada mai stresanta, dar uite ca se mai limpezesc apele...
Va pup cu mult drag si va doresc un weekend de exceptie!![]()
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
LoraG76 spune:
'Neata!
Nu am timp sa scriu prea mult, dar am trecut doar sa va salut si sa dau un ceai!
O zi cat mai buna va doresc!
Claudela, felicitari!
Lora, mami de Iustina
eva03 spune:
Buna dimineata!
Multumim pentru ceai, Lora.
Claudela te felicit! Sa inteleg ca te suspenzi?
Mult succes sotului tau. Mai are putin. Aproape ca nici nu imi dau seama ce repede trece timpul!
Va doresc o saptamana plina de reusite!
claudela spune:
Buna dimineata!
Fetelor, va multumesc de urari...De maine incep noua activitate...Da Eva, ma suspend din avocatura...Il las pe Laurentiu sa duca greul...![]()
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
kriss79 spune:
buna dimineata
eva, am primit sms-ul tau..dar am uitat pana cand am citit PM tau..
dau azi un semn de viata..
Claudela,hai ca va fi bine, sunt sigura ca sotul tau va reusi..succes!
apropo..incepi de 1 aprilie lucrul..n-o fi vreo pacaleala?![]()
Luna, am uitat pana acum..mii de scuze..am vazut cateva poze cu printesa ta, e SUperba!!!pe bune!sa fie sanatoasa si norocoasa!
va pup si va doresc o saptamana buna!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)