Timisoara, Impreuna...de Martisor! ( 86 )
Raspunsuri - Pagina 12
Mariaa spune:
alooo, cum sa zic ca tu esti batuta in cap????
io, ca nu pricep never ever...
revin ca-s pe fuga la mamon! Katik, fac rezumatul deseara in privinta asta ![]()
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
gonghy spune:

Inca o zi faina de plimbareala.
Fusaram pi shientru la porumbei,intalnit cu sorelina si nepotica,plus una bucata mama si tata(ai mei).Am alergat dupa fata asta continuu,am o durere de picioare.....da si de cap.....imi crapa de mor,tre' musai sa iau ceva ca nu mai pot nici ochii sa-i tin deschisi.
In centru ce sa vezi...mi-au luat interviu de la TVR2 si ma si vazui
........ 

.....zice sor'mea:"ne-o batut frasu' vin sa ne ia interviu!"....ma si direct la mine parca o fo' un facut si o-r auzit-o mai deunazi pe reporteritza
noastra Danitin.
Merg sa iau o pastila ca mor ce ma doare capatzana.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
claudia74 spune:
Deci Laura eu zic sa-ti schimbi id pe Dc in vedeta de pe centru 
Na gata lucru ptr azi,facur-am (nu stiu daca asa se scrie) jumate de hol,dar nu stiu de ce ma sters praful azi si geamurile si perdele lucky me ca nu le-am spalat sapt asta ca eram de vis,deoarece ploua afara nu ne-am dus sa taiem laminatul pe terasa am facut asta in hol asa ca praful e la locul lui peste tot in casa,ma astepta somotru de smotru next week.
[red]Simo/red] asteptam rezumatul despre mama ta.
Hai ca daca tot e vineri sa bagam niste dedicatii ptr proaspetele detinatoare de auto Doris si Lore,sa le stapaneasca bine
www.youtube.com/watch?v=9sUmwfraH28" target="_blank">Jump in my car

si inca una
www.youtube.com/watch?v=W-NiJ9K4QKM&feature=related" target="_blank">Backseat of your Cadillac
Mariaa spune:
si ce te-or intrebat Laurico?? cand te sui pe Catedrala?? ![]()

eu eram datoare cu un raspuns...
mama'mea are 10 zile de kinetoterapie si masaj.
misca picioarele mai bine si mainile, se ridica pana azi in pat tragandu-se de hamuri facute din tifon impletit, inca nu se intoarce in pat de pe o parte pe alta.
azi cand am sunat inainte de a merge incolo, mi-a spus ca s-a ridicat in pat, in sezut, fara hamuri. initial nu am crezut in totalitate insa una din asistente a vazut-o, a pupat-o, s-au bucurat tare mult.
acum nu va imaginati ca gata, nu se mai foloseste de hamuri...insa incepe sa poata si fara ele. asta e ideea.
eu ma bucur insa sunt cumva retinuta. sunt in continuu in alerta si cu garda sus, parca ma astept sa se intample ceva...o sa-mi ia mult sa scap de stressul asta.
azi am luat si rezultatul analizelor ei, in mare sunt bune avand in vedere starea ei.
cam asta e la noi. munca-munca si iar munca! ca un caine trebuie sa munceasca sa se ridice din pat!
atat zic, Doamne Ajuta si numa inainte!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
claudia74 spune:
si una ptr noua vedeta di pi sentru
www.youtube.com/watch?v=ixDnRspzScc" target="_blank">Jaga Jaga

claudia74 spune:
si una ptr Coana nostra draga de peste ocean cu dor de tara
www.youtube.com/watch?v=7DI-NnvDmFg" target="_blank">Directia 5 la Chicago
si asta ptr amandoua
www.youtube.com/watch?v=1oEc_h7M2VM&feature=related" target="_blank">Hai acasa 

Mariaa spune:
foarte tareeeeeee Clauuuu
, n-am mai auzit de mult Jaga Jaga 

...si uite asa mi se facu un chef de discoteca ![]()
pentru Emma
noi, impreuna
Doris-Alina spune:
Jaga, jaga ziceti?
Pai normal, e vineri seara...
ceva chef?
scot berea? pop corn-ul?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
ya-yaaa!!!! Jaga Jagaaaaa. Clau ce mi-ai facut...canta pana ragusesc astia!! io aduc popcornu' ![]()
pentru Emma
noi, impreuna
gonghy spune:

www.youtube.com/watch?v=i96GH3P719Y&feature=related" target="_blank">DISCOOOOO MEGAMIX 

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi