Teste de ovulatie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Eu am folosit teste de ovulatie Clear Blue. Cand ai ovulatie apare o fetisoara zambitoare. Si desi fetisoara a aparut in zilele in care ar fi trebuit sa se "intample" ovulatia testele de sange si ecografiile au aratat ca fetisoara m-a pacalit.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idunna spune:

fetelor, tare ne mai chinuim!!!cateodata, am impresia, fara niciun ajutor real si cinstit din partea producatorilor de teste si alte stimulente si a doctorilor!

vai de zilele si sperantele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocacila spune:

Multam mult pt raspunsuri dragele mele.. Uite asa parca mi-e mai usor sa trec peste dezamagirile lunare... Din motive inca neclare si pana si pt mine, mi-am facut testul de ovulatie si azi. Slava cerului, macar are logica.. A iesit tot negativ. In concluzie, m-am gandit si eu ca probabil s-a produs ovulatiunea in ziua 12-13.. . Am incercat sa nu citesc faza cu foliculul nerupt, tamaryllis.. .. Mi-e groaza ca in curand va trebui sa las poezia cu "naturalul" si voi incepe sa fac toate testele alea pe care le fac fetele de pe aici de pe forum Mi-e teama de rezultat, sincer.. Daca nivelul de FHDDLEPCGUDXN nu e suficient de mic/mare sau egal/ inegal cu nush care zi?? Vai fetelor, ne dorim tare mult sa vina bebe.. Nu stiu daca meritam minunea asta, dar noi tot speram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

draga mocacila, pe prospect scrie ca ovulatia are loc la aprox 24-48 h de la cresterea LH, deci ovulatia nu a avut loc in zilele 12-13, ci la 24-48 h.
monitorizarea nu e o chestie dificila, ci presupune doar ecografie transvaginala. Daca incerci de 1 an, parerea mea e ca ar trebui sa elimini o posibila cauza a nereusitei si sa vezi daca ovulezi si daca ai endometrul corespunzator.
eu acum incerc sa imi fac curaj pt urmatorul "pas" - laparoscopia, sa vedem ce e pe acolo, pe la ovare, trompe, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocacila spune:

Iti tin pumnii tamaryllis, si sa fie totul asa cum trebuie, pe acolo.. prin zona respectiva.
Stiu ca ar trebui sa ma investighez, dar pe de-o parte am tot sperat ca "se rezolva" de la sine, pe de alta nu mi-am facut timp pt doctor. Am fost acum mai multe luni, cand mi s-a spus ca trompele sunt ok si ca in 2-3 luni o sa revin gravida.. Iote ca nu e asa.. Asa ca .. mai testam o ovulatie, mai schimbam un doctor ..si reusim pana la urma. O sa revin cu vesti proaspete, dupa vizita la dr. Te astept si pe tine si pe celelalte fete cu vesti pline de liniutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am folosit un test Femina. Am prestat in seara in care a iesit pozitiv. De fapt eu stiam cand ovulez, dar vroiam sa fiu sigura. Prestasem seara dinainte, apoi am facut testul care s-a pozitivat si iar am prestat. Apoi am facut pauza o seara si iar hata-hata si rezultatul il vedeti la semnatura. Va doresc la toate un asemenea rezultat.

==========
Corina 24+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

IDUNNA,am inteles ca folosesti teste de ovulatie de vreo 2 ani. Te rog sa ma lamuresti si pe mine.....se poate ca intr-o luna sa nu se pozitiveze niciun test? Am facut in fiecare zi ,din z10 pana in z15...Ce inseamna asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Felicitari BravoGirl! Sa ai parte de sarcina usoara!! Iti tin pumnii, Tamaryllis, pt laparo! Sa aflii ca totul e bine acolo!!Va pup!

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILEN spune:

Buna! Sunt noua pe aici si imi doresc si eu un . Am gasit acest subiect incercand sa-mi explic si eu aceeasi problema cu testele de ovulatie pe care a avut-o si Iubita tiana. Mi-am facut teste de ovulatie in zilele 7, 8, 10 a CM iar linia de test a aparut clara, dar mai putin intensa decat cea de control. Īn ziua 11 #537;i 12 a iesit din ce in ce mai pala pentru ca in ziua 13 sa nu mai apara. Deci toate testele au avut rezultat negativ. Totodata urmaresc si consistenta mucusului cervical si nu am observat nicio schimbare care sa anunte perioada fertila.Imi urmaresc si temperatura bazala care nu mi-a aratat sa se fi produs ovulatia. Luna trecuta am avut ovulatia exact in ziua in care mi s-a pozitivat f clar testul de ovulatie pt ca in dimineata urmatoare mi-a crescut temperatura. Stie cineva care ar putea fi explicatia a ceea ce s-a intamplat cu testele (in afara ca s-ar putea ca luna aceasta sa am un CM anovulator)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Cred ca sunt ok dar intr-adevar tb sa fie ambele liniute de aceeasi intensitate. La mine a doua era usor mai pala si la eco endo-vaginala m-am convins ca aveam probleme cu ovulatia. Foliculul nu crestea suficient si deci sanse de bb 0. Dc insa ai un ginecolog bun si timpul iti permite cred ca ideal ar fi sa faci o monitorizare in paralel cu testele. Dr iti poate spune cel mai bine dc ovulezi, dc foliculul creste suficient si se desprine. Mult succes.

Mergi la inceput