Teste de ovulatie
Raspunsuri - Pagina 3
idunna spune:
jasmine30, daca a doua linie nu e la fel de intensa sau chiar mai intensa decat cea de test, rezultatul e negativ. eu fac astfel de teste de 2 ani.
Succes!
iubita_tiana spune:
buns, scuza ti ca ma bag si eu, eu am facut teste si luna trecuta mi-au iesit asA:prima zi, liniutza de control la fel d eintensa ca linia test, deci...se apropia ovulatia, a doua si deja linia de test era mai pronuntata decat linia de control....deci ovulam sigur, pt ca apoi , dupa 2 zile, linia test sa fie mai slaba decat linia de control, de unde am tras concluzia ca ovulatia a trecut......
eu am facut teste barza....un set cu 3 teste ovulatie si un test de sarcina parca undeva la 20 lei.....
inca o speranta sfaramata...
lalala13 spune:
iubita si cam pe la ce ora faceai testele? ca mie nu mi-au iesit deloc pozitive..si tot de astea foloseam...si stateai fara sa te duci la pipi??
clau0072 spune:
Buna, fetelor. Va intreb si eu ca o nestiutoare... Daca testul a iesit pozitiv intr-o zi inseamna ca in urmatoarele 24-26 ore va avea loc ovulatia? Si in acest caz, cand ar fi bine sa prestez? Intreb asta pt ca luna trecuta am facut pt prima data test si nu a iesit pozitiv decat intr-o singura zi. Si nu am stiut exact cum pot valorifica aceasta perioada. Va pup !![]()
clau
Mocacila spune:
Salutare!
Am tot citit mesajele de pe forum, incercand sa aflu raspunsuri la intrebarile/nelinistile mele.. Si am gasit ce cautam de multe ori.. Acum m-am hotarat sa si scriu.
Am 36 de ani si de un an incercam si noi, ca si voi, sa avem un bebe.. Pe cuvant, nici nu-mi imaginam ca poate fi asa greu.. Siii...
Frate, disperante sunt testele astea de ovulatie!!! E prima luna cand fac un asemenea test (am luat Oview) si deja visez nuante de roz.. Am inceput sa testez din ziua a 10a, cand nuanta a fost de un roz pastelat, apoi in ziua a 12a a fost mai intens (dar nu chiar ca aia de control..), si in a 13 a la fel.. Iar in a 14a.. surpriza! A doua liniuta s-a dus aproape de tot.. Stie cineva sa traduca asa ceva? Cand a fost de fapt ovulatia??
Va pup pe toate si va tin pumnii la liniutze!
Beatrice1982 spune:
pipi tre sa fie cat mai diluat la testele de ovulatie
si sa va zic un pont...................numeri de la prima zi la cealalta prima zi si scazi de acolo numarul magic : 17
asa a zis dr nu stiu de ce ca nu mi-a zis, n-a vrut
si de acolo incepi sa faci testele care in 3 zile ar trbui sa iasa +
si dupa ce se + si in cealalta zi prestezi ca arata testul si inainte cu 24 de h +
si vine bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Poze din concediuuuuuuuuuuuu
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
lalala13 spune:
mocacila asa si la mine...si nu inteleg...dar dupa instructiuni inseamna ca nu a ovuluat
beatrice cum asa?? ca scrie ca nu trebuie sa faci pipi inainte...deci sa fie concentrat...mai spune-ne!
tamaryllis spune:
mocacila, parerea mea e ca poti considera testul pozitiv in z12-13, chiar daca liniuta nu a avut aceeasi intensitate ca liniuta test.
asta iti spun din proprie experienta, intrucat eu eram aproape convinsa ca am o problema de ovulatie, insa s-a dovedit ca nu a fost asa cand am facut monitorizarea ecografica a ovulatiei si in acelasi timp am folosit si teste. In preajma ovulatiei avea a doua liniuta colorata, dar nu la fel de intens ca cea de control; cu toate astea, am ovulat.
Oricum, aceste teste nu iti spun cu siguranta ca ovulezi, intrucat e posibil ca foliculul sa nu se sparga, chiar daca exista o crestere a LH (pozitivarea testului).
e bun totusi pt a te orienta ![]()
succes!
raluxas spune:
Am facut un calcul cu ajutorul unui calcualtor de ovulatie, am prestat in ziua mult asteptata si iata ca rezultate nu se vad.
Pe un forum am citit ca daca iei acid folic ( asa cum trebuie de altfel, cu 3 luni inainte de sarcina) se paote inatampla sa ai 2 perioade de ovulatie in loc de una. Ati auzit si voi de asa ceva? Vi s-a intamplat vreuneia?