Teste de ovulatie
Raspunsuri - Pagina 2
miruna22 spune:
quote:
Initial creeata de prettysunshine
Ati folosit teste de ovulatie si au fost eficiente?E ca la testul de sarcina,daca ies pozitive inseamna ca exista in mod sigur ovulatie?Asa scrie in prospect,dar as vrea sa stiu din experienta voastra.
nu! inseamna ca in urmatoarele 24-36 de ore este probabila ovulatia!
prettysunshine spune:
Pai daca e probabila,inseamna ca nu-mi sunt de nici un folos si degeaba le fac.
aqua80 spune:
Buna fetelor.Sunt si eu aspiranta la rolul de mamica.Este prima luna cand fac teste de ovulatie.Folosesc femina si ieri mi-au iesit 2 dungulite numai ca una era vaga.Sper sa fie azi mai bine.Tin sa va spun ca iau si duphaston pt reglare CM din ziua 14 a CM timp de 10 zile---3 luni.Sunt la a doua luna de duphaston si CM de la 32-33 zile acum am CM la 29 zile.Ne dorim tare mult un bebe ca si voi si speram sa se intample curand.
adelaalba spune:
Buna aqua80.Bine ai venit printre noi.Bafta mult la bebic !Si eu folosesc teste de ovulatie.Mi-au iesit pozitive dar din pacate cele de sarcina nu au fost la fel.Mai incercam!Speranta moare ultima!
olafioana_ spune:
Buna! ma numesc ioana. asi vrea sa stiu si eu care sunt semnele sarcinii. imi doresc foarte mult un copil atat eu cat si prietenul meu.de un an de zile incercam dar nimic...:(
Dragaica spune:
Intrebare, testele de ovulatie se cumpara la fel ca testele de sarcina sau le iei pe reteta, ma iertati ca mi-s nestiutoare
in Canada nu prea-ti vine sa mergi la doctor ca mori asteptand.![]()
Cred ca am sa dau fuguta la farmacie sa vad daca gasesc la raft.
Ieri am adaugat al 2 lea test negativ la colectie
dar nu-i nimic, o sa muncim
si o sa luptam
si o sa castigam

Salutari si pupici
happyella spune:
si eu am folosit tot Oview ... trebuie facute in fiecare zi in functie de durata CM cum scrie si in prospect si cam la aceeasi ora dar nu mai tarziu de ora 20.
asteptand o MINUNE 
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png
jasmine30 spune:
Ce bine ca ati deschis acest subiect fetele !
Eu sunt foarte nedumerita caci am facut un test de ovulatie in ziua 9 a cm si a iesit a doua linie mai pala, dar nu respectasem instructiunile sa nu afc pipi 4 ore, etc.
Apoi am mai facut unul aseara, adica in ziua 11 si a doua linie e aproape invizibila. Eu nu stiu ce sa mai cred. oare am ovulat sau nu?
happyella spune:
Da-ne mai multe informatii marrina...
cum se numesc, de unde le luam si cat costa?
asteptand o MINUNE 
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png