Durerea unei pierderi de sarcina (63)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Lau, mersi mult de tot pt mesaj. Si eu am auzit si citit lucruri bune despre aceasta doctorita, de-asta m-am si programat la ea. Bine, programarea o am cam de o luna, de fapt vroiam sa merg sa se ocupe de sarcina mea, dar stii tu, socoteala de acasa si cea din targ nu s-au potrivit...

ziua in care am spus DA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Michelle acum incepe sezonul cel mai frumos si cel mai propice pt a ramane insarcinata! Primavara totul infloreste, totul prinde viata si...vorba aia, se intorc berzele! Nu dispera, incearca sa te bucuri de tot ce-i verde in jurul tau, de aerul curat de primavara, de ghiocei, detaseaza-te de gandurile triste, chiar daca pare lucrul cel mai greu de pe lumea asta! Sunt sigura, sigura ca vei fi foarte fericita, cand te astepti mai putin (chiar daca pare un cliseu) si asta in curand. Te pup si te strang tare, tare in brate, sa iti dau un pic de curaj si sa iti mai sterg din lacrimile amare

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pepsi ai niste comori de copii....sa-ti traiasca. Tare frumosi.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 8 sapt. si 1 zi de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Michelle, iubita, eu tin pumnii stransi in continuare pt controlul din 10 martie , si mi amintesc de polidinele Laurei Ioana. Si de ce nu, prinzi perioada fertila exact dupa control Luna martie trebuie sa fie cu noroc pt multe fete in multe treburi

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pup pe toateeeeeee
poftiti la un cap nounumai ca trebe sa fie moderat

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117129

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput