Durerea unei pierderi de sarcina (63)
Raspunsuri - Pagina 22
Laura Ioana spune:
Michelle
Flavia
Alinush
( nu mai umbla pe la col! si pe mine m-a certat dr ca ce umblu sa-l zganderesc…se poate deschide…si mie mi se parea ca e jo,s ca de ce si pt ce…m-am ingrijorat degeaba, cum sigur o faci si tu!), Meda
Monysorescu
Mirelus
(mai ai asa de putin, sa vezi ce repede trece timpul…ma uit la gaza mea si nu-mi vine sa cred ce s-a lungit, a prins falcute si zambeste strengareste cand vorbesc cu ea, gangureste la mine, la jucarii, la lustra
…e de necrezut!), Tizo
va multumesc pt felicitari!
Consi
dorm noaptea, nici nu-mi vine sac red: Thea se trezeste doar o data pe noapte si papa san, apoi la somnic inapoi (nici macar nu plange noaptea, o aud doar cum plescaie din gurita si inseamna ca-i e fomica
).
Flavia
ce rau imi pare ca si David are alergie
Bine macar ca nu-I asa grava ca a lui Dominic si sper ca in curand sa scape amandoi flacaii tai de tampeniile astea! Deja 8 luni are mezinul
Felicitari, super! Felicitari si pt negocierea fructuoasa cu sefa ta, de acum toate se aliniaza pe drumul cel bun
Michelle
ma bucur ca te-ai intors cu mesajele tale care au vorbe bune pt toata lumea! In curand va veni si bebicul, fii convinsa!
Tizooo
n-ai idée ce ma bucur de asa veste buna! Sis a vezi ce treaba buna face optimismul din oameni! Acusica ai sa vezi!![]()
Mav
sper sa treci peste perioada dificila.
Mamagiuliei
am mai spus-o si o repet: Giulia e o frumusete
Sa fie sanatoasa si vesela mereu!
Roxana
misca Bia, deja? De fapt nu ma mira, ptc si eu am simtit la sarcina asta la 12 sapt si 3 zile, de nu ma credea nimeni, dar eu stiam ce si cum sa simt!
Stefania
felicitari, sa-ti traiasca junioara! Si eu as tine-o mai mereu in brate de draga ce mi-e, dar deja e cam rasfatata si mai tarziu e mai greu sa o dezobisnuiesti
Mariana
stiu cat suferi si-mi pare tare rau! E foarte greu sa pierzi un copil si asta o vom tine minte toata viata, chiar daca timpul se indura de noi si ne mai estompeaza durerea! Dar nu trebuie sa ne pierdem speranta!
Marina
cum e cu bebe Mihnea? Nu am vzut nicio poza cu bebe, nu ai pus?
Idaira
capul sus, iubita, nut e da batuta!
Maryb
felicitari! Sa ai o sarcina usoara, fara probleme si neplaceri si un bebic sanatos!
Mey, care-I treaba cu palariuta mov? Am mai intrebat candva si nu mi-a raspuns decat Liana, care era si ea tot nestiutoare[D:]
Catty
ma bucur f tare pt voi si fetita voastra! Felicitari!
Mooaaama ce de-am mai scris! Am prins momentul ca doarme iubirea mea (dupa proteste timide
manca-i-as eu gurita certareata
) si m-am pus pe tastatura! Hopaaa, plange micuta!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
L5845 spune:
Gata irina eu mi-am strans deja pumnii, sa capacesc uratii, sa nu mai vina si sa vii cu test cu II luna asta
.
Nu deschide nimeni capitol nou? 
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
jasmine30 spune:
Consi_s iti multumesc pentru detaliile privind sindromul anti-fosfolipidic. Si eu vreau sa imi fac aceste analize, pe cele genetice, pe cele hormonale (pe care medicii nu mi le-au dat pt ca am cm regulat si asta teoretic inseamna ca e totul ok hormonal). Si cam atat. Daca te ajuta, eu am facut si histeroscopie (ca sa vada daca uterul e ok pe interior, sa nu aiba rani sau alte cele). Cred ca ar fi bine sa o faci si tu. Unde iti faci geneticele ? Si cam cat te costa?
maryb spune:
Laura Ioana,
si tie si printesei tale. Multumesc frumos pentru urari.
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
L5845 spune:
Tizoooo sa te auda DD! 

mamica si ochisorii albastri.
Va las acum, revin mai pe seara, ca tre' sa plec in oras.
si 
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Michelle81 spune:
LauraIoana-TU ne-ai aratat la toate ca se poate,ca dupa atatea dezamagiri,durere,suferinta se intampla si minunea care ne va scoate din starea asta!ma bucur mult ca esti aici langa noi si inca ne mai scrii!astept poze cu micuta de la botez!te imbratisez cu drag!
IreneCAM spune:
Michelle, sunt bine, dar nu am noutati
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
consi_s spune:
FETELOR-DRAGELOR, VINE PRIMAVARA!!!
Cateva ganduri frumoase, la care ar trebui sa reflectam toate:
(Laura, aici gasesti si raspunsul la intrebarea cu palaria mov)
"Daca mi-as putea trai din nou viata,
M-as fi culcat sa ma odihnesc atunci cind ma simteam rau, in loc sa pretind ca pamintul se va opri daca eu nu voi fi la serviciu pentru o zi...
As fi ars luminarea roz sculptata ca un trandafir, in loc sa o las sa se
topeasca in camara.. As fi vorbit mai putin si as fi ascultat mai mult...
As fi invitat prieteni la masa chiar daca e o pata pe covor si canapeaua trebuie curatata.
As fi mincat pop-corn in camera "buna" si nu mi-as mai fi facut atitea griji din cauza prafului cand cineva vroia sa aprinda focul in semineu.
Mi-as fi facut timp sa-l ascult pe bunicul povestind din tineretile lui.
N-as fi insistat niciodata sa mergem cu geamurile masinii inchise intr-o zi frumoasa de vara, doar pentru ca parul meu a fost proaspat coafat si fixat.
As fi stat intinsa pe pajiste cu capul pe iarba.
As fi plans si ras mai putin privind televizorul si mai mult privind viata.
Dar, cel mai mult, sa am o a doua sansa la viata, as pretui fiecare moment, l-as privi cu adevarat...l-as trai...
Nu m-as mai agita atit de mult pentru lucruri meschine si marunte...
Nu va faceti griji din cauza celor care nu va simpatizeaza, sau mai mult, n-ar trebui sa va intereseze cine ce face...
In schimb, sa pretuim prietenii pe care ii avem si oamenii care ne iubesc
Sa ne gandim la lucrurile cu care Dumnezeu ne-a binecuvantat...
Si la ceea ce facem in fiecare zi sa ne imbunatatim mintea, trupul,
sufletul, emotiile."
Cum ne privim pe noi insine la diferite varste?
"Fetita de 3 ani : Se priveste si se vede regina ..
Fetita de 8 ani : Se priveste si se vede Cenusareasa.
Adolescenta de 15 ani : Se priveste si vede Sora cea Urita (Mama, nu pot merge la scoala aratind in halul asta!!)
Tanara de 20 de ani : Se priveste si se vede"prea grasa/ prea slaba, prea inalta/ prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide sa iasa oricum.
Femeia de 30 de ani: : Se priveste si vede"prea grasa / prea slaba, prea inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide ca nu are timp sa se aranjeze, asa ca iese oricum.
La 40 de ani: Se priveste si vede "curata" si iese oricum.
La 50 de ani : Se priveste si vede "Sunt eu" si merge oriunde isi doreste.
La 60 de ani: Se priveste si isi reaminteste de toti oamenii care nu se mai pot privi in oglinda. Iese si cucereste lumea.
La 70 de ani : Se priveste si vede intelepciune, rasete si abilitate, iese si se bucura de viata.
La 80 de ani : Nu mai pierde vremea sa se priveasca. Isi pune palaria violet si iese sa se bucure de lume.
Poate ar trebui, toate, sa ne insfacam mai devreme palaria violet!
Bucura-te de viata ,Femeie Frumoasa! Si o primavara minunata tuturor!
Un mic secret, pt cele interesate: AM AUZIT CA SE INTORC BERZELE DIN TARILE CALDE!!
ziua in care am spus DA
consi_s spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Ziua 1
Michelle, asa cum spuneam, se intorc berzele din tarile calde! Sigur e si a ta printre ele!
ziua in care am spus DA