Durerea unei pierderi de sarcina (63)
Raspunsuri - Pagina 19
baby_r7 spune:
Lau am fost foarte fericita cand am citit mesajul tau.
ma bucur enorm pentru veste buna de la dr.
tine-o tot asa si cat mai curand te astept cu bebe la bord...........ma rog pt. voi 

Michelle 
ca nu m-ai uitat si sa stii ca eu sunt foarte optimista in privinta ta...............

mult fata!!!!!!!!!
Flavia cu intarziere iti spun si eu 
................
Liana tu cum te mai simti?
cea noutati?
Teo sa iti traiasca voinicelul mare si frumos!!!!!!!!!!!
pup toate fetele fara exceptie..............de fapt le pupam amandoua............adica si fetita prin intermediul lui mami ![]()
![]()
![]()
ROXANA
+16 de
Bianca Daniela
Michelle81 spune:
Idaira-asa sunt si eu...cand sunt intrebata ce mai fac,nu pot raspunde pentru ca nu stiu ce sa raspund...bine voi fi doar atunci cand voi avea un copilas sanatos...sper ca la tine sa se intample cat mai repede,mi se rupe sufletul cand stiu cat ai suferit si cat suferi!
baby_r7 spune:
Michelle vreau sa iti spun ca de cand a aflat ca avem fetita Bogdan ma suna des ziua la munca si tot intreaba de fetita lui tati............daca am papat bine, daca a mai dat din picioruse, etc......
imi tot zice sa o pup si eu ii tot explic............ca mami nu ajunge la burtica decat cu manuta..............
este fericit ca merge bine sarcina....
ROXANA
+16 de
Bianca Daniela
L5845 spune:
Pepsi tre' sa fuga, nici nu se pune problema, si oricand ai nevoie....scot
sa te ajut, bine?
mamica si baietoii nazdravani.
IreneCAM
si tie, chiar daca ne citesti din umbra.
alexa imi place optimismul tau si targetul, abia astept sa ne spui ca l-ai atins.
Ninia ooff, saraca de tine, prin cate treci si tu...sper sa-ti rezolvi repede si bine problemele astea, dar cum ai reusit "performanta" asta? Cum e medicul pana la urma, chiar e nebun
? 
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
maryb spune:
L5845, la dr. am reusit sa ma programez abia pe 18 martie. Dar o sa treaca repejor timpul si cand o sa ma duc o sa vad si activitatea cardiaca. O sa va tin la curent. 
michelle81, iti doresc din tot sufletul sa se intample minunea din nou si la tine si la celelalte fete cat mai curand. Sa nu va pierdeti credinta si speranta ca Bunul Dumnezeu va va ajuta sa aveti puiutii vostri, doar ca eu cred ca este o chestie de timp. Eu am primit ajutor nesperat de repede de la EL, am ramas din nou la prima incercare dupa pierderea suferita in decembrie. Dar nu L-am maniat atunci, ci I-am multumit ca m-a ferit de o nenorocire si mai mare si am continuat sa ma rog la EL. Si uitati ca nu e intarziat sa-mi arate bunatatea Lui si sa ma binecuvinteze din nou cu o minune.
Asa ca fetelor, capul sus, multa rugaciune si credinta sa aveti ca va va ajuta !!!
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
brigita spune:
L5845 cu palariuta mov putin mai greu azi ptr. mine! Azi ingerasul meu ar fii implinit 8 anisori! Tot citinduva , am decis ca e timpul sa-i spun fetitei mele de 6 anisori de fratiorul ei! Cand i-am spus, ochisorii i s-au umplut de lacrimi, m-a mangaiat si a zis: lasa mami, suntem noi cu tine, acolo sus are grija buni (mama mea care a murit acum 4 ani) de el. Dar umbla deja la scoala nu-i asa? Cam asta a fost reactia ei, scumpa de ea a inteles si e mandra ca a avut un fratior si mai ales se bucura ca mami a ei o considera fetita mare! A mai zis ca atunci cand mai mergem la buni la mormant, o sa-i vorbeasca si lui ROBERT , ptr ca daca buni aude de acolo sus tot ce spune ea ,trebuie sa auda si ROBERT! Incerc sa-mi pun totusi palariuta mov, stiind ca puiutul meu se bucura daca fac asta! MARYB inca o data felicitari! PEPSI sa nu ma uiti cu lista. Va iubesc pe toate si sa dea DD sa va simtiti implinite si sa fiti fericite
BRIGITA mami de
TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
Michelle81 spune:
Brigita--imi pare rau ca este o zi trista pentru tine...nicioadata nu vom inceta sa ne gandim la ingerasii nostrii.Fetita ta este inteligenta pentru varsta ei de altfel ca toti copii din ziua de azi,inteleg mult mai repede totul.ma bucur ca i-ai spus...si eu le voi spune copilasilor mei despre surioara lor frumoasa din ceruri...
Ninia81 spune:
Fetelor, chiar daca sunt cam chinuita de
, m-ati facut sa rad...adica mai precis Consi si L58...Auzi, tu, Consi? fata stirba, ih?
Lasa ca ma fac eu mare si ii pun la loc...sa vedem de cine mai razi tu?
L58, medicul nu e nebun. A avut o mana super usoara. Cand mi-a scos pe partea de jos nu am simtit absolut nimic...dar sus...a fost belea. Nu a vrut anestezia sa prinda fir-ar ea sa fie! Ca imi venea sa fac ca toate cele ...
Dar nu pteam...Medicul este super dragut! Il cunosc de 3 ani, cand...am iesit o seara impreuna, noi doi,
...dar doar o seara am iesit ca mie nu mi s-a parut genul meu...este f. agitat de felul lui...si am simtit ca nu suntem compatibili. Iar aseara...a avut prilejul...sa ma lucreze in gura cum spune o colega de-a mea!!!
Iubi m-a pazit saracul 3 ore...era disperat ca nu stia ce se intampla cu mine atata timp in cabinetul ala...cand am iesit i-a ras toata fata ca ma vedea...mai ale sca eu cand am plecat de acasa mi-am luat ramas bun si de la papagal, crezand ca nu o sa il mai vad!
Sunt nebuna, stiu...dar asa credeam! Deci...a fost o experienta traumatizanta...dar a meritat ca sa scap de cioturile alea din gura!Ma duc si saptamana viitoare la chinuit, deci nu e chiar asa rau..mai ales ca sunt numai medici frumosi pe acolo...incepand cu al meu....
Michelle, cred si eu ca nu exista om care sa mearga cu placere la stomatolog....dar e nevoie. Uite eu am stat asa...si acum scot la greu!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png