Durerea unei pierderi de sarcina (63)
Raspunsuri - Pagina 18
Michelle81 spune:
Liana30-fata noastra optimista unde esti???Hai revin-o si spune-ne cum esti.Inainte sa fac eu pauza stiu ca mesajul tau era trista de aceea sper ca esti bine si optimista ca pana acum!te pup si te astept sa revii!
L5845 spune:
maryb sarcina usoara in continuare.
irlandeza superbe pozicile, sunteti toti trei niste frumosi, o familie reusita.
Michelle multumesc mult, asa e, trebuie sa fie bine, nici nu concep altfel. 
brigita deja mi-am luat multe palarii mov, cine mai vrea? Sper ca in curand, sa ajunga barza aia si la mine, ca o sa o jumulesc de nu o sa o mai recunoasca lumea pe strada ![]()
.
consi sunt optimista, ceea ce doresc si pentru voi din tot sufletul, asa ca, in lipsa Lianei, luati de aici si voi 

, sunt umplute pana la refuz.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Michelle81 spune:
Mav-sper ca esti mai bine!
babyr-felicitari pentru fetita!lasa ca nu are de ce sa fie trist sotul tau,important este sa fie sanatos copilul!
maryb spune:
L5845, saru'mana. Am mai facut azi un test pe care daca doriti il puteti vedea la semnatura, sunt ultimile 3 poze.

dulci pentru toate fetele.
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
L5845 spune:
slimatei cum sa nu te bagam in seama? Nici nu se pune problema de asa ceva. Am vazut pozele tale si puiuta ta e o scumpa, cred ca iti faci griji degeaba ca o "stresezi" sau plictisesti. Esti mamica ei draga, universul ei micut se invarte in jurul tau, nici sa nu te gandesti ca ar fii altfel, asa ca lasa gandurile astea ca nu sunt potrivite cu realitatea.
si mamica si broscutza.
mamagiuliei ma bucur ca esti si in continuare alaturi de noi si ne incurajezi, nu cred ca ar avea cineva motive sa se supere din cauza asta. Am vazut si eu pozele cu frumoasa ta, o sa ai ceva de furca sa alungi coada de flacai de la usa
.
Idaira
multi si incredere, va fii soare si la tine, sunt sigura de asta.
alinushca tin pumnii stransi sa fie bine cu samburelul. 
Lau-Meli
si 
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
maryb vazut, vazut si pe alea de azi si pe celelalte
, deci mai clar decat asa, nici nu se poate. Cand mergi la medic? 
Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!
IreneCAM spune:
Buna dragele mele!
ALinush, sper sa fie totul bine, ai incredere, nu mai e mult pana luni, cand o sa mergi la dr. si o sa vezi despre ce e vorba. Pana atunci, daca ai lua utrogestanul oral?
Ninia, cred ca a fost mare chin, bine ca ai scapat...
LauMeli, chiar o veste buna ti-a dat dr. Ma bucur f mult
Va pup pe toate, aveti grija de voi!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Michelle81 spune:
Maryb-si eu vreau asemenea teste!!!Foarte frumoase si atat de accentuate!felicitari inca o data!!
Michelle81 spune:
Dan-ny-nu am mai vazut demult un mesaj de la tine...sau poate l-am omis eu din greseala?ce mai faci?cum mai esti?
Oana-oana26-cum esti??