Durerea unei pierderi de sarcina (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Jasmine, trimiterea am luat-o de la Medicover, unde sunt abonata. Era doar pt sindrom antifosfolipidic. Dr, Uscatescu mi-a zis ca vrea sa-mi mai faca, din propria ei initiativa, si alte analize saptamana viitoare.
Am fost la spital pe la 06.45, nu am asteptam f mult, ideea e ca, nu stiu de ce, cand mi-a recoltat sange cred mi-a spart o vena, am avut ceva complicatii, a trebuit sa mai stau vreu 30 min cu tot felul de solutii, gheata, etc. Erau la ea, in principal, femei gravide sau femei care pierdusera sarcini, asta m-a surprins.
La 15.00 m-a chemat dupa rezultat (in aceeasi zi). Am fost surprinsa sa vad ca analizele nu te costa nimic, nimeni nu dadea nici un ban. Important e sa ajungi la ea cu o trimitere, dupa care te sfatuiesc sa gasesti ceva timp sa vorbesti cu ea sa veti daca iti propune si altfel de analize.
Vreau sa fac, pt a fi linistita, toate testele de sange si cele genetice, sa elimin posibilele cauze, inainte de a suferi un alt esec. Daca toate ies bune, inseamna ca asa a fost sa fie.

Lau, ma bucur pt vestile bune! Fii optimista, o sa fie bine cu siguranta!

Ninia, fata stirba!

ziua in care am spus DA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fete dragi,

Michelle, imi pare sincer rau ca se intrevad uratzii...daca as putea sa fac ceva sa te ajut as face-o negresit!Imi inchipui ce este in sufletul tau...sunt alaturi de tine!

Ninia, si mie imi este teribil de frica la dentist de asta am si amanat sa merg desi era cazul,dar acum mai astept!Imi pare rau ca ai suferit.

Lau-Meli, ma bucur ca ai venit optimista de la medic!Doamne ajuta sa fie totul bine de acum inainte!

Slimatei, ai o frumusete de fetita,e si normal sa vrei sa stai numai langa ea!

Flavia, tu la cate saptamani de sarcina l-ai simtit prima data pe Davidutzu?Se spune ca la a doua sarcina se simt miscarile mult mai repede decat la prima.Eu sunt in asteptare!

Consi, ma bucur ca esti bine,cel putin fizic dar si asta conteaza foarte mult,e important sa nu ai probleme dupa chiuretaj.
Cred ca am sa ajung si eu la Fundeni sa fac analizele pentru SAFL desi la Medlife au iesit ok dar totusi...Cum ti s-a parut dr?

Alinushca, nu te mai gandi la ce-i rau si incearca sa umbli cat mai putin pe acolo.O sa fie bine,ai sa vezi.

Va pe toate fara exceptie!

Mirela 16w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Slimatei-ma bucur mult ca ai reusit si acum esti fericita!te pup pe tine si fetita scumpa foc!
Consi-s-am incercat sa traiesc o viata"normala"in sensul ca am incercat sa ma bucucr de lucrurile marunte insa am observat ca ma mint singura...e prea mare suferinta asta!ce bine ca te-ai vindecat fizic repede,Doamne ajuta sa fie bine!La bal a fost doarte frumos,m-a simtit ca o printesa.

Mergi la inceput

Irinabobe-ce ti-.a spus doctorul ieri?ti.a spus sa intrerupi anticonceptionalele si ai unda verde la incercat din nou pentru bebe??Sper din suflet ca e asa!
L5845-cat am bucur ca ti-a dat doctorul o raza de speranta ieri!trebuie sa fie bine!acum sa fii cuminte sa iei tratamnetul pentru tiroida si duphastonul!mult succesc in continuare!

Mergi la inceput

Alinuschca-incearca sa gandesti pozitiv,stiu ca frica e enorma si la fiecare semn te sperii dar tine in frau frica si nu o lasa sa te domine,gandeste.te la mititicul din burtika!!totusi daca ai indoieli intreba-ti medicul ce sa faci pana mergi la control!numai bine!!

Mergi la inceput

Ninia81 fata curajoasa.of trei ore?saracuta de tin,imi pare tare rau ca ai suferit acolo la stomatolog,cred ca nu exista persoana care sa nu se gandeasca cu groaza la stomatolog!te pup!

Mergi la inceput

Bluueyes2003-da este foarte greu,luna de luna dezamagirea asta...Dupa ce am pierdut-o pe fetita nu m-am gandit nicioadata ca voi avea probleme cu ramasul tinand cont cat de repede am ramas de doua ori!M-am programat la doctor pe 10 martie ca nu mai pot...o iau razna daca nu raman in curand!
Oau ai atatea saptamani,cat de repede trece timpul,azi maine iti vei simti minunea miscand,un sentiment unic si extraordinar!Sarcina usoara in continuare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

fetelor, am intrat sa incerc sa va dau putin optimism spunandu va despre o prietena care de doi ani nu mai are menstruatie,iar luna asta este gravida in 6 saptamani.

va pup si va doresc sa nu va pierdeti speranta caci dumnezeu face mereu minuni

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Pepsi-draga mea sper sa nu se supere fetele dar eu trebuie sa te laud din nou.Cand vad cata putere ai,cate induri si tu saraca de tine..cred ca nu iti e deloc usor sa vei ca David are alergie la oua,sper sa ii treaca dupa cateva luni,sa nu il tina ani ca atunci cand va creste va fii greu sa urmaresti din nou ce mananca sa nu contina oua si tot asa...Ai doi baietei minunati care sunt si vor fi mandrii sa aiba o mamica ca tine,atat de luptatoare!
Se discuta aici daca le vei spune copilasilor despre fratiorul pierdut...eu le voi spune despre surioara lor draga dar cand vor fi destul de mari ca sa inteleaga.Esti SINGURA care ai avut un cuvant de alinare pentru fiecare intotdeauna,ca ai fost bolnava,ca ai avut timp sau nu,tot ai intrat si ti-a pasat si iti pasa de fiecare dintre noi.ai un suflet foarte mare.Esti de apreciat,din partea mea ai tot respectul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ckristina

fetelor, am intrat sa incerc sa va dau putin optimism spunandu va despre o prietena care de doi ani nu mai are menstruatie,iar luna asta este gravida in 6 saptamani.

va pup si va doresc sa nu va pierdeti speranta caci dumnezeu face mereu minuni

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Multumim pentru optimismul trimis!

Mergi la inceput