Durerea unei pierderi de sarcina (63)
Raspunsuri - Pagina 16
consi_s spune:
Michelle, ma bucur ca ai revenit!
Cum fost la bal? Cum merge proiectul de la servici? Esti ocupata?
Incearca sa lasi tristetea deoparte, stiu ca ea asa de greu... dar uite, vine primavara, e cald, frumos, iesiti, mergeti sa va plimbati, petrece timp cu prietenii, cu sotul, cu familia! Sunt multe lucruri marunte care ne pot face fericiti in viata! Cred ca orice am face noi, destinul nostru este deja hotarat de DD. Si trebuie sa fie unul fericit pentru toata lumea! Numai ca toate la timpul noi, nu noi hotaram ce si cand sa se intample!
Lau, tin pumnii, sper sa vii cu vesti bune dupa vizita de la medic!
ziua in care am spus DA
consi_s spune:
Ninia, Flavia, Mav, C.Myry, oana, Dan_ny, Dana, Mirela, Mamagiuliei, Mariana, Cristina, va pup pe toate. Si bineintels si pe fetele pe care, din graba, nu le-am mentionat aici! Ma gandesc mereu la voi!
Eu am fost azi la Fundeni pt analize la sange. Analiza pt sindromul antifosfolipidic a iesit la limita (0.97, limita era de 1). Deci se pare ca acest motiv posibil al pierderii de sarcina pica... M-a chemat doctorita Uscatescu din nou saptamana viitoare, pt alte analize. Mi-a zis ca in mod normal, din cauza diferitelor anomalii la sangele mamei, se pot pierde sarcini la varsta mai mare sau mai mica. Se pare ca sunt 45 de posibile motive, dar mi-a zis ca unele sunt extrem de rare. Saptamana viitoare o sa-mi mai ia probe pt 5 sau 6 analize.
Am fost si la controlul de dupa chiuretaj, doctorita mea a fost surprinsa, se pare ca totul s-a vindecat f repede, colul e perfect inchis, totul e ok, sangerare n-am avut decat o zi, ma simt f bine. Din punctul asta de vedere toata lauda pt doctorita.
Luni m-am programat si la doctorita Mihalache Florina. Stiti ceva de ea? Incerc sa mai cer o opinie, cu toate ca sunt sigura ca nu voi depista cauza ce a dus la pierderea sarcinilor. Dar macar incerc.
In rest toate bune, viata isi continua drumul,incercam sa ne gandim mai mult la viitor si mai putin la trecut.
ziua in care am spus DA
Idaira spune:
quote:
Originally posted by consi_s
Idaira, tu ce mai faci?
ziua in care am spus DA
Multumesc frumos de intrebare...insa nu pot sa raspund la intrebare pt ca nici eu nu stiu...
Daca inca incerci sa afli o posibila cauza poti citi despre aneuploidia,daca cauza e una genetica.
catty spune:
Buna seara dragele mele,
Ma doare sufletul sa vad atata tristele. Stiu ca orice as zice nu va va putea consola, dar credeti-ma ca in momentul in care veti avea puterea sa lasati la locul lui trecutul, totul se va schimba. Nu am crezut ca voi spune astea vreodata, dar ma uit la noi acum de cand cu Alexuta, am lasat in urma durerea si chinul, avem o alta viata si suntem fericiti. Am vrut sa uitam cei 5 ani negrii din viata noastra si in cea mai mare parte am reusit. Nu pot sa neg insa ca uneori ma gandesc ca poate in timp voi mai incerca macar 1 data, dar atunci cand va veni vremea voi analiza totul f bine pt ca riscurile in cazul meu sunt mult prea mari.
Mi-e uneori greu sa intru la voi si sa va vad cum suferiti, iar eu acum sunt linistita. As vrea sa va dau macar putin din ceea ce simt eu ca sa va gasiti alinarea si forta de a merge mai departe indiferent de ce aduce ziua de maine.
Sper din tot sufletul ca nu v-am suparat cu ceea ce am scris si astept sa citesc numai vesti bune si roz
Pupici tuturor si DD sa va auda rugaciunile si sa vi le implineasca cat mai repede
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
alinushca spune:
Pff! Nu stiu cum sa va zic. Sunt foarte ingrijorata. Tot punandu-mi Utrogestan de atata vreme am observat si pozitia colului. La inceput era foarte sus si inchis cum si trebuie sa fie. De cand tusesc ca un caine de ma dor plamanii s-au schimbat lucrurile pe acolo iar acum este de-a dreptul foarte jos si deschis.
Imi este frica, nu stiu ce se poate intampla. Programare la medic am abia luni seara...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
Ninia81 spune:
Neata, dragele mele!
Tin sa va anunt ca am fost la stomatolog...si sunt terminata!Am scos 5 masele, adik resturi....am stat pe scaun 3 ore....va pup. Sunt finish...nici nu vad tastele!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
irinabobe spune:
slimatei
. ma bucur ca ai mai venit pe la noi. cum te mai simti? esti mai bine acum? sa stii ca este superba piticuta ta roz.![]()
Lau ce ai facut la dr?
alinushca nu te mai gandi la prostii ca o sa faci un bebe deprimat si speriat.![]()
Ninia imi pare rau ca ti-ai pierdut maselele dar las ca vine Zana maseluta sa te faca bine.
jasmine30 spune:
Consi_s cine ti-a dat trimitere la Fundeni? Medicul de familie cumva? Ai asteptat mult la dna Uscatescu - cam pe la ce ora te-ai dus acolo? Ce analize mai faci ca eu chiar nu mai stiu...
L5845 spune:
am revenit, de data asta, cu o mica raza de soare. Dar sa va spun despre ce e vorba. Am fost aseara la medic, la endocrinolog si dupa lungi discutii si analizare a tratamentelor, analizelor si investigatiilor, a concluzionat ca : pentru tiroida, trebuie sa iau ca tratament de intretinere, Euthyrox de acum inainte, mereu. Avand in vedere ca la mine era suspiciune de menopauza precoce, mi-a zis ca atata timp cat sub efectul tratamentului vine CM, asta e semn ca ovarele nu si-au incetat activitatea (asa cum e la menopauza) ci doar "dorm" si trebuie trezite. Deci, un mic pas, dar e pas. Momentan, o sa continui cu Euthyrox per sempre, si o sa iau o tura de Duphaston, sa-mi vina CM, dupa care ma voi prezenta din nou la dansul, sa fie el sigur ca a venit CM si sa vedem ce e de facut dupa aceea. Sa speram ca sa nu dureze mult si sa vina si minunea. Acum ca am vestea asta, ma simt mult mai bine si mai optimista decat de obicei. Doamne Ajuta! sa fie bine la toata lumea.

Ma pun sa citesc din urma, ca am ramas cu cateva restante
.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!