Durerea unei pierderi de sarcina (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Marianna-offf imi pare rau ca suferi atat,te inteleg atat de bine,e atat de greu de acceptat ceea ce s.a intamplat,daca nu chiar imposibil...multa putere draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

va pup pe toate, dragele mele, de o mie de ori!
FELICITARI GRAVIDUTELOR!!! Ma rog pentru voi!
FELICITARI MIHA pentru depunerea dosarului!
Imi pare rau ca nu am net acasa, imi e dor de voi, as vrea sa va alin mereu suferinta si sper mereu ca, de fapt, nu mai e nevoie de alinare ca se intampla minunea.ma rog mereu pentru voi, fiecare in parte... cu toate ca am bebelul in fata ochilor, deseori ma pierd si eu in amintiri... ma gandeam eu anul trecut in martie cand am pierdut a doua sarcina ca anul acesta sa am un copilas sanatos in brate?... sincer,nu. si mai mereu imi spuneam ca speranta moare ultima... cred ca, de multe ori, dispare prima. si tare greu ne-o recapatam. eu mi-am recapatat-o acum cateva saptamani,cand dr mi-a spus ca bebe se poate naste oricand ca nu vor mai fi probleme. fete scumpe, e greu, sunt alaturi de voi, chiar daca ajung greu de tot sa vorbesc cu voi, ma gandesc mereu, ma intreb tot timpul ce faceti, daca va este bine. va pup si va imbratisez cu muuuuuuuuuuuult drag.
Flavia, imi pare rau pentru Davidut, insa ma bucur ca e mai usoara alergia.
Michelle, mi-era asa dor de tine!
scumpelor,nu va numesc, va pup pe toate, mai raman putin pe aici

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Teo2rina-ma bucur ca ai avut o nastere usoara1si iti multumesc ca inca te mai gandesti la noi,ca nu ne.-ai uitat,stiu stiu ca ai vrea sa alini suferinta fiecareia dar nu se poate...te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Buna fetelor.La mine deja simptome de cm,pete maronii deci in curand din nou ziua 1...oare pana cand??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Teo, pt o mamica curajoasa si fericita! Cand ne pui poze?
Michelle, sa iti treaca supararea pe barza asta! Cat despre stomatolog...lasa ca nu mor eu din asta!Incerc sa imi fac curaj, dar sincer...numar orele pana diseara...

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Teo, esti pentru mine exemplul cel mai bun ca se poate sa pierzi si 2 sarcini si sa ai totusi un bb sanatos. Esti draguta sa imi spui la cate saptamani ai pierdut cele 2 sarcini? Dupa pierderea lor ce analize ai facut, au facut vreun tratament sa ramai insarcinata, ai facut amniocenteza? Iarta-ma ca iti pun atatea intrebari insa chiar vreau sa aflu din experientele fetelor care au pierdut 2 sarcini si care au reusit. Cred ca tu esti printre putinele fericite care au dus pana la urma sarcina la bun sfarsit cu bb sanatos dupa primele 2 sarcini pierdute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ninia, anul asta mergem si noi la o cura de mare, poate ajuta si la noi. bafta la dentist, am ris la faza cu testamentul

alexa, nu eram sigura, ptr ca am dat pe tiker dar nu pot sa-l deschid, apoi am citit la aspirante despre tine si nu eram sigura, retrag ce am spus, sa vii cu vestea buna cit mai curind

teo, draga mea, povesteste cum e viata cu bebe mic?ce ma bucur ptr tine. merci ptr david, o sa treaca

mariana, sint alaturi de tine

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

pe noi nu ne-a bagat nimeni in seama...

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Stefania, ti-am admirat comoara, e asa de frumoasa... Sunt sigura ca esti fericita! Te-ai acomodat bine cu statutul de mamica?

ziua in care am spus DA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Laura-Ioana, felicitari pt micuta botezata! Imi imaginez cat a fost de emotionat... Cum esti? Apuci sa dormi noaptea?

Irlandeza, si tu ai o papusica!

Numai copii frumosi la noi! Teo, asteptam si poza voinicului tau!

ziua in care am spus DA

Mergi la inceput