Durerea unei pierderi de sarcina (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

L58, lunea viitoare merg. Cu incredere.

Michelle, Ale nu cred ca a mai intrat deloc deloc pe forum de muuuuulta vreme. Ultima data cand m-am uitat la profilul ei nu scria nimic... sper ca e bine gravidutza!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

....Luna asta vin ...

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

alinushca, cica e pe fond genetic, desi nici eu nici sotul nu avem alergii, dar are tatal meu, acuma eu tare cred ca de la toate porcariile ce se baga in mincarea asta nesanatoasa.....noroc ca mai si trec alergiile astea, ai grija de tine

brigita, am sa te trec deseara cind am mai mult timp pe lista, daca nu o face nimeni pina atunci

alexa, felicitari din suflet ptr cei trei bebei, da-ne mai multe detalii

am pus poze noi cu ale mele comori cine vrea! POZE NOI

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Flavia, am citit ca cel mic are alergie la oua. Sa stii ca si eu am avut pana la varsta de 9 ani. Nu am putut manca sub nicio forma oua. la recomandarea cuiva am mers la Baile Olanesti, unde am baut 3 feluri de apa pe zi...si supriza, acum nu mai am nimic. dar...pot sa iti spun ca nici acum nu ma omor cu mancatul de oua. Am tot timpul o sila cand gatesc ceva si trebuie sa pun ou...Cred ca e psihica treaba. Nu stiu ce sa iti zic sa ii dai...medicii stiu mai bine, dar eu m-am vindecat pe cale naturala...a fost extraordinara acea cura cu apa de la Olanesti.Sanatate multa piticilor!
Brigita,
Michelle, lasa ca o sa vina barza aia si la tine!Chiar daca vine ea mai jumulita, dar vine! Tu o sa-i rupi ultimele pene! dar sa imi lasi si mie pt la anul!
Almiona, felicitari!
L58, tin pumnii sa fie bine la medic maine!
Alinush, nu mai interpreta tu visele alea! daca ai sti cate prostii visez eu....Bebe sta bine acolo, unde e, si nu il zgaltai tu cu tusea...Nu iti mai face griji degeaba!

Eu fetelor, sunt foarte daramata...maine am vizita la stomatolog! Cik trebuie sa imi scoata niste resturi irecuperabile!Tineti-mi pumnii sa mai va pot scrie si nu ma termine dl. macelar....ce ziceti ar trebui deja sa imi scriu testamentul? L-am cam stresat cu intrebari...si apoi mi-am cerut scuze. stiti ce mi-a zis? Lasa ca acum m-ai stresat tu, de acum incolo te voi stresa eu...E clar nebun...dar mai nebuna sunt eu ca ma las pe mainile lui!
Hai ca sper sa mai pot fi cu voi si maine...daca nu cumva vin cu o falca in cer si una in pamant!
Va pup si va doresc somn linistit!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Alexa, ce mai faci? Ai iesit la vanatoare ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna! cred ca ma uita lumea... de cand nu mai dau nici un semn de viata... dar efectiv nu mai gasesc timp si pt. mine(in sensul pt. placerile de prima).. tot timpul e dedicat ei..nu-i ca imi pare rau.. Doamne fereste... cateodata am impresia ca o plictisesc eu.. dar nu-mi vine sa o las nici macar o clipa singura stiu ca o invat rau.. caci ea nici macar nu mi-o cere... doar ca nu-mi pot eu dezlipi ochi.. si daca merg sa mai fac cate ceva prin casa..o fac doar cand doarme.. si tot am impresia ca nu i-am dat destula atentie in ziua respectiva.. asta nu mai stiu de ce..
in rest suntem bine... crestem...

va trimitem cate un pupic... si va uram o zi buna si cu oki sa se prinda...
multi ici

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Pepsi...aia 3 bebe ,mici si negri...sunt un plan de
viitor... ....sub ei am ,momentan, un ticker..

Alinushhhhh....ce face fata???...... ssssst.....

....Luna asta vin ...

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna, tuturor!
Am lipsit vreo cateva zile , dar m-a, intors aici, tot cu durere in suflet.Aveti dreptate, oricat am incerca, durerea nu va disparea nicicum, ci va ramane in suflet bine ascunsa.recunosc ca nu voi putea niciodata sa uit,n-am cum.Baietelul meu vorbeste mereu despre surioara lui plecata la ingeri.Daca ar fi trait...
Ma gandesc mereu la ea, ma rog si aprin o lumanare pentru sufletelul ei nevinovat, ce n-a vazut lumina zilei...
Uneori e ca un vis, parca nu pot sa cred ca s-a intamplat asa...De multe ori ma trezesc dimineata si-mi pun mana pe burta in speranta ca e inca acolo si ca va urma s-o nasc.Dar nu e asa si va trebui sa port cu mine toata viata adevarul crunt, ca am ,,pierdut" o fetita.
Mi-ar fi placut sa particip si eu la miscarea Biancai Brad, pe 9 martie, dar nu pot ajunge la Bucuresti si nu sunt atat de puternica sa initiez eu o astfel de miscare la Piatra Neamt.Asa ca , voi aprinde intacere o lumanare pentru ingerasul meu.
Jojo,iti multumim pentru incurajari, dar chiar daca Dumnezeu ne va mai darui un copil, nu cred ca va umple locul pustiu din suflet...
Michelle, ma bucur ca ai revenit printre noi!Nu cred ca pot gasi acum cuvinte potrivite.Iti inteleg durerea si sunt alaturi de tine in continuare.
Meda,
Mav, Maryb,Mony,va pup
Va imbratisez pe toate si va sunt alaturi!
Laura Ioana,vei fi mereu un exemplu bun pentru toate!

Mariaanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ninia81-of sa vina la mine barza asta ca vad ca tot ma ocoleste ca iti las si tie pentru cand iti doresti!!Of imi pare rau ca mergi la stomatolog,fi tare!!si sa vii sa ne spui ca ai scapat.
Alinushka-si eu am tot cautat-o pe Ale dar nu am gasit nimik,sper ca si eu ca tine ca e gravidutza si ca e bine!
Cristina-ana-ce mai faci?ce face micutul tau Eric?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Alexa1983-trei??? detalii te rog detalii!

Mergi la inceput