Durerea unei pierderi de sarcina (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Sper sa nu va supere mesajele mele triste dar imi permit sa scriu ceea ce simt...cel putin aici sa ma descarc si eu,sa scriu ceea ce simt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristina26, aseara l am mai plans o data pe Paul Foarte frumos, foarte trist montajul, a fost si va ramane o minune in viata ta, a celor care il iubesc si se roaga pentru sufletul lui de inger.
Michelle, de cate ori iti vad scrisul albastru imi inchipui ca ne anunti vestea. Vestea cea mare. Care se va intampla, sunt foarte sigura. Te am visat alaltaieri si exact asa, intrai pe forum si ai scris doar atat II.
Poate ziceti ca sunt nebuna, dar atat de mult imi doresc sa aveti fiecare visul implinit, ca as face orice pentru ca sa fiu sigura ca se va intampla.
Imi cer scuze daca deranjez ca va scriu, dar imi sunteti atat de dragi, toate.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

mamagiuliei foarte frumos din partea ta ca intri si ne scrii si te preocupi pt noi .Cind am scris la subiectul ala de Depresia cuzata de infertilitate,mi-am dat seama cite fete de frica sau alte prejudecati nici macar nu deschid topicul nostru,il ocolesc ...

Aaaaaaaaaaa,iar Giulia e ceva de neimaginat de cit de frumoasa e...sa n-o deochi,nu sint eu genul,dar stiu ca asa se spune!M-am tot uitat la ea si nu-mi venea sa inchid pagina.
Va fiti sanatosi toti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Idaira, eu va citesc de la inceput, tin galeria pt toate voi, dar nu scriu pt ca nu vreau sa deranjez. Poate unele ma considera "intrusa", ca n am nicio legatura cu voi, dar sunt mereu alaturi de voi in rugaciunile mele. Pt ca DD nu poate sa nu trimita aici multi copii sanatosi , pur si simplu nu se poate sa nu aveti fiecare copilasii doriti si asteptati si iubiti.
Si pe langa asta, am invatat foarte multe de la voi toate, cu ajutorul vostru am reusit sa mi ajut o prietena draga care a suferit si ea, o pierdere.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by L5845
cristina26 am vazut si eu filmuletul, cred ca ti-am mai spus asta si atunci cand o sa fie momentul, probabil ca o sa-i spui si Ingridutei, sa stie ca are un fratior care o priveste si o ocroteste de acolo de sus. Fiecare stie si face asa cum crede ca e bine, cand e vorba de copilasi care nu mai sunt, oricum amintirea ramane, nu se poate sterge.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Ingrid o sa stie de Paul de mica, am poze cu amandoi peste tot in casa. Amandoi sunt copii mei.
Pupici

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Michelle ma bucur ca te-ai reintors pe forum.............era ciudat sa intru si sa nu vad nici un mesaj scris de tine..................
sper sa iti revii din depresie si ma rog in fiecare seara sa vina bebe mult dorit.
chiar daca tu nu mai esti asa optimista, sa stii ca aici pe forum la subiectul acesta sunt foarte multe fete care se roaga pt. tine.
si rugaciunile facute pentru altcineva in afara de tine sunt mult mai repede ascultate si mult mai puternice.
asa ca nu poti renunta pentru ca nu te vom lasa noi..........
multi de la mine si de la fetita mea .............sper sa ajunga pana la tine...............
Flavia, Irlandeza, Laura, Liana si toate fetele va pe toate!!!!!!!!!!!!

ROXANA+16 de Bianca Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

lau, asa e o sa dam noi de cap, si cu asa un bici, sigur fuge ea, merci mult draga mea

michelle, imi era tare dor de tine, jumulim barza aia mama ei

alinushca, am inteles ce vrei sa zici, dar sa stii ca altfel gindesti cind te suna la servici si-ti spun ca al tau copil a fost dus la urgente in soc anafilactic, si nu mai respira, e grav, cind ai alergii cu care poti trai e ok, la dominic dupa ce a scazut alergia a fost ok, asa va fi si la david ptr ca el nu are o alergie asa grava ca si a lui dominic. nici eu nu mi-am indopat copii cu antihistaminice, dar daca a intrat in contact din greseala i-am dat ca nu era sa-l las sa moara. e stresant pina prin saptamina 12, apoi respiri mai usurata, incearca sa te relaxezi cit poti

mirelush, merci mult draga mea

irlandeza, merci mult

mama giuliei, pe mine una nu ma deranjeaza deloc ca tu intri pe aici, uite pe lista este si nana si lau, care nu au pierdut niciuna sarcini, si sint fete cu suflet mare si au vrut sa faca parte din grupul nostru, deci sigur nu deranjezi pe nimeni

brigita, felicitari ptr adoptie, bafta sa-l convingi pe sot

roxana, am incercat sa-ti schimb in lista baiatul cu fetita dar nu pot in mozila nu stiu de ce

despre ale, nu mai stiu nimic nici eu, si am incercat sa caut contul ei pe dc si nici nu l=am gasit, poate s-a retras de tot?

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

O mica rugaminte daca se poate ma puteti trece si pe mine pe listuta? Datele ar fii 30 s. 29. 02. 2000- dezlipire de placenta, 04.03.2000 ROBERT plecat la ingerasi, acum TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004) si va

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Eu ma gandesc mereu la voi, chiar daca scriu mai rar! Imi pare rau cand sunteti triste si ma bucur cand aveti vesti bune! Imi sunteti tare dragi!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by Pepsi

alinushca, am inteles ce vrei sa zici, dar sa stii ca altfel gindesti cind te suna la servici si-ti spun ca al tau copil a fost dus la urgente in soc anafilactic, si nu mai respira, e grav, cind ai alergii cu care poti trai e ok, la dominic dupa ce a scazut alergia a fost ok, asa va fi si la david ptr ca el nu are o alergie asa grava ca si a lui dominic. nici eu nu mi-am indopat copii cu antihistaminice, dar daca a intrat in contact din greseala i-am dat ca nu era sa-l las sa moara. e stresant pina prin saptamina 12, apoi respiri mai usurata, incearca sa te relaxezi cit poti

Pai detaliile astea nu le-am stiut. Asa da, este greu. Dar cum se face ca au amandoi aceste alergii puternice? Exista vreo explicatie? Seara buna!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput