Durerea unei pierderi de sarcina (63)
Raspunsuri - Pagina 12
Michelle81 spune:
Maryb-mii de scuze!!!acum am vazut!felicitarile mele din tot sufletul(scuze inca o data de intarziere)!sa ai o sarcina usoara si un bebik sanatos!!
FELICITARI!!!!
maryb spune:
michelle81, draga mea....nu trebuie sa-ti ceri scuze, stai linistita.
Iti doresc din suflet sa vina si la tine din nou o minune de la Dumnezeu si sa ramai insarcinata.
de la mine si
de la bebe.
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by miha74
Dragele mele,
m-am tot chinuit sa intru astazi...dar nu am gasit timpul necesar.
Am vrut sa impartasesc cu voi, bucuria zilei de astazi: AM DEPUS DOSARUL DE ADOPTIE!
Chiar ii spuneam la al meu sot ca ar putea echivala momentul...cu cele II liniute atat de mult asteptate.
Felicitari, sper sa mearga repede adoptia. Si de ce nu, sa apara si cele II liniute. N-ar fi frumos ?!
Am facut cateva poze la un studio, vedeti si voi, sunt doar de incercala . Poate lucesc putin , ca nu am avut scaner.http://good-times.webshots.com/photo/2664107500102887153LQLKJx
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008
irlandeza spune:
Almiona, felicitari pt. testul pozitiv.
Cristina, pt. ingerasul Paul

Poze de tot felul
irlandeza spune:
Michelle, bine ai revenit, si nu dispera, si maine e o zi.Si poate fi chiar ziua ta.Doamne ajuta.
Pepsi, ce mare e flacaul tau, cel mic, 8 luni.....E nasol ca are alergie la ou, dar bine ca nu are la mai multe alimente.
Baby, ce mare e sarcina, sa aduci pe lume o fetita sanatoasa si cuminte.
Poze de tot felul
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Ninia81-din pacate vad ca berzele tot fug de mine...
Acusi vine primavara, si o sa vina f. multe berze, cate una pt. fiecare .
Poze de tot felul
irlandeza spune:
Vad ca monopolizez toata pagina asta.Hai ca mai las si pe altii sa scrie, noi mergem la plimbare ca e soare si cald.
Poze de tot felul
brigita spune:
MICHELLE scumpa, nu asta am vrut sa spun cu "nu e momentul"
Sunt ferm convinsa ca va doriti din tot sufletul un copilas,cat mai curand posibil, nici n-as putea sa ma indoiesc de asta! Dar vezi tu, uneori din pacate nu depinde numai de noi! Uneori viata e crunta, dura..... primim lovituri la care nu ne asteptam, dar trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe! Eu asa simt ca prea multa durere(e si normal), prea mult stres s-a adunat in tine. Luna de luna vederea unui test negativ , e prea mult ptr. tine, dar cu toate astea te ridici si incerci din nou! Vezi ca esti o fata puternica?! Pana la urma vei fii mamica,intr-un fel sau altul , important e sa mergi inainte, sa-ti urmarest visul! Nu stiu daca ai citit , visul meu a fost sa am trei copilasi, si ptr. a vedea visul implinit nu am alta cale, cred ca vom adopta unul! Eu m-am hotarat deja , ramane ca si sotul sa ia o decizie. Ei dar asta e alta poveste! Incearca sa pui deoparte testele, ia o pauza, incearca sa nu te mai gandesti tot timpul la asta, si ai sa vezi minunea se va intampla cand te astepti mai putin!
si sper ca nu te-am suparat cu randurile mele, departe de mine ideea. Asa te vreau L5845 , optimista, si cu riscul de a fii acuzata de plagiat , ia sa ne punem toate palariile mov, roz, de care o fii!........si, barza aia mai are pene(mi-a placut idea)
?
BRIGITA mami de
TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
Michelle81 spune:
Brigita-nu am folosit nici un test luna asta si nici nu m-am gandit si nici in lunile trecute nu am calculat nimik si tot nu s-a intamplat minunea...eu nu mai am putere..nu sufar destul dupa micuta noastra?acum trebuie sa ma chinui si sa suport si dezamagirea asta luan de luna!e mult prea mult pt mine...
Michelle81 spune:
Irlandeza-e cazul sa disper dupa atatea luni...nu iti cer sa ma intelegi pentru ca nu ai cum...situatia asta ma depaseste,e mult prea greu...