Durerea unei pierderi de sarcina (63)
Raspunsuri - Pagina 11
L5845 spune:
Flavia off, iar alergie? O sa scot un bici mare
sa te ajut sa alungi alergiile astea nenorocite. De data asta, sper sa nu mai tina alergia asta mult, sa nu treci din nou si cu David prin ce ai trecut cu Dominic si data viitoare cand mergeti la control, sa nu mai fie nici urma de alergie.
cristina26 am vazut si eu filmuletul, cred ca ti-am mai spus asta si atunci cand o sa fie momentul, probabil ca o sa-i spui si Ingridutei, sa stie ca are un fratior care o priveste si o ocroteste de acolo de sus. Fiecare stie si face asa cum crede ca e bine, cand e vorba de copilasi care nu mai sunt, oricum amintirea ramane, nu se poate sterge.
alinushca tin pumnii sa fie bine iar visele tale sa fie doar vise, nimic sa nu fie real, iar bebele o sa fie bine, nu-ti mai fa ganduri negre, capul sus, chiar daca frica nu-ti da pace. Cand mergi la echo iar?
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Michelle81 spune:
Brigita-am ajuns sa spun asta pentru ca asa simt...dupa doua dezamagiri si acum dupa atatea luni de incercari fara rezultat nu pot sa spun altfel...Iar faza ca "poate ca inca nu e momentul"nu o cred,pentru ca sunt casatorita,ne dorim un copilas din toata inima,avem multa dragoste de oferit unui copilas si avem toate conditiile deci de ce sa nu fie inca momentul?dar la alea care aduc acopii pe lume si ii omoara e momentul???deci faza asta iese din discutie!multumesc pentru mesaj!
L5845 spune:
oana
fata optimista, ce mai faci?
medamaya bine ati facut ca v-ati relaxat, te asteptam cu vesti despre ce faci si normal, cu vesti bune.
monysorescu ce frumos, normal ca ti-e drag cand il simti, abia astept sa vina momentul sa simt si eu asta si nu doar eu, toate de aici.
pe burticutza.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Michelle81 spune:
Mav-imi pare tare rau ca nu esti pre bine,totusi daca vrei sa te descarci sa vorbesti despre ce te framanta stii unde ma gasesti!
Michelle81 spune:
L5845-multumesc pentru cuvintele frumoase!tu ce mai faci?cred ca ai emotii pentru ziua de maine!bafta multa!
LauraIoana-felicitari pentru crestinica mica!!!!
L5845 spune:
Mirela normal ca va tin la curent, cu cine sa povestesc daca nu cu voi? 
Michelle asa e, am emotii si abia astept ziua de maine.
brigita ai mare dreptate, trebuie sa fim optimiste, sa nu ne pierdem speranta si increderea ca pana la urma o sa avem si noi implinirea visului de a fi
.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!
Michelle81 spune:
Jojomiha,irlandeza-aveti niste fetite scumpe foc,sa va traiasca si sa fie intotdeauna sanatoase sa va aduca numai bucurii!ma bucur sa vad ca ati reusit si ca dupa atata suferinta sunteti FERICITE!
maryb spune:
michelle81, da' pe mine nu ma feliciti ?
....uite un
mare de la mine ca sa vezi ca eu nu sunt suparata, ci doar am glumit putin, sper sa nu te superi.
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu