Durerea unei pierderi de sarcina (63)
Raspunsuri - Pagina 10
Michelle81 spune:
L5845-iti tin pumnii maine,sa vii cu vesti bune,sa ne spui ce iti spune medicul(sper ca numai de bine)!
Bluueyes-oau 15 saptamani!!Felicitarile mele!!Of Mirela dar pana cand ne incearca Dumnezeu?Sunt doar un om nu am puteri suparanaturale,nu mai pot indura atata durere....
Michelle81 spune:
Medamaya1-imi pare tare rau ca ai cazut,sper ca nu doare spatele!Of nu stiu ce sa spun...daca chiar va rasari si la noi soarele nu stiu...
Michelle81 spune:
Christy74-imi pare tare rau ca ai avut probleme sper ca acum esti mult mai bine si tu si micuta din burtika!!
Teo2rina-felicitari pentru micutul tau baietel sanatos Mihnea

!!!Sa iti aduca numai si numai bucurii!!!
Michelle81 spune:
Oana_oana26-of draga mea e greu sa mai tin capul sus dupa atatea dezamagiri...e foarte greu...
Michelle81 spune:
Jojo-miha-daca ai stii de cate ori mi-am imaginat ca intru pe forul si cu lacrimi in ochi va dau vestea cea mare dar din pacate asa cum mi-.am imaginat ca imi voi tine fetita santoasa in brate...vor ramane doar un vis se pare...
brigita spune:
MICHELLE te rog din suflet nu spune asta .....ca va ramane un vis ,poate. Scuze , eu scriu ft. rar , dar citind nu m-am putut abtine! Nu ai voie sa spui, sa gandesti asa ceva! Sigur visul se va implini, poate nu acum e momentul , dar asa simt ca pana la urma vei tine in brate copilasul mult dorit! Sa nu uiti asta , si cand vei fii mamica fericita , sa-ti aduci aminte de vorbele mele! Nu renunta la visul tau, gaseste de undeva puterea sa mergi mai departe
ptr. ca merita! te
adica va
pe toate
BRIGITA mami de
TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
mav spune:
Fetelor, sunt cu sufletul si cu ochii pe voi, chiar daca nu scriu! Am o perioada dificila... si nu ma pot exprima in public! E tare greu, dar o sa treaca! Dupa furtuna iese soarele!
Am vrut sa stiti ca nu v-am parasit si ma gandesc cu drag la voi toate!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
L5845 spune:
In sfarsit Michelle, bine ai revenit !
Chiar daca inca nu e bebe si esti tot trista, ma bucur mult ca ai revenit aici, de fapt speram ca pauza luata sa nu fie asa lunga, si sa revii cat mai curand aici. Inca o data, bine ai revenit! 
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
mav iti tinem pumnii sa treci mai repede de perioada asta ingrata prin care treci, stiu ca esti puternica si o sa fie totul bine. Te asteptam aici, ori de cate ori ai timp si rabdare sa mai scrii de tine.

irlandeza
pentru papusica zambareata, acusi o sa rada cu gurita pana la urechi si din tot sufletul, atunci sa vezi bucurie.
jojo-miha sa speram ca toate, fara nici o exceptie, o sa cunoastem cat mai curand marea bucurie, care va sterge mult de tot din durerea asteptarii si din cea a neimplinirilor de pana acum.
si pentru minunea ta.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!