Durerea unei pierderi de sarcina (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Flavia stiu draga mea ca tu ai suferit si suferi sarcini care ai pierdut-o. Pupici si la baietii tai frumosi.
Michelle offfff, imi pare atat de rau. Da-mi te rog un buzz, ca as vrea sa vorbesc cu tine. Doar daca nu iti cer prea mult
Eu nu stiu daca ii voi spune lui Ingrid ca am pierdut primele doua soarcini, doar cand v-a fi mai mare. Nu ma intelegeti gresit, m-a durut cand le-am pierdut. Dar nici nu se poate compara cu suferinta pe care o simt pentru pierderea lui Paul.
Eu cred ca sunt oameni si oameni, nu putem sa condamnam pe nimeni pentru felul in care gandeste in ceea ce priveste acest subiect delicat. Sly are un coleg de munca/prieten a carui nevasta a avut un frate mai mare care a murit tot asa din cauza unui defect cromozial cand era foarte mic. Parintii au decis sa nu ii spuna fetitei lor nimic, doar dupa ce aceasta s-a casatorit si a avut copiii ei. Mie mi s-a parut ciudata deciza lor, dar toti reactionam diferit. Ceea ce stiu sigur este ca pe toti ne doare cand ne moare un copil, sau pierdem o sarcina mult dorita.
Va pup pe toate si ma duc si eu sa ma culc.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristina26, am vazut filmuletul, Paul, a simtit ca l=ati iubit atit de mult, si in scurta lui viata pe pamint a fost fericit, acum el este ingeras si vegheaza asupra surioarei lui.a fost un copil minunat si acuma ai o fetita minunata.stii, cind m-am uitat la filmul cu paul m-am gindit ca nu as fi avut taria sa-mi ingrop copilul daca atit de tare si intens am trait o pierdere de sarcina. ma bucur din suflet ptr tine ca o ai pe ingrid, micuta printesa!

jojo, ce mare s-a facut frumoasa mica! imi place poza cu rata! fiecare decide ce vrea, in general in romania inca se mai banalizeaza aceste pierderi, de aceea bianca brad face ce face....eu m-am gindit ca le voi zice la baieti despre pierderea mea, dar apoi m-am gindit ca daca david se va gindi vreodata ca daca eu duceam pina la capat sarcina aceea el nu mai era......asa ca nu stiu, la inceput vroiam sa stie si ei de bebe pierdut cind vor fi mari si vor intelege, dar apoi m-am gindit la david.....eu stiu ca am aflat ca mama mea dupa fratele meu a facut un avort, si de atunci m-am tot gindit ca puteam fi eu acel avort......si in ziua de azi sa nu mai fiu....of, poate gresesc, ....nu stiu

michelle, atit de tare ma bucur ca ai scris, e tare greu cind suferi singura, desi inainte spuneam ca e bine sa nu scrii, acuma am vazut ce ti-e mai bine cind scri aici.mi-a fost tare dor de tine, cautam mesajele albastre....

lau, laura si brigita merci mult de felicitari fetelor, la fel si voua va doresc, multi ani inainte alaturi de sotii vostrii iubiti!

laura, felicitari ptr mica crestina, sa ne pui poze, vad ca inca nu a modificat nimeni in lista, am s-o fac eu.azi ma gindeam la tine

almiona, felicitari ptr II, tinem pumnii sa fie bine la medic, sarcina usoara si bebe sanatos in brate

irlandeza, am admirat micuta zimbareata, o frumoasa, ce trece timpul, parca ieri ai nascut.....ce sa zic ca david a facut 8 luni....cind a trecut timpul?

sint tare trista, adica nu ar trebui azi, stiu, dar am fost la teste de alergie cu david, si este si el alergic!..........dar nu la lapte ci la ou, asta e partea buna macar, ca nu are o alergie violenta, ca cea a lui dominic, ci una usoara, care eu sint convinsa ca va trece. pina una alta nu e voie nimic din ou, nici un produs cu ou, in 3 luni ii facem teste din nou.asta e viata mergem inainte, am doi copii minunati(doar sint ai mei), david atita ride, e un copil vesel, dominic e tare destept(azi cind am mers la medic cu david el a ramas la prietena mea si mi-a zis sa-l sun daca plinge david sa-mi zica ce sa fac....)de fiecare data cind merg la magazin david ajunge in brate la cineva, atita intinde din minute daca cineva ii vorbeste....de se trezeste la o baba in brate, dominic mi-au zis la gradi ca e un inger de cuminte ce e(acasa nu e chiar asa....) adica va zic toate astea ca desi ne-am confruntat si ne confruntam cu alergiile astea nenorocite sintem mai tari ca ele si o sa le invingem!

va pup tare fetelor

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

quote:
Originally posted by cristina26

I-am facut un filmulet lui Paul aici:
http://uk.youtube.com/watch?v=rxEtzh5AwvM
VIZIONARE INTERZISA GRAVIDUTELOR
Stiu ca e greu sa astepti in fiecare luna sa vezi daca ai ramas gravida sa vezi ca nu ai ramas si sa incerci sa te bucuri pentru cele care au avut norocul sa ramana. Dar nu conteaza cati copii veti avea, nu conteaza cat de fericite veti deveni, in inimca voastra va fi mereu acea umbra de tristete. Nu stiu daca este asa si pentru cele care au pierdut sarcini mici, dar sunt sigura ca pentru cele care si-au vazut copilul mort asa este, sau cele care au incercat mult timp si din greu sa ramana si au pierdut... e trist si greu dar nu veti putea trece peste aceste incercari singure... de aceea suntem aici, sa va incurajam, sa plangem si sa radem impreuna.
Va pup dulce pe toate
Cristina

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

vai Doamne cata durere in sufletul tau! foarte frumos filmuletul, extraordinar.
un pupic si numai bine , unde anume in state?

http://tt.lilypie.com/E1jtm6.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

quote:
Originally posted by cristina26

I-am facut un filmulet lui Paul aici:
http://uk.youtube.com/watch?v=rxEtzh5AwvM
VIZIONARE INTERZISA GRAVIDUTELOR
Stiu ca e greu sa astepti in fiecare luna sa vezi daca ai ramas gravida sa vezi ca nu ai ramas si sa incerci sa te bucuri pentru cele care au avut norocul sa ramana. Dar nu conteaza cati copii veti avea, nu conteaza cat de fericite veti deveni, in inimca voastra va fi mereu acea umbra de tristete. Nu stiu daca este asa si pentru cele care au pierdut sarcini mici, dar sunt sigura ca pentru cele care si-au vazut copilul mort asa este, sau cele care au incercat mult timp si din greu sa ramana si au pierdut... e trist si greu dar nu veti putea trece peste aceste incercari singure... de aceea suntem aici, sa va incurajam, sa plangem si sa radem impreuna.
Va pup dulce pe toate
Cristina

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

si inca ceva, DD a avut grija sa iti dea familia mult dorita, ai o familie foarte frumoasa.
felicitari ca ai avut taria sa treci peste incercarile vietii!

http://tt.lilypie.com/E1jtm6.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

In ordine:

almiona felicitari! si sper sa te poti bucura in scurta vreme ca ai trecut cu bine peste primele 14 saptamani. si eu atarn doar de gandul asta si atunci de aia iti zic. te astept la odiseea de noiembrie-decembrie ca eu bag nasu si pe acolo. Doamne ajuta sa fie bine de data asta!

Michelle eram sigura ca nu o sa stai departe cand s-au discutat lucruri atat de profunde si de bune pentru suflet zilele astea. sper sa ramai pe aici ca grupul nu e la fel fara tine! au fost multe vesti bune in ultima vreme (mai multe decat rele) asa ca poate e cu noroc perioada!

Flavia mie alergiile nu mi se par asa ceva mare barndza de ce zic asta? Eu traiesc de cand ma stiu cu alergii destul de puternice la: grasimi, alcool, cofeina si polen. Adica tot ce e bun in viatza. Cand consum putin mai multa smantana spre exemplu mi se inroseste toata fatza... mai am uneori pete pe corp. Nasul infundat grav de 2 ori pe an cand cu plopii si mai spre toamna... teoretic asa extrem de neplacut... dar eu sunt obisnuita asa si nu protestez... Stiu ca nu am cum sa scap de ea. Nu o sa ma apuc acu sa iau antihistaminice cu orice ocazie... nici nu imi plac medicamentele.Ma rog... ideea este ca se poate trai normal cu alergii. Omul care le are nu isi da seama ca sunt ceva deranjant daca nu i se spune in mod explicit de cand e mic ca "vaaaaai".

jojomiha soacra mea a pierdut 2 sarcini apraope de termen dintre care una gemelara. I-a spus sotzului si cred ca a facut bine, mai ales om credincios fiind. Bine... nu i-a zis cand era mic, i-a zis cand a mai crescut. Sotzul meu se gandeste uneori la fratii si la surorile lui. Si mi se pare firesc asa.

cristina26 eu nu am indraznit sa ma uit ca pe mine ma ia plansul din orice. mi-au placut mult randurile pe care le-ai scris zilele astae.

Laura Ioana felicitari pentru micutza ortodoxa! Dumnezeu sa o creasca sanatoasa si trupeste si suleteste! Cat despre cei 5 ani... Poate ca ar trebui pusi cu roshu pe prima pagina pentru ca sa te lupti 5 ani si sa nu renunti ca la final sa castigi este un model de tarie, de curaj, de iubire!

Eu sunt pe acasa cu frica in san. Am inceput sa il visez pe doctor ca imi reprosa ca am venit cu o saptamana prea devreme la ecografie. Ma tot gandesc la raceala care a fost, la faptul ca tusesc asa de tare ca ma dor plamanii deja si nu cred ca face bine la saculetz, la faptul ca mi-au gasit hematii in urina... sunt asa intr-o asteptare grea.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Alinush,
fii optimista
Bebe e mai puternic decat crezi tu, a trecut cu bine peste raceala ta, asa ca TREBUIE sa fie bine
Te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Fetelor,mi-a fost un dor de voi , va pup si va imbratisez cu drag pe toate si chiar daca scriu mai rar, sint alaturi de voi toate mereu.
Am citit din urma si binenteles ca am plins de m-am umflat la fata toata, bine ca nu-i sotul meu acasa sa ma vada, prea multa suferinta pe lumea asta., mult prea multa.
Consi
Marrianna, bafta la examene
Miha74, felicitari ptr dosar, abia astept sa vii sa ne spui ca ai copilul acasa
Alinusha draga ,o sa fie bine, ai incredere
Michelle, cit ma bucur ca ai revenit, ti-am simtit lipsa, o sa iasa soarele si pe strada noastra o sa vezi
Laura, felicitari ptr micuta crestina, sa creasca mare si sanatoasa
Maryb, felicitari din suflet , sarcina usoara si bebe sanatos
Noi in we am fost la munte , la ski, a fost frumos, bine am tras si o cazatura, direct pe spate, ma cam durut dar m-am ridicat si am continuat traseul.Asta sint hotarita sa fac si in legatura cu implinirea dorintei mele.In legatura cu hodrosalpinxul de la trompa stinga , am hotarit ca e mai bine sa o tai , m-am saturat sa ma tot operez, ca oricum se reface acel lichid din nou .
Va iubesc tare de tot pe toate si va multumesc ca existati, fara voi m,i-ar fii fost si mai greu.
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare fetelor!
Michelle ma bucur ca ne-ai scris. Mi-era dor de mesajele tale.
Laura felicitari ptr micuta crestina.
L5845 da 19 saptamani. Vineri fac chiar 20.Intr-adevar a trecut repede timpul desi prin decembrie cand imi era foarte rau mi se parea ca nu e asa. Am inceput sa il simt pe bebe de ceva timp - la inceput ca un fluturas, acum ceva mai bine insa nu chiar in fiecare zi si in general seara mai loveste. Mor de drag cand il simt.
O zi buna tuturor!

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Multumesc pentru reprimire fetelor!

Pepsi-imi pare tare rau sa aud ca si David e alergic,of de acum iar trebuie sa fii atenta sa fie produe cu ou,nu prajitura nu nimik...imi pare tare rau.Dar cum ai spus si tu bine ca sunt veseli mereu!ai niste copii deosebiti dar nu e de mirare la asa o mamica.Multumesc ca desi ai avut probleme te-ai gandit la mine zilnic a insemnat si inseamna foarte mult pt mine!!iti multumesc!
Alinushca-in primul rand felicitari pentru sarcina!!!Iti inteleg frica,cine a pierdut un sufletel stie cu cata frica stai acum,mie la a doua sarcina imi era frica si cand sughitam,imi doream sa inchid ochii si sa treaca cele 12 saptamani...au trecut dar din pacate...nu a fost sa fie...Ai grija de tine si nu lasa frica sa te domine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Laura, felicitari pentru micuta crestina!Sa o ocroteasca Dumnezeu si sa aiba parte de o viata plina numai de bucurii!
Abia astept sa vad poze cu ea!
Prin cate ai trecut si tu si uite ca acum ai reusit sa-ti implinesti visul!Felicitari,pentru mine ai fost si vei fi mereu un exemplu de optimism!

Michelle, ma bucur ca ai revenit,mi-a fost dor de tine!
Stiu ca iti este greu dar nu trebuie sa renunti si stiu sigur ca vei lupta pana cand iti vei implini visul de a fi mamica!
Citeam ieri un articol si mi-a rams intiparita in minte o fraza ..."Dumnezeu ii incearca pe cei pe care ii iubeste... Ai sa vezi ca in curand vei avea motive sa razi dupa atat suferinta!

Flavia, imi pare rau ca si David este alergic,off,imi inchipui ce este in sufletul tau!Dar,asa cum spui si tu,veti invinge voi toate problemele!

Jojo, ma bucur ca mai intri din cand in cand!Ai o frumusete de fetita!

Alinushca, stai linistita ca bebe nu va fi afectat de raceala ta mai ales daca ai luat si pastilute.Pentru tuse poti lua Stodal ,este un produs homeopat.Multa sanatate!

Lau-Meli, mersi mult pentru sustinere!Abia astept sa mergi la medic si sa ne spui ce urmeaza sa faci pentru proiectul bebe!

Irlandeza, e o scumpa fetita ta,sa-ti traiasca!

Multi tuturor!Revin!

Mirela 15w
Our little Miracle!

Mergi la inceput