Durerea unei pierderi de sarcina (63)
Raspunsuri - Pagina 20
Michelle81 spune:
Ninia81-si eu mers anul trecut pentru plombe deci am scapat deoacamdata nu mai am nimik de facut,sa vedem pana cand.Ce figura esti cum ai povestit.draga de tine lasa ca e iubi langa tine si are grija de tine!Sa te faci bine!
L5845 spune:
baby si pe mine ma bucur vestea, sper sa nu fie balon de sapun, ca alte dati si sa nu treaca mult pana voi anunta si eu marea bucurie.
maryb oo, pai trece repede, o sa vezi, ca si eu de exemplu, programarea de ieri, o am facuta din noiembrie si nu stiu cum a trecut asa de repede timpul.
brigita ooff, o
pentru steluta ta, m-a impresionat mult reactia fetitei tale, foarte bine ca i-ai spus, cred ca sustinerea ei o sa-ti faca bine si tie de acum in colo. Asa ca pune-ti palaria mov, ai pentru ce.

mariaanna capul sus, nu mai fii trista, chiar daca ti-e greu. Trebuie sa fii optimista si sa nu incetezi sa speri, ca va veni poate mai curand decat te astepti, ziua cand o sa ii oferi baietelului tau, bucuria unei surioare sau a unui fratior.
Teooo ce ma bucur ca scrii, asteptam poze, cand o sa ai putin timp sa te "smulgi" de langa puiutul tau mic.
si mamica fericita si baietelul coconas.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
musettepink spune:

Ninia bag seama ca ti-a si placut la stomatolog nu a fost numai chin....

.Lasa ca cine o sa fie mireasa cu dantura perfecta!!!!!
Michelle imi pare bine ca ai revenit pe forum si sper ca aceasta revenire sa fie de bun augur si sa ramai cat mai repede.
L5845 ma bucur ca ai primit vesti bune,sper din suflet sa ne anunti cat mai repede ca esti viitoare mamica!
Consi ma bucur ca ti-ai mai revenit un pic,acum daca faci si atatea investigatii sigur va fii cu noroc!
Miha cum merge cu adoptia?
Blueeyes mai ai putin si il simti pe bebe,ce dragut,dar nu a vrut sa se arate la ecografie ce este?
Pepsi imi pare rau de alergiile celor mici dar incet si cu rabdare sunt sigura ca le veti invinge.Sa pui poze de la ocean cand mergeti.
Va pup pe toate
,imi era dor de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
baby_r7 spune:
musettepink tu cum te mai simti?
merge bine sarcina?
abia astept sa ne spui ce se ascunde acolo in burtica la mami...............

ninia imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta..............stiu cum e la dentist.........

fata de incurajare.........
ROXANA
+16 de
Bianca Daniela
L5845 spune:
Ninia Doamne fata, ziceam de medic ca e nebun, dar vaz ca tu-l intreci cu brio
, ce am ras la faza cu "lucrarea in gura" 
, saracu', daca tot nu a apucat sa te cunoasca mai bine, macar atat....ptiu, ptiu, ce de prostii spun...sa nu ma bagati inseama
. La faza cu statul pana in ultimul moment, suntem colege, ca si eu, pana acum 3 ani, cand nu am mai rezistat si m-am infipt in usa dentistului, mi-am facut curaj 10 ani si uite asa, am ajuns de am acuma "dinti de cal", cum zicea bunica mea despre lucrari dentare
. Tin pumnii sa scapi repede si sa nu te mai doara nimic.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Ninia81 spune:
Musette, scumpa...mi-a placut ca am avut barbati frumosi pe langa mine...dar era bine sa imi provoace altceva, nu durere!!!
Am innebunit de tot! Si colac peste pupaza...mai am primit si un tort la birou...iar fetele baga in ele la greu...iar eu ma uit...ca de...cine nu are dinti? EUUUUUUUUUUUUU...dar, le-am zis ca i-au o portie pt acasa...macar sa pape iubi daca eu nu pot...
Michelle, iti doresc sa tina plombele alea o vesnicie si nu ajungi la extractii...
Iar daca e nevoie...iti trimit la pachet acolo la tine, una bucata Fat Frumos care scoate dinti...sa vezi ce zana te face!
cand pui poze de la bal? Te mai furisezi mult?
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
musettepink spune:
Baby mamicuta de fetita tocmai pe tine am uitat sa te pup.Deh neuronu' gravid....deocamdata suntem bine,mai avem putin si aflam si ce este ,abia astept,sper sa nu patesc ca tine baiat si apoi fata,sper ce-mi zice aia sa ramana
.Tu deja o simti pe bebelina?
Ninia 
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
alinushca spune:
Zice doctora ca e normal sa fie asa pe acolo pe la mine. A zis si ceva de cuvantul "edem"... pana Luni m-am linistit.
IreneCAM, nu stiu daca sa le iau oral. Cred ca mi-ar fi mult mai usor asa... o sa il intreb Luni pe doctor. Ca tare nu imi place atingerea in zona. La cate alte chestii bag in mine zilnic ce mai conteaza 4 pastile in plus ?
Se vede ca -sa intors Michelle
e mult mai animat topicul. Michelle 

As vrea sa va strag pe toate in brate acum, dar tre sa ma pun pe munca. Maine fac parastas.
Sanatate multa tuturor!
Ninia81 spune:
L58, ne luam de mana...pai tu crezi ca eu nu m-am infipt in usa lui? Macar cu asta sa ma aleg de la el...Faza tare este ca dupa ce am iesit cu el o seara, dupa o saptamana l-am combinat cu o amica de a mea...si ola la la ce incantata a fost de el!De...acum zice ca vrea sa ii fiu nasa!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
L5845 spune:
catty sa va traiasca fetita, in sfarsit norii negri s-au spulberat si va puteti bucura cu ea de viata voastra ca familie. Si cine stie, cand o sa mai prinzi ceva curaj, poate ii faci si o surioara sau un fratior, asa-i? Ma bucur mult ca nu ne-ai uitat si ca ne-ai scris.
alinushca stai cuminte si nu te agita, ca pana luni nu mai e asa mult, tin pumnii sa fie bine
, te asteptam sa ne tii la curent.
irina a fost bine, mi-a zis ca atata timp cat raspund la Duphaston si vine CM, inseamna ca ovarele mele, "dorm" putin, nu si-au sistat activitatea. Asa ca, iau acum timp de 10 zile Duphaston, astept CM si dupa ce trece, merg la el sa vedem ce plan de bataie face. In rest, o sa iau tratament pentru tiroida, toata viata, ca deja problema e cronica si trebuie tinuta la respect
. Tie ce ti-a zis?
jasmine bafta multa in tot ce faci.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!