Gravida dupa tratament apicol

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Rudyi, eu vreau sa ma duc la un endocrinolog sa mi dea ceva pentru testosteron crescut si eventual daca am rezistenta la insulina un tratament adecvat ...sa faci si tu testosteronul, sa vezi cum stai ca mi e nu mi l daduse initial doctorita mea si aici este problema...
Sunt curioasa ce ti va spune doctorul ...eu am fost la multu doctori mi au recomandat majoritatea tratamentul cu duphaston ...insa acesta nu rezolva testosteronul...iar duphastonul mi l dadea din ziua 16 desi eu am ovulatie in ziua 19, asa s a vazut la monitorizari (avand un ciclul neregulat 32,33,34,35 de zile)si in felul asta am inteles citind pe forum nu e bine ca inhiba ovulatia...
si sper sa scapam de chinul asta si sa avem mai repede bebei in burtici...

Mergi la inceput

Rudyi, nimic nou...spune mi ce mai faci......eu pe anti, iar pe 15 ian am programare la dr. Corina Neamtu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rudyi spune:

anda, scuze ca nu am mai zis nimic...am fost f prinsa cu munca..plecata din oras...m-am si reprogramat la dr ca nu eram in zona si din pacate doar la sf lunii ... abia astept sa merg sa vad ce imi spune la simptomele mele...luna asta cand nu am luat nimic (doar calciu si acid folic ca sunt cam anemica si a.f. am citi ca e bine sa il iei 3 luni si ininate de cand vrei sa ai bebe dar sa nu faci exces) am simptome diferite de luna trecuta in sensul ca nu mai am dureuile de burtca ca si inainte de cm (azi z 24) ci de ceva vreme tot ma injungie sau parca ma strange cineva de ovare...sanii deloc tensionati in schimb ma manaca sfarcurile... si mai am si usoara greata (dupa ce manac ceva imi trece)... dar am citit ca din dorinta de a avea bb poti sa iti induci unele simptome (cred ca sunt prea fixata..deja visez teste cu II )... am zis ca nu imi fac testu decat prin z29 - z30 dc este cazul... oricum luna trecuta am iesit din tiparul meu cu cm de 25-26z ca mi-a venit in z30
dr la care mergi e gineco sau endo?
te si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

nu am mai rezistat...azi noapte m-a durut burta de nu am putut sa mai dorm pe burta....am fost la farmacie....am luat 2 teste barza si surecheck si azi z25...in mai putin de 5 minute au iesit ambele pozitive....sunt asa de bucuroasa...numai dumnezeu m-a ajutat...dc ma gandesc ca asta vara plangeam din cauza chisturilor si ma temeam ca cine stie cand va venii momentul..dar acum....i am soooo happy

Mergi la inceput

[Rudyi,

FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII!Acum am vazut mesajul nu am mai intrat...ma bucur tare mult ...o sa incep si eu tratamentul lui Andritoiu...spune mi ce ai mai facut in plus...Ideea este ca mi ai dat o speranta prin reusita ta...MA bucur sincer...Sa mi spui daca in afara de ce ti a dat A. ai mai luat ceva......ce bine ca s-a lasat cu...Tu de cand incercai!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Fetelor si eu cred ca am reusit in urma unui tratament apicol, spun cred pt ca dupa ce am facut timp de 2 luni un tratament apicol , inspirat de cel al lui Andritoiu, in a 3 luna am avut 2 teste cu 2 liniute.Acum nu stiu daca produsele apicole au fost cauza dar important este ca s-a produs minunea.Eu ma chinuiam de mai bine de 9 luni, dupa ce in ian pierdusem o sarcina la 8 sapt.Am spus tratamet inspirat de cel al lui Andritoiu pt ca nu sunt in tara si m-am gandit ca, chiar daca il sun, e greu de crezut ca imi trimetea mie pachet in Africa.Asa ca am citit pe net tot ce am gasit despre tratamente apicole pt fertitilitate si apoi am adaptat la ce produse am gasit aici.
Daca e cineva interesat o sa va spun si ce am luat, oricum ideea este sa nu disperati si parerea mea este sa incercati si produsele apicole, eu am plecat de la ideea ca oricum rau nu au ce sa-mi faca.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns perl spune:

Buna!
cititi si povestea noastra!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128486
Si noi am urmat trat. apicol, nu am obtinut sarcina dar situatia e considerabil mai buna!
Perl

Mergi la inceput

anda, multumesc pentru urarai...acum a inceput o noua perioada pt mine...sunt destul de agitata pt fiecare mic simptom

noi am incercat cam de 6 luni, tratamentul apicol l-am tinut o luna si concomitent am mai luat pt chisturi tinctura de zmeur si femicur (vitex)..in rest m-am rugat la Dumnezeu sa ne ajute si uite ca minunea s-a intamplat...plus am invatat in lunile astea cum sa imi monitorizez ovulatia cat mai bine (pt mine metoda mucusului cervical e cea mai ok)

iti urez succes cu tratamentul si sa ai speranta pt ca bebe va sosi cand nu te astepti

5+

Mergi la inceput

Rudyi,

Ma bucur nespus. Ai grija de tine, protejeaza te si bucura-te...sunt niste momente extrem de frumoase...ma bucur nespus...si spre sa vina si la mine cat mai repede...O sa ma consult cu tine...ai sa fii experta

Mergi la inceput

Rudyi,am nevoie de ajutorul tau...mai am 3 pastilute de anticonceptional si vreau sa incep cu femicur si tratamentul apicol si tinctura de fructe de zmeur(parca asa ceva).Spune-mi te rog daca stii cumva daca pot sa le incep imediat dupa ce las anti...si cum se ia tinctura...AAA si inca ceva oare femicurul nu inhiba ovulatia fiind si el progesteron ca si duphastonul!?...am vazut ca esti bine si ma bucur...te am urmarit pe forum... si te astept cu nerabdare cu lamuriri...

Mergi la inceput