Gravida dupa tratament apicol
Raspunsuri - Pagina 9
rudyi spune:
anda, imi pare rau ca abia acum ama vazut mesajul tau ..cu ocazia asta iti spun si "La multi ani! ..sa iti aduca anul care a inceput pe acel bebe mic pe care ti-l doresti"
eu am inceput tratamentul imediat ce am terminat cu anticonceptionalele la o zi doua parca..tinctura am luat de 2 ori pe zi cate 1 ml dizolvat in ceva lichid (de obicei in ceaiul de macese dimineatza si seara)
sper ca nu am intarziat ff mult cu raspunsul
eu acum sunt bine, dar, cred eu, ca tinand cont de antecedentele mele cu chisturile pana dupa sarbatori am luat 6 utrogestan pe zi si 4 duphaston la indicatiile medicului ...si asta cica pt ca folicolul de unde a provenit ovulul si care folicul avea rol sa hraneasca sarcina era destul de mic asa ca pt sustinerea sarcinii am avut nevoie de suplimentele astea hormonale...in rest totul a decurs bine...asa ca la primele simptome test si doctor
sunt convinsa ca peste putin timp vei fi mandra posesoare a unui test cu II 
15+
anda82 spune:
Rudyi, ma bucur tare mult ca esti bine...am asteptat raspunsul tau...Am inceput trataemntul cam de o luna.Am facut teste de ovulatie care mi-au indicat ca e posibil sa fii ovulat pe 6-7ianuarie...iar acum astept sa pot sa fac un test...mi-am luat unul Barza care spune ca este relevant dupa 7 zile de la conceptie ...si m-am hotarat sa-l fac vineri sau joi...of ca nu mai am rabdare sa vezi cum ma desumflu...doream sa te intreb daca nu cumva tratamentul lui A., Femicurul si tinctura de zmeur nu ti-au dat usaore mancarimi la sfarcuri...pentru ca eu ma confrunt cu astfel de mancarimi iar sfarcurile sunt mai moi si mameloanele parca mai dilatate(mari)...ma gandesc sa nu-mi faca ceva la sani...ca semne de sarcina la doar 5 zile de la o eventuala conceptie...nu cred ca sunt...Tu ce fel simteai?
...si iti doresc o sarcina fara probleme!
rudyi spune:
anda, ira raspund dupa o gramada de vreme..sorry...cum ai iesit testul????..eu mancarimi la sfarcuri sau mameloanelor marite nu am avut decat dupa ce am aflat de sarcina, dar ca si semne premature de sarcina am avut greturi inca din 1 sapt de dupa conceptie cand nici nu le-am luat in seama (bine erau si de intensitate f usoara iar cu timpul s-au accentuat)...sper sa-mi dai vesti bune
15+
lauranic spune:
Laptisorul de matca se poate consuma cu succes pentru prevenirea, combaterea sau ameliorarea unor afectiuni cum ar fi: oboseala psihica si fizica; menopauza; anemii; scleroza multipla; scleroza in placi; cancer; boala Parkinson; studiile recente (2007) au aratat ca poate contribui la refacerea celulelor nervoase; afectiuni hepatice.
In cazul acestor afectiuni, doza terapeutica se stabileste numai de catre medicul Apifitoterapeut.
Va recomandam laptisorul de matca cu cea mai mare caldura. Accesati http://www.produseapicole.ro/laptisor-matca-100g-p-924.html?osCsid=d4eab21c0cc8f85e0ba876045cf75009 pentru mai multe detalii.
Multa Sanatate