Gravida dupa tratament apicol

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Draga Rudyi,

Asa cum am mai scris ma sperie si pe mine efectul asta estrogenic al laptisorului de matca...insa nu o sa renunt la el...in prospect nu scrie c ar fi contraindicat pentru persoanele hiperestrogenice...insa am inceput si eu sa iau din produse desi nu mi am terminat folia si am avut probleme cu amestecul ala format din 0,5l apa cu prorubid si apicalciu...am baut si am vomitat tot tot ce aveam in stomacel...ideea este ca mni se pare ciudat apicalciul ala oare din ce o fi de e asa cleios ma gandesc sa nu aiba albus de ou crud...dar pe de alta parte ma indoiesc...Rudyi eu stiu ca testele de sarcina sunt valabile dupa cateva zile de la intarzierea cm...asa ca paote il faci prea devreme.....si sper sa fie bun la ceva acest tratament macar sa nu ma deregleze mai tare...eu oricum o sa beau suplimentar ceai de coada soricelului pentru ca e "progesteronic"...am intrebat si de femicur dar inca nu am gasit...
AAA nu am inteles cum sa fac cu vitaminele pe care mi le a spus sa le iau si sa le diyolv in miere cum sa diyolv capsula!?
...pentru toate fetele ...care ne citesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rudyi spune:

draga anda, eu pe indicatile date de d-l A am scris sa combina otet prisaca si apicalciu cu miere si o.5l apa a.i. sa iasa un fel de limonada (30 picaturi de prorubid amestec cu 90 pic apa si beau pe stomacul gol)...mie combinatia apicalciu cu otet prisaca chiar imi place la gust si la stomac nu m-a suparat defel
apicalciul la mine este un lichid de aceeasi consistenta ca otetul prisaca, de culoare al galbuie putin mai tulbure ... nu m-am gandit sincer cum il prepara..poate are si ceva substante de la ou
legat de laptisorul de matca pe care trebuie sa il amesteci in primele zile cu centaurul.... trebuie sa iei laptisor de matca liofilizat...gasesti in farmaci sub forma de fiola cu laptisor de matca substanta solida + fiola cu ser lichid (vin in aceeasi cutie) pe care ar trebuii sa il introduci cu pipeta peste laptisorul solid, scuturi fiola si reiese o substanta lichda pe care o amesteci in centaur.... nu am avut rabdare cu pipeta care nici nu intra pe gatul fiolei asa ca am pus 2-3 picaturi de apa ca sa pot scoate laptisorul din fiola, apoi int-un pahar am am amestecat seru, centaur si laptisorul de matca..dar asta numai 10 zile..dupa inghiti pastilute de laptisor separat de centaur, dar tot dimineata inainte de masa
eu zic sa astepti sa termini cu ac si doar apoi sa te apuci de tratamentul asta...eu am fost la tg jiu personal dupa produse si mi-a spus clar sa nu le iau cat timp iau ac

te-am si sper sa te simti bine dupa tratament

Mergi la inceput

poate nu m-am facut inteleasa in mesajul de sus...prorubidul nu il amestec defel cu apicalciu....prorubidul il amdinistrez pe stoamcul gol dimineat si seara in combinatie cu putina apa.

Mergi la inceput

Draga Rudyi,
Multumesc ca esti draguta si imi raspunzi...Eu laptisorul de matca trebuie sa l amestec cu centaur dar trebuie sa l iau in fiecare zi ...oare sa fii gresit A. la mine...mi e si frica...Mi am facut ceaiul din plantute si e bun la gust ...chiar imi place cat despre apicalciu brr..nu stiu ce sa ma fac...O sa incep de sambata am vrut doar sa incerc te pup si numai bine...
Sunt inainte de ciclu cu vreo 5 zile si ma doare ovarul oare e normal sau am coine stie ce pe acolo tie ti se intampla sa ai asemenea dureri...

Mergi la inceput

draga anda, laptisorul dematca si eu trebuie sa il iau pe tot parcursul tratamentului, dar laptisorul de matca sub forma liofilizata (in fiole) doar in primele 10 zile de tratament dupa care iau laptisor de matca capsule care nu mai trebuie amestecate cu centaurul...le inghiti cu putina apa sau ceai...cat despre apicalciu..nu cred ca din cauza lui trebuie sa iti faci griji, e o solutie cu, calciu

eu ma tot gandesc la estrogenii atia pe care poate i-am marit la numar...abia astept sa imi vina cm sa ma duc sa imi fac dh sa vad cum stau sau -varianta ideala- sa mi se pozitiveze un test...ma ingrijoreaza intarzierea asta fara test de sarcina pozitiv (si azi am facut unul la prima ora in z29)....durerea de ovare premergatoare sosirii rusilor o am de 2 sapt....si pe mine m-au mai durut ovarele decand cu chisturile..asa ceva gen intepatura..acum nu mai am astfel de senzatii..am doar senzatia asta de dinainte de invazie dupa cum tot spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Buna fetelor,
Si eu sunt una din cele "vindecate" de tratamentul miraculos al "maestrului" Andritoiu.
Dupa ce ca nu am ascultat de vorbele sotului, am dat o caruta de bani pe "miraculoasele" produse si ceaiuri. Dar am zis ca trebuie sa incerc si varianta asta daca vrem inca un bb.
Si sa nu credeti ca s-a produs vreo minune...ba da chiar 2...primul ciclu cand am inceput sa iau tratamentul, mi-a venit la 42 de zile ...am facut la teste de sarcina de s-au saturat farmacistele de mine...si a doua minune a fost ca fibromul pe care il posedam, a crescut intr-o luna de la 11cm la 17 cm si asta ca nu am fost suficient de informata, chiar daca "Miraculosul" Andritoiu mi-a dat tratament sa-mi reduca fibromul si sa raman gravida :"fara probleme in 2 luni ramaneti doamna gravida", astea au fost vorbele lui . Ulterior am aflat ca lemnul dulce si laptisorul de matca au un continut ridicat de estrogen ...tocmai ce "avea" nevoie fibromul meu sa creasca cat vrea el!!!!
Noroc ca m-am oprit la timp si ca Avalon de la Naturiste si Homeopate, mi-a explicat mult mai multe decat a facut-o "dansul"
Asa ca am inceput sa fac analize, gravida nu ramasesem, burta mi se umfla...concluzia a crescut fibromul...

Multumesc lui Dumnezeu ca acum sunt bine, dar a trebuit sa trec printr-o operatie (miomectomie) sa imi scoata fibromul, uterul e la locul lui si am sperante sa mai am inca un bb. Multumesc doctoritei Neamtu Corina (endocrinolog) si dr. Herghelegiu (chirurg) care a "prestat" la maximul de profesionalism o operatie foarte riscanta si mi-a slavat uterul.

Asa ca fetelor...care ati deschis punga inainte de a deschide ochii, macar acum sper ca o sa fiti mai atente cu ce luati si ce consecinte pot sa urmeze.

Nu vreau sa zic ca e un sarlatan acest Andritoiu , dar stie sa profite de dorinta noastra de a deveni mame...

Florinini si David (13.01.2006)
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna,

O sa incerc si eu sa completez in cateva cuvinte ceea ce a incercat Florinini sa va transmita in randurile de mai sus.
Tratamentul apicol nu trebuie luat "dupa ureche" intrucat poate sa dea grave dezechilibre in organism. In general, majoritatea produselor apicole sunt estrogenice si luate fara control pot dezechilibra balanta hormonala a organismului. In general acest lucru se intampla din cauza ca nu se suplimenteaza in a doua parte a ciclului cu produse bogate in progesteron.
Va sfatuiesc sa nu incepeti aceste tratamente fara sa faceti un set de analize hormonale si sa nu luati acest tratament daca aveti fibroame - exces estrogenic. De asemenea, nu se ia pe perioade lungi.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Offf mi s a facut foarte frica numai exces de estrogen nu mi trebuie...oare si mierea este estrogenica...si propolisul...ca daca da ma vad nevoita sa renunt la acest tratament...va rog fetele care stiti sa mi spuneti si mie daca propolisul si mierea are efect estrogenic...pt ca mie imi trebuie progesteron...Rudyi ce zici mie mi e frica sa nu fac chisturi de la efectul asta estrogenic...

Mergi la inceput

florinini si bubulina...multumesc ca ne-ati impartasit din experientele voastre...eu stiam ca lemnul dulce este puternic estrogenic de asta l-am eliminat din start din schema..nu stiam insa despre laptisorul de matca pe care l-am luat
va spun povestea mea de cand am inceput tratamentul....poate va puteti da cu parerea
momentan sunt in z30 (normal imi venea cam la 25-27) si nimic...ovarele ma dor (senzatia aceea premergatoare invaziei rusilor) dar asta de mai bine de 2 saptamani..eu am luat-o ca si semn bun (bebe se cuibareste)..acum nu stiu ce sa mai zic...imi este tot mai frica...eu am ovare micropolichistice (de asta am evitat lemnul dulce) insa nu am facut dozari hormonale decat acum in z21 cand surpriza mi-a iesit progesteronul peste limita din faza luteala (40 val normale max 27)..estrogenul nu l-am facut din pacate
de tratament m-am apucat din z2 si in z7 am fost la control unde mi-a spus ca stau bine cu chisturile (mai putine la numar)in z16 am fost iar la control unde am apflat ca am ovulat si ca la cap chistulete eram ok....totusi acum sunt destul de speriata de durerea asta de ovare....as vrea sa imi vina odata cm sau sa imi iasa un test pozitiv (tot negative am avut :(

florinini ai avut si tu astfel de dureri cand ti-a intarziat cm?

anda, nu stiu ce sa iti spun si tie...daca tratamentula sta mi-a dat peste cap organsimul...nu as vrea sa ti se intample si tie..poate mai poti sa astepti putin cu tratamentului..eu dc imi vine cm in z2 ma duc si imi fac dh (lh fsh si estrogen progesteron)+ imi fac o programare la dr gineco peste 2 sapt (daca e bebe mare fericire daca nu ma duc cu analizele)

de astazi nu mai iau nimic .... astept

va fetelor si astept parerea voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

rudyi, am recitit ce ai scris in niste postari anterioare.
Analiza din ziua 21 ai facut-o cand luai duphaston sau femicur? Daca da, nu este relevanta si asta e motivul pentru care ti-a iesit mai mare valoarea.
Pentru ovare micropolistie ar trebui intai sa tii tratamentul cu vitex si extract de muguri de zmeur pana se echilibreaza balanta ta hormonala si apoi sa iei in faza foliculara pentru stimularea productiei ovarelor laptisor de matca, dar numai pana la ovulatie.
Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre produse si tratamente naturiste, exista un subiect separat.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput